Προς το περιεχόμενο

Εύρεση Ιστοσελίδας

_dim

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας

Θέλω να ρωτήσω το εξής:

Έχω φτιάξει μια ιστοσελίδα με το Dreamweaver ,έγραψα και με html meta name=''keywords'' content=''....." στο head της σελίδας.

Τι πρέπει να κάνω ώστε τα ψαχτήρια πχ το Google να βγάζουν την σελίδα μου στα αποτελέσματά τους όταν κάποιος αναζητά λέξη που περιέχεται στο content.

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Τα meta keywords κάναν την εμφάνισή τους πριν από 13 περίπου χρόνια και η μόδα τους διήρκησε περί τα 2-3 χρόνια. Οι μηχανές αναζήτησης σύντομα διαπίστωσαν την κατάχρηση του tag από τους webmasters, οι οποίοι αντί να αναγράφουν keywords σχετικά με το body της σελίδας το γέμιζαν με "πιασάρικα" λήμματα τύπου "free", κλπ, με αποτέλεσμα - τα χρόνια εκείνα - να παίρνεις σελίδες άσχετες με αυτό που έψαχνες. Το google ποτέ δεν το υποστήριξε, και πολύ καλά έκανε.

Ακόμη και σήμερα, τα περισσότερα CMS έχουν ένα γενικό - άχρηστο φυσικά - πεδίο το περιεχόμενο του οποίου αντιγράφουν σε όλες τις σελίδες. Είναι σα να λες στις μηχανές ότι όλες οι σελίδες μιλούν για το ίδιο πράγμα!

Γι αυτούς του λόγους, η χρήση αυτού του tag είναι πρακτικά ανώφελη. O guru του είδους, Danny Sullivan, έγραψε ένα ενδιαφέρον άρθρο-έρευνα πριν 2 χρόνια.

Η ιστοσελίδα σου θα πρέπει να υποβληθεί προς indexing, μέσω των σχετικών για κάθε μηχανή, url υποβολής. Για το google είναι αυτή. Ο καλύτερος (~ταχύτερος), όμως, τρόπος είναι η σελίδα σου να μπει ως link σε κάποιο άλλο site (κατά προτίμηση δημοφιλές), ήδη καταχωρημένο. Για παράδειγμα, βάλτο στην υπογραφή σου - εδώ στο insomnia - και η καταχώρηση θα γίνει αυτόματα...

Δημοσ.

Σωστός ο fromaz.Επίσης πρέπει να ασχολιθείς και με το SEO της σελίδας σου.Το σημαντικότερο όμως πιστεύω ότι είναι να κάνεις διάφορες συνεργασίες με άλλες ιστοσελίδες,αν αυτό είναι εφικτό,για πιο ουσιαστική πρωώθηση της δικιάς σου ιστοσελίδας !

Δημοσ.

Φίλε fromaz,Dj jacob Z

Σας ευχαριστώ κατ' αρχήν για την απάντηση.

Πώς το κάνω αυτό με την υπογραφή γιατί για το SEO μου ακούγεται λιγάκι δύσκολο?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...