Meraklis56 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 Σήμερα,ως ενα συνηθισμενο απόγευμα,ηθελα να παίξω το prototype.το παιχνίδι άνοιξε,πηγε σε full screen και με το που έφτασε στην πρωτη οθόνη που διαφημίζει τους κατασκευαστές,έκανε κατι παράξενα glitches και εδειξε blue screen of death. κανω restart και παρουσιάστηκαν μπλε σημάδια στην οθόνη μου.Συγκεκριμένα ΠΑΝΤΑ αρχίζουν απο τοτε που γράφουν "windows are loading...".Ετρεξα τα windows σε safe mode.απεγκατάσταση driver καρτας γραφικων και επανεγκατάσταση.τίποτα. ετρεξα xubuntu live cd,και εμφανίζονται ακομα τα σημάδια. στο bios,μονο σε μια εικονα,μου εμφανιστηκαν αυτα τα μπλε σημάδια. ετρεξα το hirens boot cd,και πουθενα δεν εμφανίστηκαν τα μπλε σημάδια... να σημειώσω πως οταν ετρεξα το παιχνιδι,ειχα ξεχασει τα ανεμιστηράκια της καρτας γραφικων στο 25% αλλα δεν νομιζω να χει σημασία γιατι μολις ειχε ξεκινήσει. και γενικα με το κουτι,δεν υπάρχει προβλημα θερμοκρασιών. το μηχάνημα ειναι: asus p5q core 2 quad 9400 2,66 @ 3.4 palit gtx 275 650W chieftec τι μου προτείνετε να κάνω?τι φταίει άραγε?
caution Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 ...δοκίμασε σε μια άλλη οθόνη (από την ίδια έξοδο) και αν επιμένουν ξέρεις τον ένοχο
Meraklis56 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 ο φταιχτης πιστεύεις οτι ειναι η καρτα γραφικών?πιστεύω πως δεν υπαρχει περίπτωση να είναι η οθόνη ο φταίχτης.αυτην την στιγμη δοκιμαζω να βαλω την παλια μου καρτα γραφικων να δω τι παίζει.ειναι σχεδον αδυνατο να συνδεσω αλλη οθονη στον υπολογιστη
caution Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 ...ναι, για κάρτα γραφικών το βλέπω μιας και έχεις δοκιμάσει live cd, κάποιο ram chip παραψήθηκε μάλλον
Meraklis56 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 τελικά ηταν η κάρτα γραφικών.ομως τι μπορει να το προκάλεσε αυτό?αυριο πάει για αλλαγη,ουτε 1 μια βδομαδα δεν την ειχα...
caution Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 ...αστοχία στα phases, αστοχία στις μνήμες, κάτι στο DAC, απλά ελαττωματική, πολλά μπορεί να παίχτηκαν, αλλά αφου είσαι εντός εγγύησης δεν ιδρώνεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.