nikos21aek Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 http://www.zakcret.gr/ Τυχαία το βρήκα από google.Θα έχει και άλλα λογικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nix_ Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Ενδιαφερον αρκετα θα ελεγα το zakcret.gr. Οντως σε μερικα εχει πολυ καλες τιμες! Δεν ξερω βεβαια αν τις κρατησει η΄ειναι λογω εκπτωσεων. Πολυ καλη περιπτωση παντως... Απο σχεδιασμο πασχει αλλα δεν ειναι και τοσο κουραστικο. Βρισκεις αυτο που ψαχνεις! Μπραβο Νικολα, thanx! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Porg Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Τα nike air max+ 2011 έχουν 133E και στο intersport http://www.intersport.gr/el/products/1849_Air-Max-2011 @tzouas μέχρι τέλος την εβδομάδας θα το έχεις λογικά το πόσα θα πληρώσεις θα το μάθεις όταν έρθει το ειδοποιητήριο στο σπίτι σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 EMEBV8ER και EMEBV8EV κωδικοί για 20% έκπτωση από eastbay για παραγγελίες πάνω από 99$. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzouas Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 καλησπερα σας μολις εφτασε η παραγγελια μου...το τελωνειο ηταν 85ευρω αλλα στο ταχυδρομειο μου ζητησαν 3!!!μετα το ειδα οταν πηγα σπιτι οτι ηταν 85.μαλλον τη γλυτωσα η υπαρχει περιπτωση να μου τα ζητησουν καμμια μερα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Ναι κάπου θα σε βρούν τώρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios91 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Παιδιά ξέρει κανείς αν υπάρχουν αυτά τα παππούτσια στο eastbay ή σε καποιο ελληνικό online store? Air Jordan 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Στο χρώμα που τα θες δεν τα βλέπω. http://www.eastbay.com/product/model:142269/sku:64770102/jordan-1-phat-mid-mens/&SID=7874&cm_mmc=Affiliates-_-Jordan-_-PDP-_-null Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tomster Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Για 3 ζευγάρια παπούτσια που πήρε φίλος, πλήρωσε 54 € τελωνείο. Και του είχα πει να σπάσει την παραγγελια. Σύνολο παραγγελίας 160$ και τον τσιμπησαν λόγω όγκου φαντάζομαι. Και κάτι ακόμα εντελώς πληροφοριακά, νομίζω ότι asics δεν στέλνουν Ελλάδα, εκτός αν κάνω λάθος. Παιδιά ξέρει κανείς αν υπάρχουν αυτά τα παππούτσια στο eastbay ή σε καποιο ελληνικό online store? Air Jordan 1 Footlocker.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Justelene235 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Θελω να παραγγειλω παπουτσια nike με id.Ξερει κανεισ κανενα site? Οπου μπορω να προσθεσω πανω τουσ το ονομα μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Θελω να παραγγειλω παπουτσια nike με id.Ξερει κανεισ κανενα site? Οπου μπορω να προσθεσω πανω τουσ το ονομα μου Αυτό; http://nikeid.nike.com/nikeid/index.jsp Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Άλλη μια παραγγελία 100$ έφτασε Βόλο με το κλασικό 3ευρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Κωδικός LKS1XBXE για 15% έκπτωση, σε παραγγελίες άνω των $50. Νομίζω αύξησαν τα μεταφορικά. Έκανα μια παραγγελία μόλις τώρα και ό,τι παπούτσι κι αν δοκίμασα είχε μεταφορικά $36 αντί για $32. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dzeko7 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Γεια σας θα ηθελα να ρωτησω για μια αγορα που θελω να κανω απο eastbay.θελω να παρω 3 φουτερ 3 κοντομανικα και 1 τζιν αξιας συνολικης 145$ χωρις τα μεταφορικα.υπαρχει περιπτωση να περασει απο τελωνειο πανω απο 3ε?αν εχει κανει καποιος μια αντιστοιχη αγορα παρακαλω ας ενημερωσει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iRox Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 εχω παραγγειλει καποια αντικειμενα απο footlocker στις 22 του μηνα. Στο tracking λεει οτι εχει ερθει Ελλαδα απο τις 27 αλλα ακομα δεν εχει ερθει τιποτα στο σπιτι. Πηγα απο το ταχυδρομειο και μου ειπαν οτι δεν εχει ερθει τιποτα! Να ανησυχω για τελωνειο ;Ειναι 4 πακετα επειδη ηταν μεγαλη παραγγελία τα εσπασα για να μην ειναι μεγαλο το κοστος Ειναι φυσιολογικο να ειναι εδω απο τις 27 και να μην μου εχει ερθει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις