nzeppos Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Που βρήκες το tracking number;Εμένα στο email Ν/Α γράφει. Όντως, κάτι άλλαξε πάλι. Στην παραγγελία που έκανα αρχές Αυγούστου το tracking number αναγραφόταν κανονικά στο email. Σε αυτήν όμως που έκανα πριν 3-4 μέρες, το tracking number άλλαξε σε "N/A". Τρέχα γύρευε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios91 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Παιδιά αν πάρω καμιά δεκαριά μπλούζες από eastbay συνολικής αξίας 140$ πιστεύετε ότι θα έχω πρόβλημα με το τελωνείο? Είναι θέμα ποσότητας δηλαδή ή μέχρι 150$ δεν υπάρχει πρόβλημα? Έχει παραγγείλει κάποιος από σας τόσα πολλα πράγματα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
traganeus Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Παιδιά αν πάρω καμιά δεκαριά μπλούζες από eastbay συνολικής αξίας 140$ πιστεύετε ότι θα έχω πρόβλημα με το τελωνείο? Είναι θέμα ποσότητας δηλαδή ή μέχρι 150$ δεν υπάρχει πρόβλημα? Έχει παραγγείλει κάποιος από σας τόσα πολλα πράγματα? Άφοβα πάρε!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Astromeri Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Μήπως έχει παραγγείλει κανείς από Jdsports να πει εντυπώσεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Voodooman Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Μήπως έχει παραγγείλει κανείς από Jdsports να πει εντυπώσεις; Ναι, γρήγοροι, απροβλημάτιστοι, μια χαρά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ribo7 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Παιδιά παπούτσια και γενικά δέματα τέτοιου μεγέθους, σου τα φέρνει το ταχυδρομείο σπίτι και αν δε σε βρει? Σου αφήνει σημείωμα ή τα αφήνει στην είσοδο στη "θυρίδα" σου? Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Κυρίως είναι θέμα τοπικού υποκαταστήματος. Τα ταχυδρομεία που έχουν κόσμο μπορεί να σου φέρουν το δέμα στο σπίτι, όπου πληρώνεις επί τόπου τα 3-6 ευρώ. Τα καταστήματα όμως που δεν έχουν αρκετούς υπαλλήλους για διανομή (φαντάζομαι πλέον είναι τα περισσότερα...) απλώς σου αφήνουν κάποιο σημείωμα για να πας να πάρεις το δέμα την επόμενη εργάσιμη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzouas Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 παιδια συγνωμη ειμαι καινουργιος στο σαιτ και θα ηθελα να ρωτησω.εχω κανει κανα 7 φορες παραγγελια απο eastbay και σε 10-15 μερες μου ειχε φτασει.πριν ενα μηνα εκανα μια των 340$ και ακομα δεν την εχω παραλαβει.το track της usps μου λεει το εξης Customs Clearance July 26, 2011, 9:33 am GREECE Expected Delivery By: July 25, 2011 International Parcels Processed Through Sort Facility July 26, 2011, 8:54 am GREECE Processed Through Sort Facility July 23, 2011, 5:04 am ISC CHICAGO IL (USPS) Arrived at Sort Facility July 23, 2011, 5:04 am ISC CHICAGO IL (USPS) Shipment Accepted July 22, 2011, 12:06 pm WAUSAU, WI 54403 Electronic Shipping Info Received July 22, 2011 λογικα εχει κολλησει τελωνειο.και ρωταω τωρα σε ποσες μερες θα εκτελωνιστει;θα με ενημερωσουν η θα ερθει απλα στο σπιτι το χαρτακι να παω στα ελτα;θα πληρωσω τα μαλλια της κεφαλης μου η το κλασικο 3 ευρω? ειμαι απεγνωσμενος γιατι σε λιγο καιρο φευγω εξωτερικο.παρακαλω βοηθηστε με! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nix_ Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 @tzouas μπες ΕΔΩ βαλε το tracking number που εχεις και δες που βρισκεται. Οσο για το αν θα πληρωσεις τελωνειο δεν μπορουμε να ξερουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzouas Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 δεν βρισκει τιποτα.μονο στο σαιτ της usps το βρισκει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Δεν έχει φύγει από το τελωνείο ακόμη τότε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzouas Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 και ξερουμε ποσο μπορει να αργησει στο τελωνειο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Τώρα που τα κλείνουν κιόλας; Ε που να ξέρουμε ρε συ.Αν έφαγες πακέτο να περάσει τελωνείο κτλ νομίζω εσύ πας και το εκτελωνίζεις και πληρώνεις ότι είναι να πληρώσεις εκεί.Αλλά περίμενε να σου απαντήσει και το παλικάρι που έφαγε τελωνείο για σίγουρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzouas Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 καταλαβα...μαλλον την εφαγα την ψιλη μου.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Καλα γιατί δεν έκανες 3 παραγγελίες των 110$; Για να γλιτώσεις 10€ σύνολο μεταφορικά; Άντε να σου έβγαινε και 360$ με 3 παραγγελίες.Τι ψιλή αν έχεις φάει τελωνείο σε 340$ ενα 50άρικο θα το δώσεις στην ξεφτύλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις