Προς το περιεχόμενο

Αγορά παπουτσιών μέσω internet και απορίες

slipknot

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Απότι είδα στο track and trace των ΕΛΤΑ το πακέτο μου με τα 3 ζευγάρια έφτασε Ελλάδα και έφυγε απο το αεροδρόμιο την ίδια μέρα. Οπότε κατα 99% δεν παίζει κάποιο επιπλέον ποσό για εκτελονισμό. Περιμένω μέσα στην βδομάδα να έρθει το χαρτί να δώ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

εγώ 10 χρόνια φορώντας Nike , αγοράζοντας MONO από nike online store και από την αντιπροσωπία της Nike στη Θεσσαλονίκη , πρόσφατα αγόρασα για έναν φίλο μου το τελευταίο μπασκετικό μοντέλο του Lebron στα 110 ευρώ από το eastbay και έμεινα λίγο άφωνος. Δεν έχω ξαναδεί σε παπούτσι NIKE στα κολλήματα της σόλας να μισοφαίνεται η κόλλα και σε μερικά σημεία στο εσωτερικό του παπουτσιού να είναι της πλάκας. Έχω αυτή τη στιγμή NIKE που το φοράω 6 χρόνια και δεν έχει το παραμικρό. Ίσως να πέσαμε και σε ελαττωματικό κομμάτι αλλά είναι σοβαρός λόγος να με αποτρέψει να κάνω οποιαδήποτε αγορά από το eastbay.

http://www.nikeairmax4shopping.com/gr/nike-air-max-ltd/men-nike-air-max-ltd-ii-shoes-sale-authentic-am2ltd505.html

http://www.airmax4shop.com/el/men-s-nike-air-max-ltd-ii-shoes-am2ltd505.html

Για αυτά τα δύο γνωρίζει κανείς;Γενικά ψάχνω το συγκεκριμένο παπούτσι στο συγκεκριμένο χρώμμα σε νούμερο 11 όπου και να το βρώ δεν με νοιάζει αλλά μην μου φάνε τα λεφτά!

Εγώ έχω να πω ότι παλιότερα που το eastbay δεν έδινε tracking number (παρά μόνο αν το ζητούσες) ήταν πιο απλά τα πράγματα. Έκανες την αγορά και για 10 μέρες το ξέχναγες. Τώρα βιάζομαι να πάρω την τελευταία παραγγελία πριν φύγω για διακοπές και το tracking με έχει τρελάνει.

Ιδού τι λέει το http://www.elta-courier.gr/trackit/ :

06/08/2011 11:07:00 ΚΔ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ

06/08/2011 11:16:00 ΚΔ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ

Ιδού τι λέει το http://212.205.82.71/trackandtrace/ :

Σάββατο, 6 Αύγουστος 2011 11:07:44 πμ ΚΔ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ Αντικείμενα σε Συσκευασία

Σάββατο, 6 Αύγουστος 2011 11:16:48 πμ ΚΔ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ Αποστολή Συσκευασίας

Δευτέρα, 8 Αύγουστος 2011 5:14:44 μμ ΚΔ ΔΕΜΑΤΩΝ ΡΟΥΦ Αντικείμενα σε Συσκευασία

Δευτέρα, 8 Αύγουστος 2011 10:23:55 μμ ΚΔ ΔΕΜΑΤΩΝ ΡΟΥΦ Αποστολή Συσκευασίας

(το οποιο μόλις σήμερα το μεσημέρι ανανεώθηκε και δείχνει τι έγινε... χθες. Μέχρι σήμερα το πρωί είχαμε κολλήσει στο Σάββατο)

Και τέλος τα αποτελέσματα της ίδιας της USPS:

Addressee not available - Scheduled for another delivery attempt today

August 09, 2011, 8:42 am

GREECE

Processed Through Sort Facility

August 06, 2011, 11:07 am

GREECE

Processed Through Sort Facility

August 04, 2011, 8:01 am

ISC CHICAGO IL (USPS)

Arrived at Sort Facility

August 04, 2011, 8:01 am

ISC CHICAGO IL (USPS)

Shipment Accepted

August 03, 2011, 10:32 am

WAUSAU, WI 54402

Και εννοείται στο σπίτι δεν έχει έρθει ακόμα ούτε η ειδοποίηση από το ταχυδρομείο. Με αυτή τη λογική στην καλύτερη να πάρω το δέμα μεθαύριο. Αλλιώς διακοπές χωρίς τα "Six Rings..." :mad:

Λοιπόν παλικάρια ήρθε το πακέτο.

Shipping Date: 08/03/2011 και χτες ήταν στο ταχυδρομείο.

Η κούτα είναι σχετικά μεγάλη μιας και είχα 3 ζευγάρια παπούτσια και μέσα χώραγαν και άλλα πράγματα. 140$ ήταν η αξία των παπουτσιών, κανένα θέμα με τελωνείο και επίσης ΔΕΝ πληρωσα τα 3€ που συνηθίζουμε. Ρώτησε και τον υπάλληλο μήπως έχει γίνει κάποιο λάθος και μου είπε οτι δεν υπάρχει καμια επιπλέον χρέωση.

Οπότε αγοράζετε αβέρτα παιδιά και 3 ζευγάρια πάλι την γλιτώνουμε.

Λοιπόν παλικάρια ήρθε το πακέτο.

Shipping Date: 08/03/2011 και χτες ήταν στο ταχυδρομείο.

Η κούτα είναι σχετικά μεγάλη μιας και είχα 3 ζευγάρια παπούτσια και μέσα χώραγαν και άλλα πράγματα. 140$ ήταν η αξία των παπουτσιών, κανένα θέμα με τελωνείο και επίσης ΔΕΝ πληρωσα τα 3€ που συνηθίζουμε. Ρώτησε και τον υπάλληλο μήπως έχει γίνει κάποιο λάθος και μου είπε οτι δεν υπάρχει καμια επιπλέον χρέωση.

Οπότε αγοράζετε αβέρτα παιδιά και 3 ζευγάρια πάλι την γλιτώνουμε.

μα το θέμα είναι ακριβώς αυτό. το πως δεν μπορεί να βγει κανόνας .

όπως πχ εσένα έτυχε και δεν σε χρέωσαν 3ευρο , στον άλλο θα τύχει και θα τον μαμήσουν στο τελωνείο για 2 ζευγάρια.

οπότε το να λέμε αγοράστε αβέρτα όσα ζευγάρια μαζί θέλετε δεν είναι και η καλύτερη συμβουλή.

και εγω έχω παραλάβει μεγάλα δέματα (χοντρά μπουφάν+φουτερ κτλ μαζί) χωρίς πρόβλημα, αλλά η λογική και η προϊστορία

όσων έχουν αγοράσει λέει πως όσο αυξάνει ο όγκος και το κόστος τόσο αυξάνει και η πιθανότητα να πληρώσεις τελωνείο.

επίσης για Αθήνα μιλάμε;

Όχι για επαρχία. Απλά απο όσο έχω παρακολουθήσει δεν έχω πετύχει κανέναν να τον έχουν τσακώσει στο τελωνείο, ετσι είπα και εγώ οτι μπορούμε να παίρνουμε και 3 ζευγάρια. Και εγώ έχω κάνει αρκετές παραγγελίες ακόμα, σύνολο υπολογίζω στα 1300$ να έχω ξοδέψει στο eastbay για δικά μου και για άλλων που με έβαλαν να παραγγείλω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Άστα να πάνε. Κι εγώ από τότε που το ανακάλυψα το ρημάδι έχω δώσει κάπου $500 $700 σε ένα μήνα. Καταστραφήκαμε με αυτό το μαγαζί :P

Επεξ/σία από nzeppos

Ηρθε και σε μενα το πακετο σημερα, Nike Air Max 2011. Αυτη τη φορα στειλανε και πληρη καταλογο προιοντων! :rolleyes: Πληρωσα το κλασσικο 3€. Ισχυει αυτο που ειπε ο "guido" δεν μπορεί να βγει κανόνας!

Ειμαι Θεσσαλονικη, ΕΛΤΑ Τουμπας. (Καλο ειναι να αναφερουμε πλεον και την περιοχη για να εχουμε και μια εικονα).

Έχει δοκιμάσει κανένας από eastbay να πάρει και ρούχα;

Άμα βάλω και ένα αντιανεμικό μαζί με τα παπούτσια θα με γειώσουν ή θα το στείλουν;Γράφει only US σε αυτά.

Έχει δοκιμάσει κανένας από eastbay να πάρει και ρούχα;

Άμα βάλω και ένα αντιανεμικό μαζί με τα παπούτσια θα με γειώσουν ή θα το στείλουν;Γράφει only US σε αυτά.

ναι έχω παραγγείλει και ρούχα μαζί με παπούτσια, δεν υπάρχει πρόβλημα γενικά ( γιατί να υπάρχει; ).

αλλά από την στιγμή που γράφει only US σε κάτι δεν το στέλνουν.

Εγώ έχω να πω ότι παλιότερα που το eastbay δεν έδινε tracking number (παρά μόνο αν το ζητούσες) ήταν πιο απλά τα πράγματα. Έκανες την αγορά και για 10 μέρες το ξέχναγες. Τώρα βιάζομαι να πάρω την τελευταία παραγγελία πριν φύγω για διακοπές και το tracking με έχει τρελάνει.

Που βρήκες το tracking number;Εμένα στο email Ν/Α γράφει.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...