Προς το περιεχόμενο

Αγορά παπουτσιών μέσω internet και απορίες

slipknot

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Π.χ. 1 ζευγαρι Air Max 2011 εχει μεταφορικα, 40$. Αν παρεις 2, 80$ !

Αρα ειτε σπασει η παραγγελια, ειτε οχι, δεν κερδιζει κανεις κατι.

Δεν είναι ακριβώς τα διπλάσια.

έστω πχ θες να πάρεις 2 ζευγάρια που το καθένα κάνει $100

a) Δεν σπας την παραγγελία.

Κόστος παπουτσιών 200$

Μεταφορικά $50

Σύνολο $250

Με χρήση κουπονιού -20%

Σύνολο 210$

β) Σπας την παραγγελία

Κόστος παπουτσιών 2χ100= 200$

Μεταφορικά 2x33= 66$

Σύνολο $266

Με χρήση κουπονιού -20% για την κάθε μία

Σύνολο $222

Με λίγα λόγια σου βγαίνει $12 = 8,5 ευρώ παραπάνω αν τα σπάσεις . +3 ευρώ παραπάνω επειδή θα πληρώσεις δύο παραλαβές = 11,5 ευρώ παραπάνω

Προσωπικά προτιμώ να πληρώσω αυτά τα 11,5 ευρώ παραπάνω για να έχω λιγότερες πιθανότητες να πληρώσω τελωνείο .

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το θέμα είναι οτι τα παπούτσια που θα παραγγείλω το ακριβότερο είναι 65 δολάρια, το άλλο 35 και το 3ο έχει 45.

Θα κάνω την παραγγελία αύριο και βλέπουμε... Λογικά σε μια κούτα θα έρθουν.

Το θέμα είναι οτι τα παπούτσια που θα παραγγείλω το ακριβότερο είναι 65 δολάρια, το άλλο 35 και το 3ο έχει 45.

Θα κάνω την παραγγελία αύριο και βλέπουμε... Λογικά σε μια κούτα θα έρθουν.

Παντως ρισκαρεις, να ξερεις! :rolleyes:

Θα περιμενουμε να μας πεις τι εγινε τελικα...

Παντως ρισκαρεις, να ξερεις! :rolleyes:

Θα περιμενουμε να μας πεις τι εγινε τελικα...

Κοίτα σε μια άλλη παραγγελία που είχα κάνει για την ξαδερφή μου μου είπε οτι είχε έρθει μια κούτα και είχε 3 ζευγάρια μέσα και αλλο ένα παιδικό.

Ρισκάρω, αλλα αν το πάρουν στο τελωνείο τα αφήνω και γυρίζουν πίσω και χάνω τα μεταφορικά που σιγά 5 δολάρια πλήρωσα. Αν δεν τα περάσουν όμως θα μπορώ να ενημερώσω και εδώ για το πως τα έστειλαν, πόσο μεγάλη ήταν η κούτα κλπ. και να μπορούν και άλλοι να παραγγείλουν περισσότερα ζευγάρια την φορά. Απο την εμπειρία μου όμως με το eastbay πιστεύω οτι θα είμαι κομπλέ, θεωρώ οτι δεν παίζει ρόλο ο όγκος αλλα το ποσό για το αν θα περάσει τελωνείο.

Κοίτα σε μια άλλη παραγγελία που είχα κάνει για την ξαδερφή μου μου είπε οτι είχε έρθει μια κούτα και είχε 3 ζευγάρια μέσα και αλλο ένα παιδικό.

Ρισκάρω, αλλα αν το πάρουν στο τελωνείο τα αφήνω και γυρίζουν πίσω και χάνω τα μεταφορικά που σιγά 5 δολάρια πλήρωσα. Αν δεν τα περάσουν όμως θα μπορώ να ενημερώσω και εδώ για το πως τα έστειλαν, πόσο μεγάλη ήταν η κούτα κλπ. και να μπορούν και άλλοι να παραγγείλουν περισσότερα ζευγάρια την φορά. Απο την εμπειρία μου όμως με το eastbay πιστεύω οτι θα είμαι κομπλέ, θεωρώ οτι δεν παίζει ρόλο ο όγκος αλλα το ποσό για το αν θα περάσει τελωνείο.

μια μικρή διόρθωση . η έκπτωση είναι επί της άξιας και όχι επί των μεταφορικών. Οπότε αν τα γυρίσεις πίσω και σου κάνουν refund, τα 35$+ των μεταφορικών δεν νομίζω να σου επιστραφούν.

Δηλ. αν έχεις παραγγείλει κάτι που κάνει 100$, πλήρωσες

100-20(κουπόνι) +35$=115$

Από αυτά θα σου επιστραφούν τα 80$

μια μικρή διόρθωση . η έκπτωση είναι επί της άξιας και όχι επί των μεταφορικών. Οπότε αν τα γυρίσεις πίσω και σου κάνουν refund, τα 35$+ των μεταφορικών δεν νομίζω να σου επιστραφούν.

Δηλ. αν έχεις παραγγείλει κάτι που κάνει 100$, πλήρωσες

100-20(κουπόνι) +35$=115$

Από αυτά θα σου επιστραφούν τα 80$

Εντάξει και πάλι δεν έχω και μεγάλο πρόβλημα γιατί τα έχουμε πάρει 3 άτομα τα παπούτσια οπότε θα πάει απο 10 δολάρια στον καθένα.

@nzeppos Και σε μενα το ιδιο εγινε. Ειναι μαλλον οι νεες αλλαγες που εφερε η "συντηρηση" την προηγουμενη εβδομαδα! Αλλαξε και το site της USPS επισης!

Χα, πρωτοφανές. Στην τελευταία παραγγελία (χθες) μου έδωσαν από μόνοι τους το tracking number.

Καιρός ήταν!Απορώ γιατί δεν το είχαν κάνει απο την αρχή έτσι το σύστημα

Θέλω παπούτσι για τον χειμώνα, κάτι άνετο αλλά να μπορείς να το βάλεις και για ένα καφέ.Κάτι σε στυλ air max 2010/2011 και κοντά στα 100$, καμιά ιδέα;

Υγ είναι εκτός προϋπολογισμού απλός θέλω εντυπώσεις για το χρώμα, πως σας φάνηκε αυτό: http://www.eastbay.com/product/model:151493/sku:29889080/nike-air-max+-2011-mens/?cm=GLOBAL%20SEARCH%3A%20KEYWORD%20SEARCH#sku=29889080

οι κωδικοι για δωρεαν μεταφορικα απο 75$ και πανω ισχυουν για ελλαδα?

Μέχρι στιγμής όλοι οι κωδικοί για δωρεάν μεταφορικά που έχω δοκιμάσει ισχύουν μόνο για USA (και μάλιστα contiguous, ούτε καν Χαβάι και Αλάσκα). Από την άλλη υπάρχουν άφθονοι κωδικοί για έκπτωση έως 20% στην αξία του προϊόντος.

Εφόσον τα μεταφορικά είναι τουλάχιστον $32, για να πετύχουμε ισόποση έκπτωση θα πρέπει τα προϊόντα να κοστίζουν τουλάχιστον $160. Έτσι όμως ξεπερνάμε το ψυχολογικό όριο των $150, που θεωρητικά μειώνει την πιθανότητα κερατιάτικων στο τελωνείο.

δλδ οι περισσοτεροι που εχετε ψωνισει απο εδω και εχετε πληρωσει το 3ευρω η παραγγελια ηταν μεχρι 150$?

Αλλοι ναι, αλλοι οχι. Εγω για παραδειγμα εκανα παραγγελια $159,99 + $40 μεταφορικα. 199,99 συνολο. Και πληρωσα το κλασσικο 3€ στα ΕΛΤΑ!

Αυτες τις μερες εκανα και δευτερη παρομοια.

Υπ' οψιν οτι στο χαρτι που ειναι κολλημενο πανω στη σακουλα φαινεται η τιμη του προϊόντος μονο. ΟΧΙ τα μεταφορικα.

Αλλοι ναι, αλλοι οχι. Εγω για παραδειγμα εκανα παραγγελια $159,99 + $40 μεταφορικα. 199,99 συνολο. Και πληρωσα το κλασσικο 3€ στα ΕΛΤΑ!

Αυτες τις μερες εκανα και δευτερη παρομοια.

Υπ' οψιν οτι στο χαρτι που ειναι κολλημενο πανω στη σακουλα φαινεται η τιμη του προϊόντος μονο. ΟΧΙ τα μεταφορικα.

Ομοίως για τη δική μου παραγγελία των $175 (2 ζευγάρια). Πλήρωσα το κλασικό 3ευρω.

Επίσης η αναγραφόμενη τιμή του προϊόντος είναι χωρίς την εκάστοτε έκπτωση. Εμένα δηλαδή έγραφε $175 και όχι $140 (που ήταν το ποσό που τελικά πλήρωσα, με την έκπτωση του 20%).

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...