Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

http://www.endless.com/help/200680980/

Priority Shipping:

UPS

800-PICK UPS (800-742-5877)

www.ups.com

DHL

800-225-5345 (inside Canada)

905-452-5900 (outside Canada)

www.dhl.com

τελωνείο...πόνος...κλάμα και οδυρμός :P

αν και το amazon έχει το Import Fees Deposit αλλά κάποιο μέλος εδώ τον είχε φάει παρόλο που το είχε δώσει αν θυμάμαι καλά

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Το Amazon δεν δεσμεύεται ότι καλύπτει τον επιπλέον φόρο του τελωνείου, αν αυτός υπερβεί το Import Fees Deposit;

Αυτή την εντύπωση έχω. Τουλάχιστον αυτό έλεγαν όταν παρήγγειλα το Kindle, πριν λίγους μήνες. Κατά τ' άλλα καλά θα ήταν να είχε και USPS το endless. Τώρα με τα έξοδα του τελωνείου θα έρθει μία ή άλλη, ακόμα και με free shipping.

Δημοσ.

Μόλις 9 μέρες μετά την παραγγελία απ' το eastbay, ήρθε χαρτί από το ταχυδρομείο. Θα πάω αύριο το πρωί να τα πάρω. Το δε τελωνειακό τέλος είναι 3 ευρώ.

Αμέσως μόλις τα δοκιμάσω, θα κάνω νέα παραγγελία. Δεν κρατιέμαι!

Δημοσ.

Μόλις 9 μέρες μετά την παραγγελία απ' το eastbay, ήρθε χαρτί από το ταχυδρομείο. Θα πάω αύριο το πρωί να τα πάρω. Το δε τελωνειακό τέλος είναι 3 ευρώ.

Αμέσως μόλις τα δοκιμάσω, θα κάνω νέα παραγγελία. Δεν κρατιέμαι!

Φιλε μεγια σου και καλοριζικα!

Καλοφορετα να ειναι!

Ευτυχως που υπαρχει κι αυτο το site και φοραμε κανενα παπουτσι σε λογικη τιμη...

Δημοσ.

Χαχα, δε λες τίποτα. Μεγάλο κόλλημα. Ήδη παρήγγειλα άλλα 2 ζευγάρια για τη γυναίκα. 124 ευρώ τελική τιμή, όταν εδώ μόνο το ένα ζευγάρι κοστίζει περισσότερα.

Να κάνω όμως μια ερώτηση. Παρατήρησα ότι οι περισσότεροι εδώ συνιστούν οι αγορές να είναι μέχρι $120 - $150, για να ελαχιστοποιήσουμε τα τελωνειακά έξοδα. Η δική μου ήταν αρχική τιμή γύρω στα $175 (πριν την έκπτωση του 20%), συν $35 τα μεταφορικά.

Με λίγα λόγια:

1 NIKE W AIR RUN LITE 2-BK/WH/GY $74.99

2 NIKE W AIR MAX 24/7-GY/CY/WH $99.99

Subtotal: $0

Miscellaneous Charges: $0

Tax: $0

Shipping & Handling: $35.00

Discounts: $35.00

Gift Cert/Cards Redeemed: $0

Total: $174.98

Όμως απ' όσο κατάλαβα η eastbay γράφει στο κουτί μόνο το κόστος των αντικειμένων μετά την έκπτωση και όχι την τελική τιμή (με μεταφορικά κλπ). Σε αυτή την περίπτωση η πραγματική αξία πέφτει στα $140 περίπου. Πιστεύετε να έχω πρόβλημα;

Δημοσ.

Συνεχίζω πάνω στην προηγούμενη απορία μου. Παρέλαβα σήμερα την πρώτη μου παραγγελία (όλα καλά, αν και καλά θα ήταν να έπαιρνα μισό νούμερο μεγαλύτερα τα παπούτσια, ελπίζω να ανοίξουν λίγο :P). Στο κουτί αναγραφόταν μόνο η τιμή των παπουτσιών ($110), χωρίς την έκπτωση. Ούτε μεταφορικά, ούτε τίποτα άλλο.

Μέσα στη συσκευασία όμως υπήρχε αναλυτική απόδειξη, όπου εμφανιζόταν η τελική τιμή μετά την έκπτωση (~$94), συν τα μεταφορικά $32. Το όλον γύρω στα $126. Σε αυτή την περίπτωση όμως φαντάζομαι πως οι τελωνειακοί απλώς κοιτάνε την "εξωτερική" τιμή. Για τη δεύτερη παραγγελία μου (βλ. παραπάνω post), η αναγραφόμενη τιμή θα είναι $175. Άρα ίσως να τους μπουν ιδέες... Άσχετα αν η πραγματική τιμή είναι $140, συν $30κάτι τα μεταφορικά.

Βγάλε άκρη... Τελοσπάντων, τώρα ό,τι είναι να γίνει θα γίνει. Έχω όμως 2 ερωτήσεις. Πρώτον, αν χρεώσουν κανα παλαβό ποσό, πρέπει οπωσδήποτε να πάω στο τελωνείο (βλ. Βενιζέλος) ή θα τα φέρουν στο ταχυδρομείο για να πληρώσω εκεί το έξτρα κόστος; Δεύτερον, αν δεν με συμφέρει το ποσό του εκτελωνισμού, μπορώ να γράψω στο eastbay ότι δεν θα παραλάβω το πακέτο ώστε τελικά να τους σταλεί πίσω και να μου επιστρέψουν τα λεφτά ή δεν πρόκειται να δεχτούν τέτοιο πράγμα;

Δημοσ.

Συνεχίζω πάνω στην προηγούμενη απορία μου. Παρέλαβα σήμερα την πρώτη μου παραγγελία (όλα καλά, αν και καλά θα ήταν να έπαιρνα μισό νούμερο μεγαλύτερα τα παπούτσια, ελπίζω να ανοίξουν λίγο :P). Στο κουτί αναγραφόταν μόνο η τιμή των παπουτσιών ($110), χωρίς την έκπτωση. Ούτε μεταφορικά, ούτε τίποτα άλλο.

Μέσα στη συσκευασία όμως υπήρχε αναλυτική απόδειξη, όπου εμφανιζόταν η τελική τιμή μετά την έκπτωση (~$94), συν τα μεταφορικά $32. Το όλον γύρω στα $126. Σε αυτή την περίπτωση όμως φαντάζομαι πως οι τελωνειακοί απλώς κοιτάνε την "εξωτερική" τιμή. Για τη δεύτερη παραγγελία μου (βλ. παραπάνω post), η αναγραφόμενη τιμή θα είναι $175. Άρα ίσως να τους μπουν ιδέες... Άσχετα αν η πραγματική τιμή είναι $140, συν $30κάτι τα μεταφορικά.

Βγάλε άκρη... Τελοσπάντων, τώρα ό,τι είναι να γίνει θα γίνει. Έχω όμως 2 ερωτήσεις. Πρώτον, αν χρεώσουν κανα παλαβό ποσό, πρέπει οπωσδήποτε να πάω στο τελωνείο (βλ. Βενιζέλος) ή θα τα φέρουν στο ταχυδρομείο για να πληρώσω εκεί το έξτρα κόστος; Δεύτερον, αν δεν με συμφέρει το ποσό του εκτελωνισμού, μπορώ να γράψω στο eastbay ότι δεν θα παραλάβω το πακέτο ώστε τελικά να τους σταλεί πίσω και να μου επιστρέψουν τα λεφτά ή δεν πρόκειται να δεχτούν τέτοιο πράγμα;

Δεν γνωριζω να σου απαντησω στα ερωτηματα σου. Αλλα για το θεμα του πακετου πιστευω πως μονο το εξωτερικο χαρτι κοιτανε. Αλλωστε αν ειχε ανοιχτει, θα το ειχες καταλαβει!

Ειναι τετοιο το ειδος της "σακουλας" η οποια σφραγιζεται απο το eastbay, οπου θα φαινοταν αν ειχε παραβιαστει. Προσωπικη μου αποψη παντα με βαση αυτο που ειδα οταν παρελαβα και γω το δεμα μου!

Δημοσ.

Λοιπόν, ήρθαν τα παπούτσια απ' το eastbay. Ούτε 10 μέρες δεν έκαναν. Έξω από το κουτί έγραφε τη μάρκα και το μοντέλο του κάθε παπουτσιού, καθώς και την τιμή του καθενός (χωρίς την έκπτωση 20%). Το σύνολο $175. Μου χρέωσαν τα κλασικά 3 ευρώ στο ταχυδρομείο. :)

Δημοσ.

Υπαρχει καποιο προβλημα με το eastbay?

Πηγα να κανω παραγγελια και ελεγe "Thank you for your interest in Eastbay.com!

Unfortunately, we are unable to process your request at this time.

Please click your browser's "Refresh" button to try again."

Ετυχε σε κανεναν αλλο?

Αυτο το εβγαζε συνεχεια οτιδηποτε και να εκανα... Υποθετω θα ειχαν καποιο προβλημα με τον server τους!

Δημοσ.

Πιθανή συντήρηση.Έχει ξαναγίνει.Δοκίμασε ξανά το απογευμα.

Σχετικά με μια παραγγελία δική μου η οποία είναι ακόμα σε εξέλιξη, να γνωρίζετε ότι το σύστημα αναζήτησης δεματος της USPS, δεν τηρείται ενημερο. Η παραγγελία μου ξαφνικά και έπειτα Απο 25 μέρες εμφανίστηκε στα ΕΛ.ΤΑ, χωρίς να αναφέρεται πουθενά στο tracking ths USPS.Απλά να το εχετε υπόψη, σε περίπτωση που σας τύχει κάτι παρόμοιο.

Δημοσ.

Πιθανή συντήρηση.Έχει ξαναγίνει.Δοκίμασε ξανά το απογευμα.

Σχετικά με μια παραγγελία δική μου η οποία είναι ακόμα σε εξέλιξη, να γνωρίζετε ότι το σύστημα αναζήτησης δεματος της USPS, δεν τηρείται ενημερο. Η παραγγελία μου ξαφνικά και έπειτα Απο 25 μέρες εμφανίστηκε στα ΕΛ.ΤΑ, χωρίς να αναφέρεται πουθενά στο tracking ths USPS.Απλά να το εχετε υπόψη, σε περίπτωση που σας τύχει κάτι παρόμοιο.

ΟΚ, σ' ευχαριστώ για την απάντηση - ενημέρωση επί του θέματος!

Δημοσ.

Έχει πάρει κανείς πάνω απο 2 ζευγάρια σε μια παραγγελία? Θέλω να πάρω 3 ζευγάρια και η τιμή τους βγαίνει στα 155 δολάρια, να το επιχειρήσω?

Δημοσ.

Με την τιμή λογικά δεν θα έχεις πρόβλημα. Τι γίνεται όμως με το θέμα του όγκου; Χωρίς να ξέρω τι παίζει με τα 3 ζευγάρια, προσωπικά θα προτιμούσα να "σπάσω" την παραγγελία. Καλύτερα να πληρώσω -λίγα- περισσότερα μεταφορικά παρά να κλαίω τα λεφτά μου στο τελωνείο (χώρια το τρέξιμο).

Άσχετο αλλά σήμερα μου ήρθαν και τα Jordan AJ2011. Ούτε 10 μέρες, με τα κλασικά 3 ευρώπουλα. Φιρί φιρί το πάω να φάω όλο το μισθό σε παπούτσια ρε γμτ, μεγάλη ζημιά αυτό το eastbay.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...