Porg Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Είναι και αρκετά τα λεφτά, κοντά 220usd.Ίσως και στο πακέτο να έγραφαν 260usd;Αν θυμάμαι καλά δεν φαίνεται η έκπτωση στο εξωτερικό χαρτί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luxx Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Εχουμε καποιο καλο site απο Ευρωπη; Για να μη περιμενουμε αρκετες ημερες και να μη μπλεκουμε και με τελωνεια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SpirtouLisS Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Εχουμε καποιο καλο site απο Ευρωπη; Για να μη περιμενουμε αρκετες ημερες και να μη μπλεκουμε και με τελωνεια! http://www.milletsports.co.uk/ αν βρεις κατι και σου αρεσει δες μηπως το βρεις και μεσω του ιδιου καταστηματος στο ebay.uk. εχει ιδιες τιμες αλλα λιγοτερα μεταφορικα αν το παραγγειλεις μεσω ebay-paypal. γενικοτερα στο ebay.uk θα βρεις και αλλα καταστηματα αλλα οχι μεγαλες ποικιλιες νομιζω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Porg Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Πολύ μεγάλη ποικιλία απο Ευρώπη έχει εδώ: http://www.prodirectsport.com/ Δεν το έχω δοκιμάσει ακόμη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g_alkis Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Πολύ μεγάλη ποικιλία απο Ευρώπη έχει εδώ: http://www.prodirectsport.com/ Δεν το έχω δοκιμάσει ακόμη Πανάκριβα μεταφορικά Cost (upto 2 kg) - £10.95 Cost (above 2kg) £24.95 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Porg Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Πανάκριβα μεταφορικά Cost (upto 2 kg) - £10.95 Cost (above 2kg) £24.95 Μόλις έκανα μια δοκιμή, έβαλα δύο ζευγάρια απο το ίδιο παπούτσι και είχε 10,95gbp μεταφορικά, στο τρίτο ανέβηκε στα 24,95.Δοκίμασα και άλλο παπούτσι, πάλι τα ίδια.Οπότε για παπούτσι πιστεύω αξίζει, για ρούχα κτλ δεν ξέρω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nix_ Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Μεγάλος όγκος. Ένα ζευγάρι με ίδιο ποσό πιθανότατα θα περνούσε με το κλασικό 3ευρω. Εχεις δικιο προφανως. Εμενα ηρθε σημερα η παραγγελια και πληρωσα 3€ μονο. Ηταν ενα ζευγαρι παπουτσια: Air Max 2011 (συνολικο κοστος με τα μεταφορικα 200$ = 144€ περιπου). Τα ειχα παραγγειλει 15 Ιουνιου. Αρα εχει να κανει με τον ογκο του δεματος και οχι τοσο με την τιμη (ισως)! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leonkgr Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Καλημέρα παίδες , τα φώτα σας παρακαλώ , έχω κάνει μια αγορά μέσω e-bay ,από εδώ, στις 28/06, το paypal μου λεει ότι ο πωλητής έλαβε το ποσό στις 28/6 , το track number που μου έχουν στείλει , μέσω usps λέει αυτό "The U.S. Postal Service was electronically notified by the shipper on June 30, 2011 to expect your package for mailing. This does not indicate receipt by the USPS or the actual mailing date. Delivery status information will be provided if / when available. Information, if available, is updated periodically throughout the day. Please check again later. " Σε μαιλ που έστειλα στον πωλητή ρωτώντας τον σχετικά μου λέει να μην ανυσηχω , ότι το δέμα μου είναι καθ οδόν και ότι επειδή έχει σταλεί με το πιο φθηνό τρόπο, το usps δεν ενημερώνει τόσο συχνά τα tracking number στο σιτε ... καμμιά άποψη παρακαλώ ? έχει συμβεί σε κάποιον άλλο ? να ανυσηχώ ή όχι ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
opera Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 αγορά από eastbay 2 ζευγάρια παιδικά μποτάκια timberland, 1 κουτί ισοτονικό σε σκόνη βάρους 1 κιλό και ένα καπέλο αξία 88 δολάρια αν και ο όγκος του δέματος δεν ήταν μικρός και το βάρος του κοντά στα 2 κιλά πλήρωσα το κλασσικό 3ευρο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Καλημέρα παίδες , τα φώτα σας παρακαλώ , έχω κάνει μια αγορά μέσω e-bay ,από εδώ, στις 28/06, το paypal μου λεει ότι ο πωλητής έλαβε το ποσό στις 28/6 , το track number που μου έχουν στείλει , μέσω usps λέει αυτό "The U.S. Postal Service was electronically notified by the shipper on June 30, 2011 to expect your package for mailing. This does not indicate receipt by the USPS or the actual mailing date. Delivery status information will be provided if / when available. Information, if available, is updated periodically throughout the day. Please check again later. " Σε μαιλ που έστειλα στον πωλητή ρωτώντας τον σχετικά μου λέει να μην ανυσηχω , ότι το δέμα μου είναι καθ οδόν και ότι επειδή έχει σταλεί με το πιο φθηνό τρόπο, το usps δεν ενημερώνει τόσο συχνά τα tracking number στο σιτε ... καμμιά άποψη παρακαλώ ? έχει συμβεί σε κάποιον άλλο ? να ανυσηχώ ή όχι ? μην ανησυχεις και wait.Μπορει να δεις να μην υπαρχει αμεση ενημερωση και ξαφνικα να σου βγουν τα μισα σημεια που περασε κατευθειαν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Έκανα κι εγώ την αρχή από eastbay. Nike Air Max 24/7 στα 90 ευρώ τελική τιμή, μαζί με κωδικό έκπτωσης. Αν όλα πάνε καλά με τελωνεία, ταχυδρομεία, νούμερα κλπ. θα το καθιερώσω να παίρνω ένα ζευγαράκι κάθε τόσο. Όσο και να θέλω να στηρίζω την ντόπια αγορά, δεν γίνεται να πληρώνουμε τη διπλάσια τιμή αλλά να έχουμε τους μισούς μισθούς. Πρόσφατα αγόρασα 2 μπάλες Molten GG7 από ebay στα 50 ευρώ έκαστη. Και την ίδια μπάλα την είδα χθες σε πασίγνωστη αλυσίδα αθλητικών, στα 100 ευρώ. Ήμαρτον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Έκανα κι εγώ την αρχή από eastbay. Nike Air Max 24/7 στα 90 ευρώ τελική τιμή, μαζί με κωδικό έκπτωσης. Αν όλα πάνε καλά με τελωνεία, ταχυδρομεία, νούμερα κλπ. θα το καθιερώσω να παίρνω ένα ζευγαράκι κάθε τόσο. Όσο και να θέλω να στηρίζω την ντόπια αγορά, δεν γίνεται να πληρώνουμε τη διπλάσια τιμή αλλά να έχουμε τους μισούς μισθούς. Πρόσφατα αγόρασα 2 μπάλες Molten GG7 από ebay στα 50 ευρώ έκαστη. Και την ίδια μπάλα την είδα χθες σε πασίγνωστη αλυσίδα αθλητικών, στα 100 ευρώ. Ήμαρτον. +1 για τις τιμες εδω.εγω περιμενω timberland παπουτσι πεζοποριας κατα καποιο τροπο απο ebay.τιμη με συστημενο 51 ευρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Porg Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 αγορά από eastbay 2 ζευγάρια παιδικά μποτάκια timberland, 1 κουτί ισοτονικό σε σκόνη βάρους 1 κιλό και ένα καπέλο αξία 88 δολάρια αν και ο όγκος του δέματος δεν ήταν μικρός και το βάρος του κοντά στα 2 κιλά πλήρωσα το κλασσικό 3ευρο. Έχει τέτοια το eastbay; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Έχει τέτοια το eastbay; αυτο εχει παντως. http://www.milletsports.co.uk/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
val007 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 ειναι www.sneaker-shopping.com Real or Fake? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις