Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ωραίο topic...

Έκανα και 'γω μια παραγγελία από Hot Topic (US) στις 6/6

και σήμερα βλέπω στη USPS το γνωστό μήνυμα "Your item cleared customs in GREECE at 10:08 am on June 14, 2011."

Γρήγορα πιστόλια...πρόκειται για παραγγελία 40$+50$ μεταφορικά...πότε λέτε να τα ΄χω σπίτι μου? :D

Για το τελώνι τι λέτε?το γνωστό τριαράκι?

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά!!!Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για τις συμβουλές σας!!! Την περασμένη βδομάδα παρέλαβα και εγώ το πακετάκι μου :) Πρέπει να στείλω ευχαριστήρια επιστολή στο eastbay???

Ερώτηση δεύτερη...Θέλω να παραγγείλω άλλα δύο ζευγάρια παπούτσια. Το κόστος τους δεν ξεπερνούν τα 150 dollars, το τελωνείο θα είναι το ίδιο???Ρωτάω επειδή θα είναι δύο πακέτα :confused:

Δημοσ.

Ευχαρισστω πολυ για την απαντηση σου "isspro"!

Θα βαλω την παραγγελια απο βδομαδα, χωρις να τη σπασω στα 2, κι ο θεος βοηθος. :rolleyes:

Εννοειται πως θα γραψω εδω για την εξελιξη της υποθεσης...

Τι έγινε τελικά με την παραγγελία σου??? Θέλω και εγώ να παραγγείλω δύο ζευγάρια...

Δημοσ.

@Jimmy_Praises_Desolation τώρα πρόσεξα το μν σου, δεν σου βγάλει κάτι όπως το παράδειγμα του arxagelos πιο κάτω, "Into Foreign Customs, June 08, 2011, 12:27 pm, GREECE";

@antnkllr λογικά δεν θα έχεις πρόβλημα, η κούτα που στέλνουν χωράει δύο ζευγάρια παπούτσια έτσι και αλλιώς και η τιμή είναι χαμηλή

Δημοσ.

@Jimmy_Praises_Desolation τώρα πρόσεξα το μν σου, δεν σου βγάλει κάτι όπως το παράδειγμα του arxagelos πιο κάτω, "Into Foreign Customs, June 08, 2011, 12:27 pm, GREECE";

@antnkllr λογικά δεν θα έχεις πρόβλημα, η κούτα που στέλνουν χωράει δύο ζευγάρια παπούτσια έτσι και αλλιώς και η τιμή είναι χαμηλή

Αναλυτικότερα:

Out of Foreign Customs, June 14, 2011, 10:08 am, GREECE

Into Foreign Customs, June 13, 2011, 6:46 pm, GREECE

Arrived Abroad, June 13, 2011, 6:16 pm, GREECE

International Dispatch, June 09, 2011, 12:19 pm, ISC MIAMI FL (USPS)

Arrival

Processed through Sort Facility, June 08, 2011, 6:10 pm, NASHVILLE, TN 37230

Acceptance, June 08, 2011, 9:32 am, LA VERGNE, TN 37086

Δημοσ.

Να ευχαριστήσω κι εγώ τα παιδιά για το eastbay, παραγγελία ύψους 145 ευρώ ήρθε σε 12 μερούλες ( με αργία μέσα ) σε χωριό. Είχε φύγει απ' το Ελευθέριος Βενιζέλος μέσα σε 5 μέρες ήδη.

Κλασσικά 3 ευρώ για τελωνείο.

Άψογο το eastbay :)

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μόλις παρέλαβα από eastbay με ΕΛΤΑ. Η αποστολή έγινε με USPS. Κόστος δέματος 150 ευρώ. Πλήρωσα τελωνείο 47ευρώ.

ΦΠΑ 34 ευρώ

Τέλη εκτελωνισμού 8ευρώ

Διαχείριση δασμών 4ευρώ

ΔΕΤΕ 1ευρώ

Λογικό; Το δικό μου γιατί πέρασε τελωνείο;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...