Προς το περιεχόμενο

Αγορά παπουτσιών μέσω internet και απορίες

slipknot

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Απεργια εχουν γμτο; γι αυτο εχει κολλησει και η δικη μου παραγγελια απο 29/5 στην αποστολη απο ΚΔ Αεροδρομιου;

εδιτ:

ΕΛ.ΤΑ. πέντε 24ωρες,Στο χορό των απεργιακών κινητοποιήσεων μπήκαν από το βράδυ της Κυριακής οι οδηγοί των ΕΛ.ΤΑ. και όπως επισημαίνουν σε σχετική τους ανακοίνωση θα συνεχίσουν και τις επόμενες πέντε ημέρες.Σε ανακοίνωσή τους αναφέρουν: «Η Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μελών του Συλλόγου μας, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 22 Μάη 2011, αποφάσισε να προκηρύξει πέντε (5) συνεχόμενες 24ωρες απεργίας, αρχής γενομένης από σήμερα Κυριακή 29 Μάη ώρα 22:00 – ώρα που ξεκινά η νυκτερινή βάρδια.Στα αιτήματα μας, που επανειλημμένα έχουμε διατυπώσει είτε προφορικά, είτε εγγράφως, η Διοίκηση του ΕΛΤΑ όχι απλά δεν τα έλυσε, αλλά δεν μπήκε στον κόπο ούτε να μας απαντήσει στην από 23.05.2011 εξώδικη δήλωση – διαμαρτυρία μας.

φτου γμτο.... αρα παμε για next week

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ρε παιδια σμρ εκανα παραγγλεια eastbay κ μου δινει στο status "Unshipped - Waiting on Approval" ειναι σωστο αυτο?

Edit:.μολις τωρα το αλλαξανε και το βαλαν "In process" αλλα email επιβεβαίωσης ακομη δεν μου ερχει ερθει...

Επεξ/σία από arxangelos

Ωχ έχουν απεργία οι οδηγοί στα ΕΛΤΑ;

Απο πότε μέχρι πότε;

Μέχρι Παρασκευή απεργία. Εντάξει μην αγχώνεστε δε χάνονται τα δέματα :)

Ρε παιδια σμρ εκανα παραγγλεια eastbay κ μου δινει στο status "Unshipped - Waiting on Approval" ειναι σωστο αυτο?

Edit:.μολις τωρα το αλλαξανε και το βαλαν "In process" αλλα email επιβεβαίωσης ακομη δεν μου ερχει ερθει...

Θα σου σταλεί όταν γίνει shipped.

Καλησπέρα σε όλους ,

διαβάζωντας τις σχετικές σελίδες μπήκα και γω στον πειρασμό και παρήγγειλα ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια από eastbay , θα ήθελα λοιπόν με αυτή την ευκαιρία να ρωτήσω αν κάποιος ξέρει τον λόγο για τον οποίο δεν στέλνουν κάποια προιοντα εκτός αμερικής , (πχ levis ) και αν ξέρει κάποιος κανένα site εξίσου αξιόπιστο που να στέλνει ...

ευχαριστώ και καλές μας αγορές στις αγορές του κόσμου ....

Παιδια χαιρετω και γω την παρεα και το Thread αυτο. Σκεφτομαι να παραγγειλω 2 ζευγαρια παπουτσια Αir max. Ενα για μενα κι ενα για την κοπελα μου. Απ' οσες σελιδες εχω διαβασει, καταλαβα πως ειναι απαραιτητο να σπασω την παραγγελια σε 2 μερη ωστε να γλιτωσω την περιπτωση φορου στο τελωνειο. Το θεμα ειναι πως τα συγκεκριμενα υποδηματα ειναι πανω απο το ποσο των 150$ (το καθε ζευγαρι). Εχει κανεις αναλογη εμπειρια? Εχει αγορασει κατι τοσο ακριβο? Φορολογηθηκε?

Αναφερομαι σε παραγγελια ΕΝΟΣ αντικειμενου και μονο!! Οχι πολλα και φθηνοτερα!

Ευχαριστω εκ των προτερων!

Παιδιά φίλος μου θέλει απεγνωσμένα τα παρακάτω παπούτσια : (όχι σε αυτό το χρώμα)

Αυτά δεν ήταν που είχαν βγει στην μόδα κάποτε ... :-P

Πώς λέγετε το μοντέλο ξέρει κανείς; Και αν υπάρχουν στο eastbay;

likefootwear16204736.jpg

EDIT ::

PUMA Speed Cat SD - Men's

Καλησπέρα σε όλους ,

διαβάζωντας τις σχετικές σελίδες μπήκα και γω στον πειρασμό και παρήγγειλα ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια από eastbay , θα ήθελα λοιπόν με αυτή την ευκαιρία να ρωτήσω αν κάποιος ξέρει τον λόγο για τον οποίο δεν στέλνουν κάποια προιοντα εκτός αμερικής , (πχ levis ) και αν ξέρει κάποιος κανένα site εξίσου αξιόπιστο που να στέλνει ...

ευχαριστώ και καλές μας αγορές στις αγορές του κόσμου ....

υποθετω πως εχει να κανει με τα δικαιωματα της εταιριας στην αμερικη, δλδ αλλη levis εκει και αλλη εδω (του στυλ levi's us + levi's eu). οτι και να συμβαινει παντως, το ιδιο ισχυει και με την lacoste... πρεπει μαλλον το eastbay να εχει περιοριστικους ορους ορους απο τις μαρκες αυτες. δεν εξηγειται αλλιως.

παντως αν ξερεις κανενας καποιο site για lacoste original να μας πει γιατι ενδιαφερομαι

Παιδια χαιρετω και γω την παρεα και το Thread αυτο. Σκεφτομαι να παραγγειλω 2 ζευγαρια παπουτσια Αir max. Ενα για μενα κι ενα για την κοπελα μου. Απ' οσες σελιδες εχω διαβασει, καταλαβα πως ειναι απαραιτητο να σπασω την παραγγελια σε 2 μερη ωστε να γλιτωσω την περιπτωση φορου στο τελωνειο. Το θεμα ειναι πως τα συγκεκριμενα υποδηματα ειναι πανω απο το ποσο των 150$ (το καθε ζευγαρι). Εχει κανεις αναλογη εμπειρια? Εχει αγορασει κατι τοσο ακριβο? Φορολογηθηκε?

Αναφερομαι σε παραγγελια ΕΝΟΣ αντικειμενου και μονο!! Οχι πολλα και φθηνοτερα!

Ευχαριστω εκ των προτερων!

εχω αγορασει €380 το καλοκαιρι και ολα καλα. €3 στα ελτα. δε νομιζω να εχεις προβλημα και εκτος παο αυτο το δεμα που θα σου ερθει θα ειναι μικρο οποτε στη θεση σου δε θα ανησυχουσα. επισης δεν αξιζει να πληρωσεις 2πλα μεταφορικα... αν ειναι ετσι παρτα απο δω και εχεις το κεφαλι σου ησυχο.

εγω στη θεση σου θα την εκανα την αγορα. παντως για οτι αποφασισεις ενημερωσε μας φιλος! καλη σου μερα :)

υπάρχουν στο eastbay;

ναι εδω

Ευχαρισστω πολυ για την απαντηση σου "isspro"!

Θα βαλω την παραγγελια απο βδομαδα, χωρις να τη σπασω στα 2, κι ο θεος βοηθος. :rolleyes:

Εννοειται πως θα γραψω εδω για την εξελιξη της υποθεσης...

Καλησπέρα παιδιά...

Ξέρει κάποιο κάποιο online κατάστημα που να πουλά προϊόντα της STAFF ??? (Αφεντικά , όχι μπανάνες και να στέλνει Ελλάδα κατά προτίμηση με USPS )

Καλησπέρα σε όλους.

Hackertom πριν μερικούς μήνες αγόρασα ένα τζινάκι STAFF από το foreseto.gr και ήταν μια χαρά αυθεντικό και μου ήρθε με ACS. Δεν ξέρω τι ακριβώς ψάχνεις αλλά από το συγκεκριμένο site εγώ έμεινα ευχαριστημένη. Σχετικά με το eastbay έχω δει κι εγώ κάτι παπουτσάκια που θα ήθελα να κάνω δώρο στον "καλό" μου αλλά ξέρω ότι ειδικά στα Nike ανάλογα με το μοντέλο μπορεί να αλλάζει και το νούμερο. Τι προτίνετε να κάνω? Να εξηγήσω ότι τα παπούτσια που έχω δει είναι σχετικά παλιό σχέδιο και δεν υπάρχουν στα μαγαζιά.

Καλημέρα παιδιά ξέρει κανείς το link για αυτές της σαγιονάρες -->

23061210150249906450320.th.jpg

Θέλω να τις αγοράσω έφαγα τον τόπο και δεν μπορώ να της βρω ...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...