guido Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Shipment Accepted, May 24, 2011, 9:52 am, WAUSAU, WI 54402 υποθέτω ότι αυτό είναι καλό και ότι ξεκίνησαν για να έρθουν... ναι πάει κάπως έτσι Shipment Accepted -> International Dispatch -> Arrived Abroad Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tiniakos Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Όλη η Ελλάδα πια παραγγέλνει από eastbay! Πάει η οικονομία....μαζί τα φάγαμε λοιπόν με τους αμερικάνους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maldino Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Όλη η Ελλάδα πια παραγγέλνει από eastbay! Πάει η οικονομία....μαζί τα φάγαμε λοιπόν με τους αμερικάνους. Αν ο κοσμος δεν εχει λεφτα, τι να κανει? Οπου ειναι φθηνοτερα και καλυτερα θα ψωνιζει ο κοσμος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filip123go Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Όλη η Ελλάδα πια παραγγέλνει από eastbay! Πάει η οικονομία....μαζί τα φάγαμε λοιπόν με τους αμερικάνους. Τώρα πλάκα κάνεις έτσι..??? Το ίδιο παντελόνι που στο ιντερνέτ το βρίσκω 15Ε σε βιτρίνα το είδα 80..!! Ας μαζέψουν λίγο τις τιμές, μπας και γλυτώσουν το κλείσιμο...! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
member10a Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Παιδιά κανά κουπονάκι παίζει για το eastbay? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leonidas_fs Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Παιδια στα γρήγορα τι παίζει με eastbay? Πρώτη φορά θα παραγγείλω απο κεί. Εχω κάνει μια αγορά 95 $ αλλα στο step 3 ( στην ολοκληρωση της παραγγελείας μου λέει οτι θα έχει μεταφορικά 33 $. Παρ'ολα αυτα εχω βάλει εναν κωδικό στο step 4. ( Αυτον που έχουν στο σίτε τους.) Καμία βοήθεια?? Πόσο θα πληρώσω τελικά?? Τελικά δεν τον παίρνει το κωδικό..Είναι μόνο για USA... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maldino Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Υπάρχουν κωδικοί απο http://www.retailmenot.com/view/eastbay.com Θα σου μειωσουν τα μεταφορικα αρκετα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leonidas_fs Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Χρησιμοποίησα τον πρώτο και μου έκοψε 10 %. Δηλαδή στην παραγγελία μου 7,50 €. Ενταξεί δεν είναι και τρελή διαφορά αλλα γιατι αξίζει! Ανυπομονώ να έρθουν! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SpirtouLisS Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Χρησιμοποίησα τον πρώτο και μου έκοψε 10 %. Δηλαδή στην παραγγελία μου 7,50 €. Ενταξεί δεν είναι και τρελή διαφορά αλλα γιατι αξίζει! Ανυπομονώ να έρθουν! γιατι δεν εβαλες τον LKSOLOGY θα σου κοβε αλλα 5 ευρω. ο συγκεκριμενος κωδικος κοβει 15$ σε οτιδηποτε παραγγελια πανω απο 75$ ανεξαρτητως ποσου. τελος παντων με γειες και καλως να παραλαβεις εμενα δυστυχως δε προχωρησε η παραγγελια μου πριν μια βδομαδα δεν ειχε διαθεσιμο το νουμερο.cry: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Porg Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Ξέρει κανείς που μπορώ να βρω περισσότερες φωτογραφίες απο αυτό: http://www.eastbay.com/product/model:143549/sku:86368016/nike-air-max-+-2010-mens/?cm=GLOBAL%20SEARCH%3A%20KEYWORD%20SEARCH Πολύ καλή τιμή αλλά δεν βοηθάει η φωτογραφία Υγ το footlocker.com έχει και τα άλλα χρώματα στα 89$, τι παίζει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
waterpolistas Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 myworld.ebay.com/sneakersforall/ ένας αρκετά καλός πωλητής για παπούτσια στο ebay!σε 10 μέρες από την παραγγελία τα παπούτσια ήρθε to χαρτάκι από το ταχυδρομείο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SagoniasSlutRos Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Ποσες μερες μετα σκαει ειδοποιηση απο Ελτα; Arrived Abroad, May 29, 2011, 9:54 am, GREECE Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Porg Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Ποσες μερες μετα σκαει ειδοποιηση απο Ελτα; 2-4 εργάσιμες απο την στιγμή που φτάνει Ελλάδα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tomster Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Λοιπόν, για να πω και εγώ την εμπειρία μου και ύστερα απο μελέτη όλων των προναγραφομενων, έκανα παραγγελια παπουτσιων απο foot locker, μαμά εταιρεία όπως διάβασα του east bay. Η διαδικασία πήγε ως εξής: Παραγγελία 25-05 ( πληρωμή με prepaid visa/Κύπρου), 26-05 αποστολή απο εκεί (USPS), ζητώντας και άμεση αποστολή με email του tracking ID.Απάντηση επί αυτού, την επομένη λόγω διαφοράς ώρας, 29-05 άφιξη σε ΚΔ αεροδρομίου και άμεση αποστολή, όπως γράφει και στο σύστημα tracking των ΕΛ.ΤΑ.Ως εδώ όλα πήγαν τέλεια και εξαιρετικά γρήγορα, μέχρι που έπεσα σε πενθήμερη απεργία των οδηγών των ΕΛ.ΤΑ. Ήμαρτον ρε γαμωτό.Ελπίζω να έρθουν τουλάχιστον, έστω καικαθυστερημενα, γιατί με το μπάχαλο που θα επικρατήσει θα χάσει το παιδί τη μάνα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Porg Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Ωχ έχουν απεργία οι οδηγοί στα ΕΛΤΑ; Απο πότε μέχρι πότε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις