Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Edit: Κι ένας κωδικός για έκπτωση 20% στο footlocker.com που μου έστειλαν σήμερα EMFLV5P6

Το κακό είναι ότι απο 100$ μέχρι 200$ που είναι ο μέσος όρος αγορών για Ελλάδα έχουν 50$ μεταφορικά δηλαδή χοντρικά +17$ απο το eastbay και στην ουσία πάει κάπου μία η άλλη με τον κωδικό -20% αντί για -15%

Το θετικό είναι ότι στα 100$ υπολογίζουν το ποσό πριν την έκπτωση, δηλαδή αν αγοράσεις κάτι με max τιμή 125$,με τον κωδικό -20% να πάει 100$ έτσι ώστε να έχεις μεταφορικά 30$ και μία αξιόλογη διαφορά -10$ απο το eastbay!

Παράδειγμα Product#: 216093 Product#: 84519109 :

Foot Locker Eastbay

Subtotal: $124.98 $124.98

Estimated Shipping & Handling: $30.00 $32.99

Estimated Savings: $25.00 $18.75

Estimated Total: $129.98 $139.22

Η διαφορά αυτή αλλάζει υπέρ της eastbay αν αποφασίσουμε να αγοράσουμε δύο ζευγάρια κάλτσες και περάσουμε για μόλις 5$ το όριο των 125$ που ανέφερα πιο πάνω:

Παράδειγμα Product#: 216093 χ2 Product#: 84519109:

Foot Locker Eastbay

Subtotal: $129.97 $129.97

Estimated Shipping & Handling: $50.00 $32.99

Estimated Savings: $25.99 $19.50

Estimated Total: $153.98 $143.46

@ksessalonikios η foot locker με usps στέλνει;

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Λοιπόν βρήκα κάτι ακόμη πιο καλό, η www.champssports.com συνδιάζει -20% με τα μεταφορικά της eastbay.

Με ένα γρήγορο παράδειγμα που έκανα οι κωδικοί: 84519109 & 111268 κοστίζουν 149,98 περνάω απευθείας τελική τιμή:

Estimated Total: eastbay $168.73 foot locker $169.98 champs sports $152.97

Συμπέρασμα, διαλέγουμε ένα απτα τρία site για να βρούμε τι θέλουμε και στην συνέχεια κάνουμε ένα copy τους κωδικούς στα αδελφάκια του για να βρούμε καλύτερη τιμή, -10$ & -16$ απο τα παραπάνω παραδείγματα δεν είναι καθόλου άσχημα για 5' B)

Αν μπορεί κάποιος να επιβεβαιώσει ότι και απο το champ τα στέλνουν με usps

Δημοσ.

@isspro πλάκα μας κάνεις!Το topic είναι για να αναφέρουμε sites με καλές τιμές ποιος θα σε κατηγορήσει;

Θα σε κατηγορήσει αυτός που θα πάει να παραγγείλει επειδή είδε το Link από εδώ μέσα , και του φαγαν τα λεφτά και δεν του στείλαν τπτ .

Σοβαρά δηλ οταν βλεπεις ένα site το οποίο έχει FAKE paypal link στις πληρωμές του ,ώστε να αγοράσεις από WU , τι ακριβώς περιμένεις να μην το σχολιάσει κανείς;

Δημοσ.
Αν μπορεί κάποιος να επιβεβαιώσει ότι και απο το champ τα στέλνουν με usps

Ναι porg, ολες αυτες οι εταιρίες ανήκουν στον ίδιο όμιλο, ότι ισχύει για τη μια ισχύει και για τις αλλες.

Δημοσ.

Θα σε κατηγορήσει αυτός που θα πάει να παραγγείλει επειδή είδε το Link από εδώ μέσα , και του φαγαν τα λεφτά και δεν του στείλαν τπτ .

Σοβαρά δηλ οταν βλεπεις ένα site το οποίο έχει FAKE paypal link στις πληρωμές του ,ώστε να αγοράσεις από WU , τι ακριβώς περιμένεις να μην το σχολιάσει κανείς;

Η εσύ δεν κατάλαβες τι θέλω να πω ή εγώ εσένα.Το σχόλιο μου ήταν για τον isspro που λέει:

site που εχουν το airmax 2011 πχ, σε καλες τιμες δε λεω, για να μη φανει οτι προτεινω κλπ απλα οποιος ψαχνεται και ψαχνει σωστα και βρισκει και ειναι και απολυτα ικανοποιημενος και δεν ανησυχει για τπτ και πανω απ ολα τα λεφτα που δινει δεν πανε χαμενα αλλα αξιοποιουνται 100%.

Με τα πιο πάνω δεδομένα έγινε το σχόλιο:

Το topic είναι για να αναφέρουμε sites με καλές τιμές ποιος θα σε κατηγορήσει;

Και επίσης στην επόμενη πρόταση αναφέρω αστειευόμενος:

Εκτός και αν μας παρουσιάσεις το isspromonkeysite.gr

Γιαυτό δεν καταλαβαίνω τι θέλεις να πεις, προφανώς μιλάει για δοκιμασμένα sites.

Βασικά αυτό με το paypal που κολλάει με εμένα και μου το ρωτάς;

Δημοσ.

Το προωθησα το site λεγοντας οτι εχει φθηνα πραγματα? Ελα ρε φιλε τωρα σε παρακαλω δηλαδη ελεος, αν πιστευετε οτι θα σας κλεψει μην κανετε παραγγελεια, δεν εβαλα με το ζορι καποιον να παρει κατι, απλα ανεφερα το site εδω, εαν καποιος θελει να παρει ας παρει επιλογη του. Eσυ λοιπον που εισαι υψηλου επιπεδου, δωστα τα 110$ παραπανω!!! αφου σου τρεχουν απο τα μπατζακια τα $$$(Απο το eastbay(original εχουν 159.00$+35$μεταφορικα=137euro) τα μουφα λοιπον(52,5$+25$ μεταφορικα=55ευρο) Με πολυ απλα λογια 137-55=82ευρο διαφορα. Οποτε εσυ του πιο ανωτερου επιπεδου απο μενα φορα τα original απο την Ινδονησια και ασε με εμενα να εχω +82ευρο στην τσεπη μου και να φοραω "κινεζικα μουφα".

καλα νταξειθ, δεν καταλαβες τπτ αλλα οκ. απλα αν θες μουφα πηγαινε σαντα μπαρμπαρα που τουλαχιστον θα τα παρεις 100%.

ουτε μου περισσευουν ουτε τπτ απλα με κανα κουπονακι κι ολας πανω κατι συμαζευεται η κατασταση.

φιλικα παντα

καλες αγορες

@isspro πλάκα μας κάνεις!Το topic είναι για να αναφέρουμε sites με καλές τιμές ποιος θα σε κατηγορήσει;Εκτός και αν μας παρουσιάσεις το isspromonkeysite.gr :devil:

Δώσε link στον λαό :-D

Για τα nike air max 2010 livestrong έχεις βρει τίποτα;

χαχαχαχα καλο domain name :)

οχι γιατι δεν εχω ψαξει

απο eastbay.com, sportsdirect.com και prodirectsoccer.com εχω εμπειρια και μπορω να πω οτι αξιζουν ΓΙΑ ΟΡΙΤΖΙΝΑΛ τεμαχια ειτε με καρτουλα ειτε με paypal. απο ζουγκλες δεν ξερω (κ δε θελω να μαθω). προτιμω να παρω το air max 2011 €120 με μεταφορικα σε 1-2-3 μηνες που θα τα εχω μαζεψει παρα κατι αλλο.

@guido & pork

ειρηνη μην! :P

υγ: προχθες παρελαβα απο sportsdirect.com κοντα στα €650 παραγγελια (μαζι με φιλων).

εδωσα £45 μεταφορικα (μεσα στο συνολικο κοστος) και σε 6 εργασιμες παρελαβα σπιτι απο DHL. επισης μολις εκανα την παραγγελια εσκασε mail με κωδικο δεματος και απο εδω --> http://www.packagetrackr.com/ ηξερα που ειναι!

επισης επειδη το βρηκα προσφατα το συγκεκριμενο site, μολις υπεγραψε η μανα μου στο παιδι απο την μεταφορικη, το site εγραφε delivered... επαθα πλακα!!!! +οτι μου ελεγε on road (και καλα ειχε φυγει απο τα κεντρικα της αθηνας για σπιτι)

Δημοσ.

Ενταξει με τη παραγγελια απο Eastbay.Εφθασε την επομενη ημερα που το συζηταγαμε,τα ρουχα διαφορα underarmour απλα τελεια!

Μου εστειλαν μετα απο e-mail tracking number και διαπιστωσα οτι η καθυστερηση δεν οφειλοταν στο eastbay που τα εστειλε την επομενη ημερα της παραγγελιας,αλλα ουτε και στα ΕΛΤΑ που παραδωσε μετα απο 3 ημερες (Ηρακλειο).Μαλλον το Usps τα πηγαινοεφερνε,γιατι υπαρχει ενα κενο χωρις καταγραφη 17-18 ημερες.

Ολα καλα!

Δημοσ.

καλημέρα σας!!!

σήμερα έκανα την πρώτη μου παραγγελία από το eastbay.to mnm που μου ήρθε ειναι το εξής:

order number...cystomer number...order date...ship method:standard shipping...total price...

χρειάζομαι κάτι άλλο για να παραλάβω???

κάτι για track number έχω δει οτι αναφέρετε στο forum σας. :unsure:

μπήκα στο email μου για το track number και μου ήρθε το εξής μνμ...

Order Summary

Order Number: .....

Order Date: 05/22/2011

Status: OPEN

Method: Not available until shipped.

:shifty: :fear: :angry: :unsure:

Δημοσ.

ναι σημερα έκανες την παραγγελία , ακόμα δεν έχει σταλεί το δεμα .

oταν σταλεί αυριο - μεθαυριο θα σου βγάλει closed και International .

τότε θα στείλεις ένα mail ή θα μπεις στο live support και θα ζητήσεις το tracking Number σου που θα παρακολουθείς την πορεία του δέματος στο usps.com

Δημοσ.

Eκανα και γω την πρωτη μου παραγγελια απο eastbay. Ποτε θα πληρωσω το τελωνειο; ή θα το πληρωσει η courier και θα τους τα δωσω εγω; τελικα ποσο ειναι το τελωνειο για μια παραγγελια περιπου 90€?

Δημοσ.

Eκανα και γω την πρωτη μου παραγγελια απο eastbay. Ποτε θα πληρωσω το τελωνειο; ή θα το πληρωσει η courier και θα τους τα δωσω εγω; τελικα ποσο ειναι το τελωνειο για μια παραγγελια περιπου 90€?

οταν θα σου ερθει το δεμα στα ελ.τα σε 8-10 μερες, θα πας απο κει και στο ταμειο θα δωσεις €3 για να το παρεις σου και εισαι ετοιμος.

εχω κανει παραγγελια $350 και παλι €3 μου ζητησαν.

Δημοσ.

ναι σημερα έκανες την παραγγελία , ακόμα δεν έχει σταλεί το δεμα .

oταν σταλεί αυριο - μεθαυριο θα σου βγάλει closed και International .

τότε θα στείλεις ένα mail ή θα μπεις στο live support και θα ζητήσεις το tracking Number σου που θα παρακολουθείς την πορεία του δέματος στο usps.com

Shipment Accepted, May 24, 2011, 9:52 am, WAUSAU, WI 54402

υποθέτω ότι αυτό είναι καλό και ότι ξεκίνησαν για να έρθουν...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...