Προς το περιεχόμενο

Αγορά παπουτσιών μέσω internet και απορίες

slipknot

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

και ποιος κωδικος βρε παιδια ειναι που δινει δωρεαν μεταφορικα που λενε τα παιδια εδω????

Υπηρχε παλιοτερα απο τι θυμαμαι. Τωρα υπαρχουν κουπονια 10% εκτπωση, 15Δολλαρια εκπτωση για αγορες ανω των 75 δολλαριων και 15% εκτπτωση για αγορες ανω των 50 δολλαριων!!1

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Υπηρχε παλιοτερα απο τι θυμαμαι. Τωρα υπαρχουν κουπονια 10% εκτπωση, 15Δολλαρια εκπτωση για αγορες ανω των 75 δολλαριων και 15% εκτπτωση για αγορες ανω των 50 δολλαριων!!1

σε ευχαριστω για τις απαντησεις σου. τα κουπονια που λες τα εχω δοκιμασει και πιανουν κοβουν 5-10 δολλαρια αλλα η αποστολη με 30+δολλαρια μεταφορικα ειναι ασυμφορη. μας τελειωσε και το eastbay

ε δεν είναι 5-10 είναι 15 για αγορές πάνω από 75$ .

απλά ναι δυστυχώς δεν υπάρχουν πλέον τα καλύτερα κουπόνια για πάνω από 99$ . Για αγορές από 1 - 75$ τα ίδια με παλιά είναι .

όπως και να χει σου βγαίνουν για αγορά πάνω από 75$ , γύρω στα 30-15=15$ = 10 ευρώ τα μεταφορικά, οπότε δεν θα το έλεγα και ασύμφορο .Είναι και ανάλογα με το τι ψωνίζεις πάντα και το πόσο πιο φτηνά το βρίσκεις εκεί από οτι εδώ η κάπου αλλού .

και κατά την γνώμη μου όσες φορές έχει χρειαστεί να κοιτάξω οι τιμές του είναι πολύ πιο χαμηλές από αντίστοιχα έμπιστα ευρωπαϊκά , ώστε να συμφέρει ακόμα η παραγγελία από εκεί.

Ζήτα μέσω μέιλ ή λάιβ τσατ το tracking number και ψάξε το στο www.usps.com

αν και άργησα ευχαριστώ για την βοήθεια.

Για την ιστορία... Παραγγελία στις 01/05/2011 παραλαβή στις 12/01/2011, για 112$ το τελωνείο ήταν 3€! Καλές αγορές

αν και άργησα ευχαριστώ για την βοήθεια.

Για την ιστορία... Παραγγελία στις 01/05/2011 παραλαβή στις 12/01/2011, για 112$ το τελωνείο ήταν 3€! Καλές αγορές

05/01/2011 Θες να πείς.

Θελω να παραγγειλω αυτο εδω http://www.eastbay.com/product/model:152780/sku:65410025/levis-new-cargo-short-mens/grey/light-blue/ και απο τι βλεπω ολα τα Levi's λενε "This product can be shipped to US addresses ONLY." αλλα οταν παω μεχρι το τελος της παραγγελιας, κανονικα με αφηνει να το αγορασω :/ Να κανω την παραγγελια;

το ειχα κανει και εγω και εφαγα ακυρο. δλδ συνολικα η παραγγελια μου κοστιζε $150 μαζι με κατι αλλα και στο τελος με χρεωσε $80 και μου τα εστειλε ολα εκτος απο ενα παπουτσι lacoste. αρα ειναι σα να μην το εβαλες ποτε στην «τσαντα» σου, οποτε μην...

το ειχα κανει και εγω και εφαγα ακυρο. δλδ συνολικα η παραγγελια μου κοστιζε $150 μαζι με κατι αλλα και στο τελος με χρεωσε $80 και μου τα εστειλε ολα εκτος απο ενα παπουτσι lacoste. αρα ειναι σα να μην το εβαλες ποτε στην «τσαντα» σου, οποτε μην...

Σε ευχαριστω. με εσωσες :D

Καλησπερα

Αποστολη απο eastbay 23-4-2011,αθλητικα ρουχα αξιας 139 usd.Ειναι φυσιολογικο να μην εχω παραλαβει ακομα το πακετο?

Στα στοιχεια της παραγγελιας δε μου δινει δυστυχως tracking number,απλως οτι η παραγγελια ειναι fully shipped.

Τι λετε να αρχισω να ανησυχω?

Καλησπερα

Αποστολη απο eastbay 23-4-2011,αθλητικα ρουχα αξιας 139 usd.Ειναι φυσιολογικο να μην εχω παραλαβει ακομα το πακετο?

Στα στοιχεια της παραγγελιας δε μου δινει δυστυχως tracking number,απλως οτι η παραγγελια ειναι fully shipped.

Τι λετε να αρχισω να ανησυχω?

Μπορει και το δικο σου να οδευει προς καμια Ινδονησια λεω εγω τωρα :devil: :devil: :devil:

Στειλτους mail και ζητα το tracking code (Βασικα μπες στο chat, και ρωτα τους 5 λεπτα υποθεση ειναι και μετα πας εδω

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...