arxangelos Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 κοιτα το εχουμε πει πολλες φορες ειναι αναλογως αν το δεμα σου θα πεσει στα χερια των τελωνων και τι κεφια θα χουν εκεινη την μερα δηλ. αν χθες τους παρατησε η γυναικα τους καταλαβαινεις!!! Τωρα και το ποσο ειναι λιγο τσιμπιμενο 120 ευρο μαξ για μενα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maldino Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Άλλη μια παραγγελία 117$ με το κλασσικό 3ευρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Porg Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Τελικά μου έβγαλε σήμερα μόνο το παρακάτω στα ΕΛΤΑ: 10/05/2011 10:55:00 ΥΠ.ΕΚΤΕΛ.ΔΕΜ.ΠΕΙΡ. ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 10/05/2011 10:57:00 ΥΠ.ΕΚΤΕΛ.ΔΕΜ.ΠΕΙΡ. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ ενώ στο usps φαίνεται απο εχτές: Into Foreign Customs, May 09, 2011, 12:01 pm, GREECE Arrived Abroad, May 09, 2011, 10:43 am, GREECE Μέσα στην βδομάδα λογικά θα το έχω, κάτι μου λέει ότι Παρασκευή και 13 θα έρθει το ειδοποιητήριο Θα στείλω στην εταιρία να πω ότι παρέλαβα τελικά μήπως δώσουν και κανένα δωράκι για την καθυστέρηση, στις 14 κλείνουμε μήνα απο την ημέρα αποστολής Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
guido Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Τελικά μου έβγαλε σήμερα μόνο το παρακάτω στα ΕΛΤΑ: 10/05/2011 10:55:00 ΥΠ.ΕΚΤΕΛ.ΔΕΜ.ΠΕΙΡ. ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 10/05/2011 10:57:00 ΥΠ.ΕΚΤΕΛ.ΔΕΜ.ΠΕΙΡ. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ ενώ στο usps φαίνεται απο εχτές: Into Foreign Customs, May 09, 2011, 12:01 pm, GREECE Arrived Abroad, May 09, 2011, 10:43 am, GREECE Μέσα στην βδομάδα λογικά θα το έχω, κάτι μου λέει ότι Παρασκευή και 13 θα έρθει το ειδοποιητήριο Θα στείλω στην εταιρία να πω ότι παρέλαβα τελικά μήπως δώσουν και κανένα δωράκι για την καθυστέρηση, στις 14 κλείνουμε μήνα απο την ημέρα αποστολής χλωμό All Other Countries Delivery time: up to 30 calendar days from the date of shipment. στις ημερομηνίες δεν υπάρχει τπτ περίεργο . έφτασε στις 9 ελλάδα . και στις 10 το εκτελώνισαν . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Porg Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Τα στοιχεία που έχουν στο usps δεν τα έχουν περάσει καν στα ΕΛΤΑ. Σε άλλες περιπτώσεις στα ΕΛΤΑ μου έλεγε πρώτα ότι ήταν στο αεροδρόμιο, είχε κανονικά παραλαβή/αποστολή απο εκεί όπως και παραλαβή απο το τελωνείο κάτι που δεν έχει τώρα! Επίσης είμαι Θεσσαλονίκη, τα δέματα λογικά περνάνε εδώ τελωνείο απόσο ξέρω, αυτό αποτι κατάλαβα είναι στον Πειραιά. Πχ: CG070554222US Είμαι περίεργος να δω τι αυτοκόλλητα έχει πάνω το πακέτο και τι γράφουν! Όχι ότι με αγχώνει, απλός για να ξέρουμε τις διαδικασίες και το τι παίζει γενικότερα. Email θα τους στείλω έτσι και αλλιώς γιατί είχαμε ήδη επικοινωνία, γαιδουριά να μην πω ότι όλα πήγανε καλά.Θα πω κανένα καλό λόγο για το customer service τους, θα κράξω λίγο την usps θα τονίσω ότι πέρασε μήνας (σχεδόν ) που ξέρεις ίσως να βγει κανένα πιο καλό κουπονάκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SocialNetUsr Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 ρε παίδες μια βοήθεια... έκανα μια παραγγελία στο eastbay αλλά δεν μπορώ να βρω πως κάνω track order. Η κατάσταση της παραγγελίας είναι η παρακάτω Shipping Information Status: CLOSED - ORDER FULLY SHIPPED Method: INT'L MAIL Το θέμα είναι ότι δεν υπάρχει το "Track It" button που αναφέρει στις οδηγίες... καμιά ιδέα?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g_alkis Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Ζήτα μέσω μέιλ ή λάιβ τσατ το tracking number και ψάξε το στο www.usps.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
page hamilton Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Καλημέρα, μετά από διάβασμα του παρόντος thread έκανα και εγώ παραγγελία παπούτσια από eastbay, συνολικά 107$ μαζί με μεταφορικά στις 28 Απριλίου, με ειδοποιησαν από το ταχυδρομειο εχθες (ουτε 2 βδομαδες δηλ.)για να παραλαβω με το κλασσικο 3ευρο (εσταλη με usps).Εκπληκτικο προϊον μπραβο στο eastbay και ευχαριστω ολους σας που μοιραζεστε τις εμπειριες σας και μας πληροφορειτε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
malathamnos Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Καλησπέρα! Ψάχνω τα shape ups..Δυστυχώς στο amazon δεν βρίσκω κάτι που να μου αρέσει στο νουμερο μου (42.5).. Υπάρχει κάποιο άλλο μαγαζί στην Ευρώπη που μπορεί να τα έχει?? Δεν θέλω να μπλέξω με αμερική γιατί ήδη παρήγγειλα ένα ζευγάρι κ δεν μου έκαναν, (ευτυχώς έγινε επιστροφή χρημάτων) + ότι δεν επιστρέφουν από αμερική τα μεταφορικά κ πληρώνω τα έξοδα εγώ τα οποία είναι συγκρίσιμα με την τιμή του παπουτσιού... Ευχαριστώ εκ των προτέρων...!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SpirtouLisS Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 το amazon uk δε στελνει παπουτσια ελλαδα? μολις δοκιμασα να παραγγειλω ενα δωρακι και εφαγα πορτα λογω διευθυνσης....ξερει κανεις κατι? στις χωρες παντως οπου στελνει ''clothing'' αν συμπεριλαβουμε σε αυτη την υποκατηγορια τα παπουτσα συμπεριλαμβανει την ελλαδα και στα ψιλα γραμματα δεν αναφερει κατι Καλησπέρα! Ψάχνω τα shape ups..Δυστυχώς στο amazon δεν βρίσκω κάτι που να μου αρέσει στο νουμερο μου (42.5).. Υπάρχει κάποιο άλλο μαγαζί στην Ευρώπη που μπορεί να τα έχει?? Δεν θέλω να μπλέξω με αμερική γιατί ήδη παρήγγειλα ένα ζευγάρι κ δεν μου έκαναν, (ευτυχώς έγινε επιστροφή χρημάτων) + ότι δεν επιστρέφουν από αμερική τα μεταφορικά κ πληρώνω τα έξοδα εγώ τα οποία είναι συγκρίσιμα με την τιμή του παπουτσιού... Ευχαριστώ εκ των προτέρων...!! http://shop.ebay.co.uk/i.html?_from=R40&_trksid=p5197.m570.l1313&_nkw=shape+ups&_sacat=See-All-Categories malathamnos για σενα το λινκ με search ''shape ups'' στο ebay uk. βρες ενα πωλητη εντος ευρωπης που στελνει ελλαδα. βρες το μοντελο που σε ενδιαφερει και κανε την αγορα σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jason13 Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Θελω να παραγγειλω αυτο εδω http://www.eastbay.com/product/model:152780/sku:65410025/levis-new-cargo-short-mens/grey/light-blue/ και απο τι βλεπω ολα τα Levi's λενε "This product can be shipped to US addresses ONLY." αλλα οταν παω μεχρι το τελος της παραγγελιας, κανονικα με αφηνει να το αγορασω :/ Να κανω την παραγγελια; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatoulis Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι που μπορεί να έχει ειπωθεί..θέλω να παραγγείλω κάτι jordan απο eastbay που έχουν 139$ το κουπόνι για το free shipping που το βάζω?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Porg Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 (επεξεργασμένο) Άμα πας στο καλάθι θα το βρεις κάτω αριστερά Ανανέωση Στο θέμα μου επικοινώνησα με τα ΕΛΤΑ και είπαν μάλλον τετάρτη θα παραλάβω.Έστειλα μν στο eastbay για να τους πω ότι οκ βρήκε το δρόμο του το πακέτο άλλα ότι θα αργήσει 5-6 επιπλέον μέρες απο τις 30 που μου είπα να περιμένω (και που γράφουν στο site τους) μπας και πάρω κάνα καλύτερο κουπονάκι. Ούτε συγνώμη δεν είπαν, έστειλαν ένα μν σχεδόν copy paste που έλεγε να κανονίσω με το ταχυδρομείο πότε θα παραλάβω (ενώ τους είπα στο μν ότι το έχω κανονίσει, ανέφερα και πιθανή ημερομηνία παράδοσης) Πολύ καλές τιμές και σίγουρα θα ξαναπάρω απο εκεί, ήδη έβαλα 2 αντικείμενα στο καλάθι και ψάχνω παπουτσάκι η μαγιό. Γαϊδουριά όμως να μην πει ένα συγνώμη για την ταλαιπωρία, απο την στιγμή μάλιστα που δεν ήταν απλή καθυστέρηση αλλά λάθος της usps ίσως και της eastbay Επεξ/σία 15 Μαΐου 2011 από Porg Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SpirtouLisS Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 παιδια υπαρχει περιπτωση να εχει καταργησει τα δωρεαν μεταφορικα για ελλαδα το eastbay? ο κωδικος IPEBV554 για παραγγελια στη Ελλαδα (100δολλαρια περιπου) λεει οτι The Source Code Shipping Requirements have not been met. The Source Code you have entered is not valid for the shipping address you have specified. Please remove the Source Code or change your shipping method to proceed with your order. ξερει κανείς κατι? δοκιμασα με διαφορα προιοντα και παλι δεν δεχεται το κωδικο και για μεγαλυτερα ποσα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jason13 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 παιδια υπαρχει περιπτωση να εχει καταργησει τα δωρεαν μεταφορικα για ελλαδα το eastbay? ο κωδικος IPEBV554 για παραγγελια στη Ελλαδα (100δολλαρια περιπου) λεει οτι The Source Code Shipping Requirements have not been met. The Source Code you have entered is not valid for the shipping address you have specified. Please remove the Source Code or change your shipping method to proceed with your order. ξερει κανείς κατι? δοκιμασα με διαφορα προιοντα και παλι δεν δεχεται το κωδικο και για μεγαλυτερα ποσα. Ισχυει μονο για τις Η.Π.Α!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις