Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Κυριακή του Πάσχα και τη Δευτέρα ήταν λογικό που δεν δούλεψαν στα ΕΛΤΑ μην ήμαστε και υπερβολικοί :P

Δημοσ.

Εγω εκανα 2η παραγγελια προχτες το βραδυ και σημερα ειναι closed: fully shipped με USPS. To μονο αγχος που ειχα αυτες τις μερες. Βλεπουμε τωρα. Η παραγγελια ειναι 117$ 1μπουφανακι και τρεις μπλουζες.

Δημοσ.

το πακετο σημερα σπιτι μου μετα απο αναμονη 22 ημερων.Αξια 129$.Ουτε τελωνειο ουτε τριευρα ουτε εξαευρα.ΤΙΠΟΤΑ.Ενα μεγαλο BRAVO στο eastbay για την μεγαλη ποιοτητα και χαμηλη τιμη των προιοωντων τους!!

Δημοσ.

Πως μπορω να δω αν ενα παπουτσι ειναι πραγματι αυθεντικο?

Τι μπορω να ρωτησω τον πωλητη? Υπαρχει κατι χαρακτηριστικο σε ενα αθλητικο παπουτσι για να το καταλαβω? Κωδικος προιοντος π.χ.? Ξερει κανενας?

Δημοσ.

παιδιά κανά κωδικό για το eastbay ? Αυτή τη στιγμή δίνουν κωδικό για δωρεάν μεταφορικά :)

Δημοσ.

Θέλω να αγοράσω κάποια πράγματα από το Amazon.com συνολικής αξίας περίπου 300$ τα οποία σε βάρος είναι μικρότερο από κιλό και έχουν μικρό μέγεθος. Πιστεύετε οτι είναι καλύτερο να τα κάνω μια παραγγελία ή επειδή είναι μεγάλο το ποσό υπάρχει περίπτωση να πληρώσω τελωνείο και καλό θα ήταν να τις κάνω 2;

Δημοσ.

Δοκίμασα να κάνω μια αγορά και μου έβγαζε επιλογή μόνο το priority delivery. Επικοινώνησα μέσω chat με πωλητή του amazon και μου είπε οτι δε δίνουν άλλη επιλογή για εξωτερικό, οπότε αν παραγγείλω, αναγκαστιkά θα πληρώσω τελωνείο γιατί θα έρθει με courrier. Γνωρίζει κάποιος αν το ποσό για το τελωνείο που εμφανίζει στη φόρμα παραγγελίας του amazon, το κρατάει από την κάρτα ή πρέπει να πληρώσεις τον courier όταν σου φέρει το δέμα;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...