Porg Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Βραζιλία είναι το τσέκαρα και στο Βραζιλιάνικο "ΕΛΤΑ" 26/04/2011 08:44 UNIDADE DE TRATAMENTO INTERNACIONAL - BRASIL Conferido Recebido/Brasil 26/04/2011 08:38 UNIDADE DE TRATAMENTO INTERNACIONAL - BRASIL Encaminhado Em trânsito para FISCALIZACAO RECEITA FEDERAL DO BRASIL 26/04/2011 08:36 UNIDADE DE TRATAMENTO INTERNACIONAL - BRASIL Conferido Recebido/Brasil 19/04/2011 11:10 ESTADOS UNIDOS DA AMÉRICA Encaminhado Em trânsito para UNIDADE DE TRATAMENTO INTERNACIONAL - BRASIL 19/04/2011 11:09 ESTADOS UNIDOS DA AMÉRICA Conferido Recebido na unidade de exportação Ελπίζω να έχουν μπερδέψει τα trucking στο eastbay και τα πραγματάκια μου να είναι στο σωστό δρόμο, ο κωδικός "CG" είναι για ελλάδα η είναι γενικός; Χάσαμε και το Χ της Σάλκε, πολύ γκαντεμιά σήμερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
guido Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 σωστό και αυτό ,παίζει να σου χουν δώσει λάθος tracking η Becky ή η Penni στον έστειλε; :P το CG που το είδες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snapy13 Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Καλημερα Παραγγελια στο eastbay το απογευμα της Πεμπτης 21/4 και συμφωνα με το tracking number μου βγαζει αυτο στο site των ΕΛΤΑ. Εκτος του οτι ηρθε πολυ γρηγορα , πιστευω οτι θα πληρωσω μονο τα 3 ευρω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxangelos Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Σε αλλον τελικα το χει βγαλει αυτο *Into Foreign Customs, April 23, 2011, 11 : 38 am, GREECE* γτ βλεπω στου snapy13 δεν χει βγάλει. Μηπως φταιει που ειμαι επαρχια ? Μπορω να.παρω καπου τηλ. να μαθω ποσο χρεωθηκα τελωνειο ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Porg Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 (επεξεργασμένο) σωστό και αυτό ,παίζει να σου χουν δώσει λάθος tracking το CG που το είδες; Είναι τα πρώτα δύο αρχικά απο το tracking, είπα μήπως είναι διαφορετικό για κάθε χώρα. Το ελπίζω να έκαναν κάποιο λάθος απο την eastbay στο tracking number!Η συμπεριφορά τους πάντως είναι απαράδεκτη, στο chat μου απάντησαν ότι είναι λογικό και πρέπει να περάσει ένας μήνας να δηλωθεί ως χαμένο!Το έχουν normal ένα πακέτο απο Αμερική προς Ελλάδα να περνάει μια βόλτα απο Βραζιλία;Και να είναι στο τελωνείο κιόλας! Στο mail απάντησαν πως μιλήσαμε μέσο chat και αν δεν λύθηκα το πρόβλημα να επικοινωνήσω πάλι.Καταλαβαίνω ότι έχουν πολύ όγκο δουλειάς και πολλά χαζά παράπονα αλλά εδώ υπάρχει ξεκάθαρα κάποιο πρόβλημα, δεν έπρεπε να δοθεί λίγο παραπάνω σημασία; *Προσοχή ακολουθεί κακία* Φυσικά να μη ξεχνάμε ότι ο κόσμος για τους Αμερικάνους είναι κάπως έτσι: Απο usps μου έστειλαν αυτό: Your item arrived in Brazil at 8:44 AM on April 26, 2011. when I enter your label number into my system I show the above information. I am truly sorry if your item has not reached its destination. I am aware of the frustration and disappointment caused when we do not live up to our commitment of safe and reliable mail service. Unfortunately, I do not have any further information on your item. However, the United States sender must call our International Department for further assistance at 1-800-222-1811: (έχει στοιχεία επικοινωνίας μετά) Επεξ/σία 28 Απριλίου 2011 από Porg Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxangelos Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Μαλλον σου στειλαν λαθος tracking code, παρε τηλ στα ελτα και ζητα με ονοματεπωνυμο να σου πουν αν εχουν τετοιο δεμα ... 8001182000 αυτο ειναι το τηλ και νομιζω ειναι κ χωρις χρεωση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DeathBoy Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Παιδιά εν τέλει κι εγώ έκανα παραγγελία 23/4....ευτυχώς το στέλνουν με ταχυδρομείο...(την προηγούμενη το έστειλαν με ups από λάθος τους)μου λέει στο αμερικάνικο ελτά ότι έγινε accepted 26/4.....ελπίζω να πάνε όλα καλά,θα ενημερώνω καθημερινά για το συμβαίνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxangelos Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Πηρες απο eastbay και στο στειλαν με ups? Ποσο ηταν το συνολικο ποσο της παραγγελειας ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxangelos Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Your item cleared customs in GREECE at 10 : 09 am on April 27 , 2011. Information , if available, is updated periodically throughout the day . Please check again later. Out of Foreign Customs, April 27, 2011, 10: 09 am, GREECE ΕΦΥΓΕΕΕΕ...ερχετε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DeathBoy Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 μπράβο φίλε...πήγε τελωνείο και μου ζήτησαν 70ε για να το εκτελωνίσω εγώ και 120 συνολικά για να το κάνει της ups....μίλησα με τους υπευθύνους του eastbay και μου επέστρεψαν τα χρήματα πίσω και αρνήθηκα την παραγγελία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snapy13 Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 μπράβο φίλε...πήγε τελωνείο και μου ζήτησαν 70ε για να το εκτελωνίσω εγώ και 120 συνολικά για να το κάνει της ups....μίλησα με τους υπευθύνους του eastbay και μου επέστρεψαν τα χρήματα πίσω και αρνήθηκα την παραγγελία. Για τι ποσο ? Για 80 ευρω παραγγελια που λες σε προηγουμενο ποστ ??? Α , τωρα ειδα οτι λες για την παραγγελια μεσω UPS... ναι , ετσι κανουνε οι κλεφτες...μακριααααα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DeathBoy Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 άσε φίλε...είχα φάει μια φρίκη....ευτυχώς δέχτηκαν να την ακυρώσουν.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxangelos Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Ακριβως το ιδιο ειχε γινει και σε μενα...αλλα εγω για παραγγελεια 130$ επρεπε να πληρωσω 60Ε...δεν την παραλαβα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DeathBoy Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Άστα...γίνεται πάντως να το κάνουμε πάντα αυτό?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxangelos Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Μάλλον οχι....αλλα δοκιμαζεις δεν εχεις να χασεις τίποτα. Στην περιπτωση αυτη το λαθος ηταν δικο τους κ οφειλαν να επανορθωσουν.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις