guido Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 παιδια εχω ενα προβληματακι.Εκανα μια παραγγελια απο eastbay και μου το στειλαν με usps.Μπαινω στην επισημη ιστοσελιδα της και παταω να κανει tracking.Μου Βγαζει 10 μερες τωρα το ιδιο μηνυμα."Your item left the United States from ISC CHICAGO IL (USPS) at 12:21 am on April 07, 2011. Information, if available, is updated periodically throughout the day. Please check again later."Καταλαβαινω ειναι αμερικη αλλα μια εμδομαδα με αεροπλανο??Ελεος.Δεν ξερω αν κανενας ειχε παρομοιο προβλημα αλλα να αρχισω να ανησυχω?Και πανω κατω ποτε θα ερθει?? τόσο κάνει π.χ Arrived Abroad, April 07, 2011, 8:47 am, GREECE International Dispatch, March 31, 2011, 3:07 pm, ISC CHICAGO IL (USPS)
Porg Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Δεν φεύγει κατευθείαν απο το Σικάγο για Αθήνα, θα περάσει απο κάποια άλλη Ευρωπαϊκή χώρα πρώτα απλός δεν φαίνεται στο tracking παρα μόνο όταν φτάσει στην Ελλάδα γιαυτό αυτή η καθυστέρηση. Εγώ ήμουν λίγο ποιο τυχερός: Bullet Arrived Abroad, March 28, 2011, 10:00 am, GREECE Bullet International Dispatch, March 23, 2011, 10:04 am, ISC CHICAGO IL (USPS) αύριο θα ζητήσω το tracking number για την δεύτερη παραγγελία, με το καλό να έρθει και αυτή με 3Ε
padarofe Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 να ρωτησω και κατι αλλο.Εχω ενα πακετο στο τελωνειο απο EMS.Το παραλαμβανω στα ελτα η καπου αλλου?
Dark_son20 Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 ταχυμεταφορές ελτα έχουν δικά τους μαγαζιά συνήθως http://www.elta-courier.gr/
Finn Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 ευχαριστώ για την ενημέρωση παίδες.. Finn σε πόσο καιρό σου ήρθανε?? 3-4 μέρες.
padarofe Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 οπως ειπα το δικο μου ειναι στο τελωνειο.Το tracking number του EMS που το βαζω για να κανω ανιχνευση απο εδω και περα??Στα ελτα που μπαινω μου λεει δεν υπαρχει το πακετο.Που ακριβως να παω?ευχαριστω.
Dark_son20 Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 δοκίμασες στο site που σου έδωσα? είναι άλλο tracking system
tiniakos Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Με alpha bank χρεωστική είδα σήμερα χρέωση 10 ευρώ επιπλέον σε παραγγελία από eastbay αξίας 112 ευρώ αλλά και σε παραγγελία 52 ευρώ από αγγλία σήμερα το πρωί πλήρωσα πάλι 62 ευρώ αντί 52!!! Τι παίζει, αύριο θα πάω να την σκίσω μπροστά τους. οκ. ρώτησα.κρατάει 15% για ευρώπη και 18% σαν ασφάλεια τα επιστρέφει μετά alpha κεντρικά πήρα
SocialNetUsr Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Μια βοήθεια..... Προσπαθώ να ολοκληρώσω μια αγορά από eastbay και ενώ στο πρώτο βήμα κάνω επιτυχώς login στο Paypal, στο "step - Payment Method" μου πετάει το παρακάτω μήνυμα "We're sorry, we were unable to connect with the PayPal™ authorization system. Please try again or select another method of payment to proceed with your order.Please correct all errors before proceeding". Μίλησα με eastbay και μου είπαν να δοκιμάσω με άλλον browser αλλιώς να επικοινωνήσω με Paypal, έχει συμβεί σε κανένα???
arxangelos Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Παιδια ξανα εκανα αλλη παραγγελεια απο το eastbay 130$. Τον κωδικο(το tracking code) για να βλεπω την εξελιξη της παραγγελειας απο που τον παιρνω
arxangelos Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Μια βοήθεια..... Προσπαθώ να ολοκληρώσω μια αγορά από eastbay και ενώ στο πρώτο βήμα κάνω επιτυχώς login στο Paypal, στο "step - Payment Method" μου πετάει το παρακάτω μήνυμα "We're sorry, we were unable to connect with the PayPal™ authorization system. Please try again or select another method of payment to proceed with your order.Please correct all errors before proceeding". Μίλησα με eastbay και μου είπαν να δοκιμάσω με άλλον browser αλλιώς να επικοινωνήσω με Paypal, έχει συμβεί σε κανένα??? Μηπως δεν εισαι verified user στο papal?
guido Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Παιδια ξανα εκανα αλλη παραγγελεια απο το eastbay 130$. Τον κωδικο(το tracking code) για να βλεπω την εξελιξη της παραγγελειας απο που τον παιρνω στέλνεις mail στο support και ζητάς το USPS Package ID
arxangelos Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 απο δω http://cleverpurchases.com/ τι παιζει πολυ φθηνα τα βλεπω μουφα...μαλλον
SocialNetUsr Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Μηπως δεν εισαι verified user στο papal? το τσέκαρα και είμαι verified
Προτεινόμενες αναρτήσεις