Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Πολύ κρίμα πού το eastbay δεν στέλνει Asics.....^_^ ^_^ ^_^ ^_^

Παρήγγειλα απο sportfittess.co.uk το οποιο έχουν πει οτι είναι αξιοπιστο ....Αμα έχω κανα ντραβαλο περιεπργο θα ενημερώσω....εννοειται!!!

Μετά από 11 μέρες ήρθαν τα παπουτσια, Asics Kayano 17. Φαίνονταί γνήσια - καλά. το μόνο που με χάλασε είναι το made in china....αλλά τώρα όλα εκεί γίνονται shock.pngshock.pngshock.png.

Τεσπά θα δούμε στήν πράξη τι παίζει . Η Eurobank μου πήρε 1,20 euro για την μετατροπή.- καλά είναι!!!!

Δημοσ.

ρε παιδια να κανω μια ερωτηση?Εκανα μια παραγγελια απο eastbay στις 4-4 και απο τις 7 του μηνος που μπαινω στην σελιδας της usps με το tracking number μου βγαζει συνεχω το ιδιο.Συγκεκριμενα "Your item left the United States from ISC CHICAGO IL (USPS) at 12:21 am on April 07, 2011. Information, if available, is updated periodically throughout the day. Please check again later. "Δηλ αι το Σαββαροκυριακο αλλα 4 εργασιμες μερες δεν εχει φτασει σε ενα προορισμο που να γινεται καταγραφη στα συστηματα??Λετε να κανω λιγο ακομα υπομονη η να επικοινωνησω με καποιον??

Δημοσ.

Τσεκαρε ποιο σου ταιριαζει ;)

LKSOLOGY $15 off orders of $75 or more.

LKS1V3M3 75 dollars and above - free shipping

PKEBTN97 0 dollars and above - 20% discount

Ευχαριστώ!!!

Και ότι έψαχνα κωδικό έκπτωσης...

Δημοσ.

Για παραγγελίες πάνω απο 100$ αξίζει και ο PKEVBN4C

Βάλε και τους δύο και κράτα όποιον σου κόψει περισσότερα B)

Δημοσ.

Παίδες καλησπέρα.

Θέλει η μητέρα μου να αγοράσει κάτι αθλητικά (τα shape ups). Το θέμα είναι ότι έχω χαώσει με τα νούμερα. Όχι ο ένας uk ο άλλος us k δεν συμμαζεύεται.

Μπορεί να μου πει κάποιος το 42.5 (γυναικείο) στο αμερικάνικο κ στο αγγλικό πόσο αντιστοιχούν??? Επειδή όμως μπορεί να μην το βρούμε στο γυναικείο ας μου πει ένας κ στο αντρικό πόσο είναι..

Εψαξα κ βρήκα αρκετούς πίνακες στο internet αλλά δεν βρήκα 2 που να δίνουν τα ίδια νούμερα ο καθένας ότι θέλει γράφει.

Σορρυ αν έχει απαντηθεί αλλά διάβασα κάμποσες σελίδες είναι κ το googling τόση ώρα κ έχω θολώσει.. :wacko: :wacko:

Ευχαριστώ εκ των προτέρων,

Ευλόγησον :P :P

Δημοσ.

42,5 φορά η μητέρα σου; Εντυπωσιάστηκα! :confused:

Ο καλύτερος τρόπος ειναι να πας στην ιστοσελίδα της skechers ( http://www.skechers.com/info/fitness ) και να κοιτάξεις τον πίνακα με νούμερα που έχει εκεί ( MEN - > Size Chart). Για το Women μην δοκιμάσεις γιατί βγάζουν μέχρι 41 (42,5; :confused: ). Έχει και οδηγό για το πως θα μετρήσεις το νούμερο σου ( http://sh.skechers.com/skechers/new-site/mens-size-chart.pdf )

Παίδες καλησπέρα.

Θέλει η μητέρα μου να αγοράσει κάτι αθλητικά (τα shape ups). Το θέμα είναι ότι έχω χαώσει με τα νούμερα. Όχι ο ένας uk ο άλλος us k δεν συμμαζεύεται.

Μπορεί να μου πει κάποιος το 42.5 (γυναικείο) στο αμερικάνικο κ στο αγγλικό πόσο αντιστοιχούν??? Επειδή όμως μπορεί να μην το βρούμε στο γυναικείο ας μου πει ένας κ στο αντρικό πόσο είναι..

Εψαξα κ βρήκα αρκετούς πίνακες στο internet αλλά δεν βρήκα 2 που να δίνουν τα ίδια νούμερα ο καθένας ότι θέλει γράφει.

Σορρυ αν έχει απαντηθεί αλλά διάβασα κάμποσες σελίδες είναι κ το googling τόση ώρα κ έχω θολώσει.. :wacko: :wacko:

Ευχαριστώ εκ των προτέρων,

Ευλόγησον :P :P

Δημοσ.

Ναι στο συγκεκριμένο παπούτσι (γιατί το δοκίμασε)...Το περίεργο είναι ότι στο amazon που ρώτησα μου είπαν ότι το 42.5 αντιστοιχεί με το 10 στο αγγλικό.. ενώ ο πίνακας λέει 8 UK k 9 US

Οι πίνακες είναι γενικοί ή κάθε παπούτσι παζει?

Δημοσ.

32.99 ευρω τα μεταφορικα?? Αυτο εδω το Converse All Star Ox κανει 44.99 + 32.99 = 77.98..

Εδω Ελλαδα σε πειοδο εκπτωσεων αν γυρισεις τα μαγαζια μπορει να το βρεις και 60.. Τα All Star που εχω τωρα τα ειχα παρει 62 ευρω και δεν ηταν και περιοδος εκτπωσεων..

Μηπως χανω κατι στο site και μου βγαινει τοσο ακριβα??

Δημοσ.

Το κακό αυτό είναι... Με κάτω απο 99$ δεν συμφέρει να αγοράσεις γιατί τα μεταφορικά ειναι πολλά ενω στα 99$ εχεις εκπτωτικά!

Δημοσ.

Ναι στο συγκεκριμένο παπούτσι (γιατί το δοκίμασε)...Το περίεργο είναι ότι στο amazon που ρώτησα μου είπαν ότι το 42.5 αντιστοιχεί με το 10 στο αγγλικό.. ενώ ο πίνακας λέει 8 UK k 9 US

Οι πίνακες είναι γενικοί ή κάθε παπούτσι παζει?

Αφού θες να ψωνίσεις τη συγκεκριμένα μάρκα, δες τα νούμερα που γράφει στο site τους.

Τα νούμερα ειναι διεθνώς σταθερά αλλά μπορεί να υπάρχουν μικροδιαφορές απο μάρκα σε μάρκα.

Δημοσ.

Το κακό αυτό είναι... Με κάτω απο 99$ δεν συμφέρει να αγοράσεις γιατί τα μεταφορικά ειναι πολλά ενω στα 99$ εχεις εκπτωτικά!

75$ δεν ειναι το οριο για δωρεαν μεταφορικα?

Δημοσ.

32.99 ευρω τα μεταφορικα?? Αυτο εδω το Converse All Star Ox κανει 44.99 + 32.99 = 77.98..

Εδω Ελλαδα σε πειοδο εκπτωσεων αν γυρισεις τα μαγαζια μπορει να το βρεις και 60.. Τα All Star που εχω τωρα τα ειχα παρει 62 ευρω και δεν ηταν και περιοδος εκτπωσεων..

Και γιατί δεν τα αγοράζεις από Ελλάδα με 49 € Νομίζω αυτά ψάχνεις

Δημοσ.

Ξεχνάς οτι στο eastbay μιλάμε για δολάρια και οχι για ευρώ. Άρα 78 δολάρια είναι περίπου 54 ευρώ και αν προσθέσεις και το 3ευρω του τελωνείου, σύνολο 57 ευρώ (στρογγυλά 60 ευρώ).

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...