katsikoula Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Πολύ κρίμα πού το eastbay δεν στέλνει Asics..... ^_^ ^_^ Παρήγγειλα απο sportfittess.co.uk το οποιο έχουν πει οτι είναι αξιοπιστο ....Αμα έχω κανα ντραβαλο περιεπργο θα ενημερώσω....εννοειται!!! μην φοβασαι τιποτα! και εγω απο εκει πηρα Asics Kinsei 3. φοβερα αξιοπιστο μαγαζι! αν θες μπορεις να διαβασεις προηγουμενο post μου για περισσοτερες πληροφοριες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isspro Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 μην φοβασαι τιποτα! και εγω απο εκει πηρα Asics Kinsei 3. φοβερα αξιοπιστο μαγαζι! αν θες μπορεις να διαβασεις προηγουμενο post μου για περισσοτερες πληροφοριες offtopic: φοραω 43, ASICS® Gel-Kinetic 3 σε τι uk size τα παιρνω? και το sportfitness τι μεταφορικα εχει? ευχαριστω edit: προσπαθω να μπω στο εν λογο site αλλα δεν. μονο εδω με βαζει--> startfitness.co.uk/default.asp? any ideas? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mpregos Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 offtopic: φοραω 43, ASICS® Gel-Kinetic 3 σε τι uk size τα παιρνω? και το sportfitness τι μεταφορικα εχει? ευχαριστω google it my friend ....--> http://www.achillesheel.co.uk/shoe_size_conversion_chart.php Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
padarofe Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 παιδια να κανω μια ερωτηση?Σκεφτομαι να κανω μια αγορα παπουτσιων απο ebay(μιας και τα βρηκα μονο εκει)και ο πωλητης να στελνει απο ταιβαν.Η τροπος αποστολης ειναι Standart Intl Service.Θελω να ρωτησω μηπως εχει παρει κανεις απο ταιβαν,ποιο ειναι το κρατικο ταχυδρομειο που το στελνουν ωστε να μην περασει τελωνειο?Και συνηθως ποσο αργουν αν ερθουν?Και τελευταιο.Μηπως ξερετε κανενα σιτε εκτοσ eastbay που να εχει μεγαλυτερεrη γκαμα σε παπουτσια running?(ασφαλως to eastbay πεταει αλλα δεν βρισκω αυτο που θελω) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
h/h Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 www.popairmax.com μουφα ε?? και εχουν τοσα ωραια σχεδια ευχαριστω και θα επανελθω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Moderators Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 www.popairmax.com μουφα ε?? και εχουν τοσα ωραια σχεδια ευχαριστω και θα επανελθω. Ε,ναι φαινεται αρκετα μαιμου.Registered για ενα χρονο, απο Κινα μερια και με email στο yahoo. whois Domain Name.......... popairmax.com Creation Date........ 2010-10-23 Registration Date.... 2010-10-23 Expiry Date.......... 2011-10-23 Organisation Name.... jiao song Organisation Address. rm 603 no 940 jiuyang rd Organisation Address. Organisation Address. beijing Organisation Address. 100082 Organisation Address. beijing Organisation Address. CHINAAdmin Name........... jiao song Admin Address........ rm 603 no 940 jiuyang rd Admin Address........ Admin Address........ beijing Admin Address........ 100082 Admin Address........ beijing Admin Address........ CHINA Admin Email.......... ********@yahoo.com Admin Phone.......... +86.1085729290 Admin Fax............ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
h/h Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Οποτε απ οτι διαβασα και στο topic, footlocker και eastbay δεν το σκεφτομαι καν για το θεμα γνησιοτητας ετσι? Δηλαδη σε σχεση με το footlocker στο mall θα ναι αρκετα πιο φτηνα και περισσοτερα σχεδια ε? μην βαρατε για τις σαπιες ερωτησεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Moderators Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Οποτε απ οτι διαβασα και στο topic, footlocker και eastbay δεν το σκεφτομαι καν για το θεμα γνησιοτητας ετσι? Yeaaap. Δηλαδη σε σχεση με το footlocker στο mall θα ναι αρκετα πιο φτηνα και περισσοτερα σχεδια ε? Νο idea,μονο eastbay εχω χρησιμοποιησει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
h/h Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Ευχαριστω αδερφε.αν το παρω αποφαση θα ξαναενοχλησω για καμια λεπτομερεια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Moderators Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Να σαι καλα Αν εχεις χρονο και διαβασεις μερικες σελιδες απο το thread (δεν διαβαζεται ολο πια),θα σου λυθουν σιγουρα μερικες ακομα αποριες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
h/h Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 τσεκαρα τις περισσοτερες σελιδες απλα επειδη δεν εχω ξανακανει ιντερνετικη αγορα και ειμαι και λιγο χεστης θελω επιβεβαιωσεις γιατι δεν λεει να πανε και χαμενα τα λεφτα ειδικα στις μερες μας. βασικα τα εκπτωτικα δεν εχω καταλαβει. βγαινουν καποια στανταρ καθε φορα για τα οποια δεν υπαρχει χρεωση και σ δινουν εκπτωση στα μεταφορικα ετσι? δλδ τελικα πληρωνεις παπουτσια+μεταφορικα-εκτωση κουπονιου+3(χιλιοειπωμενα!) ευρω.σωστος ο παιχτης? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Moderators Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 δλδ τελικα πληρωνεις παπουτσια+μεταφορικα-εκτωση κουπονιου+3(χιλιοειπωμενα!) ευρω.σωστος ο παιχτης? Ακριβως (...εκτος στην ιδιαιτερα μικρη σε πιθανοτητες περιπτωση που θα πεσεις σε περιεργο τελωνιακο και τα 3euro θα ειναι καποιο αλλο ποσο).Μην τρομαζεις, πολυ λιγες οι περιπτωσεις που εχει συμβει κατι τετοιο στις 100+ σελιδες του thread και καμια στις 7-8 αγορες που εχω κανει εγω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
h/h Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 ωραιος! την κανω γιατι το καναμε chat! xexexe ευχαριστω πολυ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john_avlakiotis Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Και άμα δεν μου κάνουν ρε παιδιά πως θα τα αλλάξω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
guido Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 κοιτάς πριν παραγγείλεις σε κάθε site , το καθεστώς επιστροφής . ποια δέχονται , τι μεταφορικά θα χρεωθείς και αν κτλ. από κει και περα φρόντισε να πάρεις ίδια μάρκα με κάποια που έχεις ηδη και ξέρεις τι νουμερο φοράς . αν ειναι κάποια μαρκα που δεν εχεις , ε πετάξου και πρόβαρε ένα σε κανα μαγαζι να δεις τι νουμερο φοράς στην συγκεκριμένη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις