Προς το περιεχόμενο

Αγορά παπουτσιών μέσω internet και απορίες

slipknot

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τσεκαρε ποιο σου ταιριαζει ;)

LKSOLOGY 75 dollars and above - 15% discount

LKS1V3M3 75 dollars and above - free shipping

PKEBTN97 0 dollars and above - 20% discount

Μόνο ο πρώτος ισχύει για Ελλάδα

Edit

Με πρόλαβαν :rolleyes:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

παιδια σας χαιρετω.Μπορει να με καταβρισετε που ποσταρω αυτο το μηνυμα γιατι μπορει να το εχει ρωτησει και αλλος αλλα στις τλευταιες 15 σελιδες δεν το ειδα.Μπορειτε να μου πειτε μηπως κανενα σιτε για αγορα παπουτσιων αλλα να ειναι στην ευρωπη.Το λεω αυτο μονο και μονο επειδη φοβαμαι κυριως τα τελωνεια και απο τι λεγεται σε χρεωνουν οποτε και οπως τους καπνισει.Τελος παντων μηπως εχει κανενας καμια ιδεα??ΑΑ σκεφτομαι απο το amazon.co.uk αλλα απο τι ειδα τα προιοντα τα πουλανε συνηθως ανεξαρτητες εταιριες που σημαινει οτι δεν ξερω την ποιοτητα τους.Μηπως τελικα ξερει κανενας καποιο ευρωπαικο "μαγαζι" που να ειναι χρηστης και να μου το προτυνει ανεπιφυλακτα??

1-2 σελίδες πριν υπάρχον μερικά site πχ http://www.sportsshoes.com/

Μετά απο αυτό:

Into Foreign Customs, March 28, 2011

Arrived Abroad, March 28, 2011, 10:00 am, GREECE

πως παρακολουθούμε το tracking και σε πόσες μέρες έρχεται η ειδοποίηση για παραλαβή;

Μετά απο αυτό:

Into Foreign Customs, March 28, 2011

Arrived Abroad, March 28, 2011, 10:00 am, GREECE

πως παρακολουθούμε το tracking και σε πόσες μέρες έρχεται η ειδοποίηση για παραλαβή;

http://212.205.82.71/trackandtrace/

Ευχαριστώ guido!

Ξέρει κανείς τι σημαίνει αυτό (βασικά αν γλίτωσα τελωνείο πέρα απτα 3Ε :rolleyes: ):

Δευτέρα, 28 Μάρτιος 2011 10:46:53 πμ ` ` ` `

ΚΔ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ

Αντικείμενα σε Συσκευασία

Δευτέρα, 28 Μάρτιος 2011 12:03:12 μμ ` ` ` `

ΚΔ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ

Αποστολή Συσκευασίας

Δευτέρα, 28 Μάρτιος 2011 12:03:26 μμ ` ` ` `

ΚΔ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ

Αποστολή Συσκευασίας

ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ!!! Σ Ο Σ!!!

εχουμε και λεμε! πριν λιγη ωρα φορτισα την καρτα μου για να κανω μια αγορα απο το eastbay! πηγα να κανω την αγορα στο eastbay, αλλα μου ελεγε οτι η προσπαθεια συνδεση με paypal απετυχε, βρες το προβλημα και ξαναδοκιμασε (εχω ξαναγορασει απο eastbay δεν ειχα ποτε τετοιο προβλημα). ξαναπροσπαθησα καμποσες φορες αλλα το ιδιο μυνημα! πηγα να δω τη καρτα μου και βλεπω οτι το ποσο της παραγγελιας ειναι δεσμευμενο! δεν μου εχει ερθει καποιο email της παραγγελιας ομως! και δεν εγινε ουσιαστικα παραγγελια! εστειλα email στο eastbay και στο paypal! τι εγινε; μπορειτε να μου πειτε καποια λυση να μη χασω τα χρηματα μου;

Σας παρακαλω!

χρήματα δεν θα χάσεις , ουτε απο paypal είτε απο eastbay ηρέμησε.

για τι κάρτα μιλάμε; και τι εννοεις πριν λίγη ώρα; πχ της κύπρου αν την φορτίσεις το πρωί , τα λεφτά μπαίνουν μετά τις 6 το απόγευμα.

μπες και στο https://www.eastbay.com/account/default/ και δες αν υπάρχει παραγγελία, ασχέτως που δεν εχει έρθει mail

δεν ξέρω από Πειραιώς , αλλά αν έβαλες λεφτά μεσάνυχτα , χλωμό να έχει ηδη φορτίσει.

το πιθανότερο είναι να σου έβγαζε error γιατί δεν υπάρχουν λεφτά στην κάρτα , και αυτο που βλέπεις ίσως σαν δεσμευμένο στο site της πειραιώς , να ειναι απλά το ποσό που έβαλες απο το μηχάνημα , που ακομα

δεν εχει επιβεβαιωθεί ότι έχει μπει .

όπως και να χει αφού δεν υπάρχει παραγγελία ουτε στο eastbay , ούτε κινηση στο paypal , παίρνεις ενα τηλ πρωι στην τράπεζα και ξεκαθαρίζεις

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...