deschri Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Έχω πάρει asics από εδώ http://www.startfitness.co.uk/ καλές τιμές και παράδοση σε 10 περίπου ημέρες με κανονικό ταχυδρομείο Ειναι αξιοπιστο το μαγαζι,συμφερει να ψωνισει καποιος Asics απο εκει;Επισης τα μεταφορικα ποσο κοστιζουν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 Στις άλλες χώρες της Ευρωπαικής Ενωσης τι γίνεται με προιόντα που έρχονται από αμερική για παραδειγμα? Εδω από ότι κατάλαβα είναι ρουλέτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ronnie79 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Τελικά απο eastbay ψωνίζουμε? Τελωνείο περνάει πάνω απο 45€ στάνταρ ή μόνο αν σου κάτσει? Στην σελίδα τους έχουν Shipping Method :$32.99, Standard μάλλον usps πρέπει να εννοούν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isspro Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Τελικά απο eastbay ψωνίζουμε? Τελωνείο περνάει πάνω απο 45€ στάνταρ ή μόνο αν σου κάτσει? Στην σελίδα τους έχουν Shipping Method :$32.99, Standard μάλλον usps πρέπει να εννοούν... αν το ποσο σου ειναι μεχρι 200-250$ θα πληρωσεις μονο €3 στα ελ.τα. ετσι γινοταν μεχρι 3 μηνες πριν που αγορασα εγω τελευταια φορα. επειδη δεν παρακολουθω συχνα το τοπικ, αν εχει αλλαξει κατι δε το γνωριζω. κοιτα για εκπτωτικα κουπονια μηπως ριξεις τα μεταφορικα και ναι με usps ερχονται. δλδ σε 10-20 μερες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katsikoula Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Παιδια να σας πω σχετικα με την εμπειρια μου απο το καταστημα Startfitness εκανα μια παραγγελια απο εκει δυο ζευγαρια Asics Kinsei 3. επειδη ειχα καποιες αποριες πηρα τηλεφωνο (Αγγλια) και παρολο που δεν ξερω καλα Αγγλικα και εκανα 15 ολοκληρα λεπτα να πω αυτο που ηθελα ηταν παντα χαρουμενοι και ευγενεστατοι! τα παπουτσια ηρθαν μεσα σε 5 εργασιμες μονο με εξοδα μεταφορας για καθε παπουτσι 10pounds. τα παπουτσια (αυθεντικοτατα) ηρθαν μεσα στο κουτι τους οπως τα αγοραζεις και στα μαγαζια στο Ελλαντα. απιστευτο μαγαζι με την τιμη του συγκεκριμενου παπουτσιου να ειναι 40% κατω απο το Ελλαντα. σιγουρα η επομενη αγορα μου θα ειναι απο εκει χωρις πολλη σκεψη! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Michaelfg Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Τελικά παιδιά το eastbay στέλνει ελλάδα????Θέλω να κάνω μια παραγγελία περίπου 80 $ τι έξτρα φόρους θα πληρώσω περίπου???Με συμφέρει να παραγγείλω από άλλο eshop μαγαζί της Ευρώπης???? (off topic) Λογω του μεγάλου όγκου πληροφοριών και σελίδων ψυλομπερδεύτικα στο τέλος γι αυτό προέκυψαν ερωτήσεις..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iRox Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 θελω να παραγγειλω ξανα απο το eastbay η το footlocker εχει κανεις εκπτωτικο κουπονι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
guido Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 θελω να παραγγειλω ξανα απο το eastbay η το footlocker εχει κανεις εκπτωτικο κουπονι? http://www.retailmenot.com/view/eastbay.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iRox Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 την 1η φορα που παρηγγειλα δεν ειχα πληρωσει μεταφορικα ισως να ηταν κουπονι δεν ειμαι σιγουρος τωρα που θελω να ξαναπαραγγειλω παπουτσια αξιας 160$ θα πληρωσω και μεταφορικα(ασχετα με το αν βρω κουπονι)??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
guido Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 μεταφορικά πάντα πληρώνεις. απλα με το κουπόνι σχεδόν γίνονται μηδενικά. πχ είναι 160 τα παπούτσια , 30 τα μεταφορικά , και με το κουπόνι -20$ θα σου βγουν μόνο 10. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxangelos Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Κουπόνι για δωρεαν μεταφορικα για αγορες πανω απο 75$ απο eastbay δεν εχει αλλο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iRox Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 δεν υπαρχει τροπος για να γλυτωσω τα μεταφορικα και να βαλω και κουπονι -20% ? επισησ μου ηρθε σημερα ενας καταλογος απο eastbay με ενα κουπονι πανω αλλα οταν το βαζω μου λεει οτι το εχω γραψει λαθος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g_alkis Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Αν διαβάσεις καλύτερα, το κουπόνι αφορά μόνο αποστολές σε Αμερική. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxangelos Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Λοιπον εκανα μια αγορα 126$ ας ελπισω οτι το τελωνειο δεν θα με σκισει...Εσεις ποσο τελωνειο πληρωσατε?? Παραγγειλα 1 ζευγαρι παπουτσια κ 6 κοντομανικα μπλουζακια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isspro Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 αν εννοεις απο eastbay, δε νομιζω να πληρωσεις κατι. συνηθως απο $200-250 και πανω αρχιζεις και τα σκας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις