aneza Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Μεχρι 29/1/2011 ισχυουν τα παρακατω: PKEΒΤΝ97 20% OFF ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ 99$ KAI ΠΑΝΩ PKEBTN55 10% OFF ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ 50$ ΚΑΙ ΠΑΝΩ Ευχαριστώ πολύ!
opera Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 δε νομίζω να υπάρχει πρόβλημα με τις μαϊμούδες παπούτσια για όσους τα φοράνε για να πάνε τη βόλτα τους και να πίνουνε το καφέ τους σε αντίθεση με αυτούς που σκοπό έχουν να κάνουν 5000 χιλιόμετρα τρέχοντας.
soulkeeper4 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 παδια θελω να παρω σε μαυρο χρωμα τα 1)salomon xt wings 2 gtx ή 2)salomon speedcross 2 gtx αν εχει κανεις να προτεινει κανα αλλο σαιτ εκτος eastbay γιατι δυστυχως δεν τα εχει...
isay Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 δε νομίζω να υπάρχει πρόβλημα με τις μαϊμούδες παπούτσια για όσους τα φοράνε για να πάνε τη βόλτα τους και να πίνουνε το καφέ τους σε αντίθεση με αυτούς που σκοπό έχουν να κάνουν 5000 χιλιόμετρα τρέχοντας. Ναι τα παπουτσια δεν έχουν πρόβλημα. Το πρόβλημα το έχουν οι ιδιοκτήτες τους. (ανασφαλείς show-off)
gatoulis Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 έχει ψωνίσει κανείς απο αυτό το site?? www.ambecrombieoutlet.uk.com δεν έχει και έξοδα τελωνείου. ξέρει κανείς άλλο site για ambercrombie?
dermitzos Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Το συγκεκριμένο δεν υπάρχει καν. Μου βγάζει sedoparking.
gatoulis Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Το συγκεκριμένο δεν υπάρχει καν. Μου βγάζει sedoparking. ωχ και μένα.το έβαλα στο google όμως και το έβγαλε κανονικά.για δοκίμασε και εσύ.
lefta_yparxoun Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Έχω παραγγείλει από το eastbay.com στις 30 Νοεμβρίου παπούτσια αξίας 100ε και ακόμα να έρθουν. Έχω πάρει tracking number μου γράφει Στο track & trace των ελτά μου γράφει "No information was found". Θα έπρεπε να φαίνεται στο track & trace ή είναι μόνο για συστημένα; Από ότι διάβασα κάποιοι έχουν κάνει παραγγελία μετά από εμένα και την έχουν παραλάβει... Λέτε να κλάπηκε το δέμα? Τι ενέργειες πρέπει να κάνω; Κάνε υπομονή κάπου στο τελωνείο είναι, όχι ότι θα πληρώσεις πολλά, αλλά θα σε χρεώσουν 3 ευρώ στο ταχυδρομείο. Μετά τις 45 μέρες πρέπει να αρχίσεις να ανησυχείς.
Rosie Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Να μοιραστώ κι εγώ την θετική εμπειρία μου από το eastbay.com Έκανα μία παραγγελία για ένα ζευγάρι μποτάκια UGG που βρήκα σε εξαιρετική τιμή ($ 175 με τα μεταφορικά) στις 10/12 και η ειδοποίηση από το ταχυδρομείο έφθασε στις 31/12 (μεσολάβησαν οι γιορτές λοιπόν. Πλήρωσα τα κλασσικά πλέον € 3 και τα παρέλαβα χωρίς πρόβλημα. Τα μποτάκια είναι αυθεντικά, σε άριστη κατάσταση και στο κουτί τους. Το μόνο αρνητικό είναι ότι δεν είχα προλάβει να τα παραλάβω για το πρωτοχρονιάτικο ταξίδι μου σε Αμστερνταμ- Δουβλίνο να μου ζεστάνουν τα ποδαράκια μου ΥΓ Φαντάζομαι η δυσκολία στο να σου δώσουν tracking number σχετίζεται με το ότι η αποστολή δεν είναι signed for (συστημένη);;
ksessalonikios Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 tracking number δίνουν αρκεί να το ζητήσεις
ducatirulez Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Γνωμες για αυτο το site? http://www.sneakerright.com/
isay Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Γνωμες για αυτο το site? http://www.sneakerright.com/ http://www.insomnia.gr/topic/300720-%ce%b1%ce%b3%ce%bf%cf%81%ce%ac-%cf%80%ce%b1%cf%80%ce%bf%cf%85%cf%84%cf%83%ce%b9%cf%8e%ce%bd-%ce%bc%ce%ad%cf%83%cf%89-internet-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%ce%b1%cf%80%ce%bf%cf%81%ce%af%ce%b5%cf%82/page__view__findpost__p__3759765
Maldino Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Γεια σας παιδες! Αποφασισα και εγω να αγορασω απο το eastbay και εχω μια ερωτηση μονο. Προς το παρων θελω να παρω μονο ρουχα και αργοτερα τα παππουτσια αλλα με προβληματιζει το βαρος που μπορει να εχει το δεμα με τα ρουχα και να επηρεασει το κλασσικο 3ευρω! Συγκεκριμενα θελω 1 λεπτο μπουφαν, ενα φουτερ και μια φορμα. Εχετε αγορασει παρομοια ποσοτητα και να μην ειχατε προβλημα με το τελωνειο? Ειναι το μοναδικο αγχος που εχω γιαυτο και θελω να ειμαι σιγουρος προτου κανω την πρωτη μου υπερατλαντικη αγορα Το κοστος θα ειναι 120$ αν αυτο εχει σημασια.
guido Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 κοίτα έχω πάρει στο ίδιο δέμα , 1 μπουφάν , 1 φουτερ και 1 tshirt . κόστος κάπου 100$ συνολικά και πλήρωσα το κλασικό 3ευρω. τώρα να βάλω το χέρι μου στην φωτιά , ότι δεν υπάρχει περίπτωση να χρεωθείς παραπάνω δεν το βάζω ... δεν είναι τόσο θέμα βάρους , όσο όγκου νομίζω σε αυτήν την περίπτωση
Προτεινόμενες αναρτήσεις