Προς το περιεχόμενο

Αγορά παπουτσιών μέσω internet και απορίες

slipknot

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Να αναφέρω κατι που προσεξα σήμερα, αν ενδιαφέρεστε να αγοράσετε κατι απο το eastbay ρίξτε και μια ματιά στα www.footlocker.com και www.champssports.com, μπορεί να ανήκουν στον ίδιο όμιλο αλλά εχουν μικρες διαφορές τοσο στα εκπτωτικά κουπόνια που παρεχουν όσο και στα έξοδα αποστολής, για παραδειμα αυτες τις μέρες το eastbay δίνει σταθερή έκπτωση 25$ στις αγορές άνω των 99$ ενώ τα άλλα 2 προσφέρουν 25% χωρίς κατώτερο όριο

τα 2 site που αναφερεις πρεπει να ειναι κοινων συμφεροντων γιατι ειναι ομοια σε πολλα πραγματα. (εμφανιση, τιμες, κπλπ). εχεις παρει απο εκει τπτ να μας πεις γνωμη?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

μια ερωτηση σχετικα με παπουτσια απο eastbay. αν θελουμε νουμερο 42, στο πινακακι που βγαζει στο site λεει 8.5 για αμερικη και 8 για αγγλια. εμεις οταν διαλεγουμε νουμερο απο eastbay πιο αντιστοιχει?

μια ερωτηση σχετικα με παπουτσια απο eastbay. αν θελουμε νουμερο 42, στο πινακακι που βγαζει στο site λεει 8.5 για αμερικη και 8 για αγγλια. εμεις οταν διαλεγουμε νουμερο απο eastbay πιο αντιστοιχει?

To αμερικάνικο!

ρε παιδια κοιταο στο αμαζον για παπουτσια και στο yoox και στο eastbay. Ο πινακας μετατροπης των νουμερον δεν ειναι διεθνης?? πχ στο αμαζον λεει το αγγλικο 10 οτι ειναι 44 ευρωπαικο και 11 αμερικανικο. στο eastbay λεει οτι το ευρωπαικο 44 ειναι 10ρι αμρικανικο και 9ρι αγγλικο!! τι σκατα παιζει?? εγω διαλεγω 44ρι ευρωπαικο και ας εχουν διαφορετικες αντιστοιχιες στα 2 site?

μα δεν με καταλαβες, η ερωτηση ουσιαστικα ειναι αν υπαρχει ενας κοινος, διεθνης πινακας με τα νουμερα. Εαν υπαρχει τοτε το αμερικανικο 10ρι πρεπει να αντισtοιχει στο ευρωπαικο 44ρι ειτε το βλεπεις στο yoox, amazon.co uk ειτε στο eastbay. Οι πινακες που δινουν τα σαιτ εχουν και τα 3 (αγγλικο, ευρωπαικο, αμερικανικο) αλλα οι αντιστοιχεις απο το amazon.co uk με το eastbay ειναι διαφορετικες, κατι που δεν στεκει. Στο αμαζον λεει οτι το 44ρι ευρωπαικο ειναι 10ρι αγγλικο και 11ρι αμερικανικο, ενω στο eastbay λεει οτι το 44ρι ευρωπαικο ειναι 9ρι αγγλικο και 10ρι αμερικανικο. Δεν ειναι περιεργο? Νομιζα οτι οι αντιστοιχιες θα ειναι ιδιες παντου, αλλοιος ειναι μπερδεμα.

Επεδη ενδιαφερομαι να αγορασω 1 ζευγαρι ΝΙΚΕ απο PickYourShoes.com μια απορια,η USPS Global expess ειναι courier η κατι αντιστοιχο με την υπηρεσια που στελνει το eastbay?Κριμα παντως που το finishline.com δεν στελνει ευρωπη,μεγαλυτερη ποικιλια χρωματων σε κομματια που με ενδιαφερουν,το eastbay.com περα απο τα τελευταια ΑΙR MAX λιγα πραγματα...

Επεδη ενδιαφερομαι να αγορασω 1 ζευγαρι ΝΙΚΕ απο PickYourShoes.com μια απορια,η USPS Global expess ειναι courier η κατι αντιστοιχο με την υπηρεσια που στελνει το eastbay?Κριμα παντως που το finishline.com δεν στελνει ευρωπη,μεγαλυτερη ποικιλια χρωματων σε κομματια που με ενδιαφερουν,το eastbay.com περα απο τα τελευταια ΑΙR MAX λιγα πραγματα...

εχεις ξαναπαρει απο εκει τπτ? ναι, η usps ειναι εταιρια courier απλα σαν express κοστιζει λιγο παραπανω απ'οτι στο eastbay γιατι στελνει πιο γρηγορα τα πακετα.

Μαλλον εγω δεν το εθεσα σωστα,η απορια μου δεν ειναι αν ειναι courier(προφανως κ ειναι)οσο το αν θα κρατηθει τυχον παραγγελια μου στο τελωνειο επειδη ειναι courier απο USA :o . @ISSPRO Δεν εχω παραγγειλει τιποτα ακομα(γ αυτο κ ρωταω αλλωστε γ τελωνεια)το σιγουρο ομως ειναι πως εχει αυθεντικα προιοντα

USPS δεν είναι courier είναι το αμερικάνικο ταχυδρομείο το ίδιο που στέλνει το eastbay

και έχει περίπτωση να περάσει τελωνείο. 

απλά από ιδιωτικές περνάνε πάντα γιατί βγάζουν λεφτά από εκεί

USPS δεν είναι courier είναι το αμερικάνικο ταχυδρομείο

ναι εχεις δικιο Dark_son20. δικο μου λαθος. ειναι σα τα ΕΛ.ΤΑ. εδω.

@rodrigo

οχι δεν κρατειται!!!

συνηθως σου ζητανε στα ελ.τα. €3 για να σου δωσουν οποιοδηποτε πακετο εκτος ΕΕ.

απλα αν κανεις καμια παραγγελια με περιπου €250-€300+ θα πληρωσεις παραπανω απο ...€3 (για τελωνειο) γι αυτο αν κανεις «μεγαλες» αγορες να τις σπας σε μικροτερες. κατ'τεμε μην ξεπερνας τα €200

επισης για οτιδηποτε εντος ΕΕ περαν των μεταφορικων δεν πληρωνεις ουτε €1. πχ για μαγαζια απο uk, ger κλπ

Κι εκεί που έχω διαβάσει τις ατελείωτες 41 σελίδες με πληροφορίες για το eastbay και είμαι έτοιμη να ξαμολυθώ για αγορές... τρώω την ήττα και δεν βρίσκω τελικά αυτό που θέλω (Nike AirMax 97) :angry:

Αν όχι eastbay λοιπόν, τότε τι;;;\

Κάποια άλλη (τσεκαρισμένη) πρόταση;;;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...