guido Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 (επεξεργασμένο) thanks. ναι τα θυμάμαι αυτά , απλά ρωτάω γιατι έγινε cancel ένα από τα products , για να ξέρω αν είναι να στείλω από τώρα mail σχετικά με το refund ή να περιμένω το mail επιβεβαίωσης του shipment πρώτα. Επεξ/σία 19 Νοεμβρίου 2010 από guido
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Παιδια σορρυ για το ακυρο, μα καθε φορα που βλεπω τον τιτλο αυτου το θεματος στην κεντρικη σελιδα του φορουμ, νομιζω οτι αναστηθηκε αυτο το θεμα που ειχα δημιουργησει εγω http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=250995
traganeus Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 thanks. ναι τα θυμάμαι αυτά , απλά ρωτάω γιατι έγινε cancel ένα από τα products , για να ξέρω αν είναι να στείλω από τώρα mail σχετικά με το refund ή να περιμένω το mail επιβεβαίωσης του shipment πρώτα. Επειδή είχα παρόμοιο θέμα, σου προτείνω να αφήσεις να φύγει το πακέτο και μετά να τους στείλεις e-mail. Εμένα μου είχαν πεί ή να μου τα βάλουν πάλι στην κάρτα μου ή να πάρω κάτι άλλο με δωρεάν μεταφορικά.
guido Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 (επεξεργασμένο) ok. thanks απλά δεν ήξερα αν όντως έχει φύγει , επειδή ενώ λέει shipped δεν έχω λάβει ακόμα mail . EDIT: οκ μου ήρθε και το mail. Για επικοινωνία μαζί τους , μέσω του site στο feedback ή να στείλω mail καλύτερα; Επεξ/σία 19 Νοεμβρίου 2010 από guido
ultrobyr Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Καλησπερα παιδια,απο yoox.com που προτεινει καποιος φιλος εδω εχει ψωνισει κανεις?
traganeus Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Καλησπερα παιδια,απο yoox.com που προτεινει καποιος φιλος εδω εχει ψωνισει κανεις? Εγώ 2 φορές. Χτες ήρθαν κάτι παπούτσια για μια φίλη 300€. Είναι αξιόπιστο, γρήγορο στην αποστολή και έχεις και την δυνατότητα με έξτρα χρέωση 5,50€ νομίζω να πληρώσεις με αντικαταβολή την ώρα που θα σου φέρουν το πακέτο στο σπίτι σου!
ultrobyr Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Εγώ 2 φορές. Χτες ήρθαν κάτι παπούτσια για μια φίλη 300€. Είναι αξιόπιστο, γρήγορο στην αποστολή και έχεις και την δυνατότητα με έξτρα χρέωση 5,50€ νομίζω να πληρώσεις με αντικαταβολή την ώρα που θα σου φέρουν το πακέτο στο σπίτι σου! ποσο καιρο εκαναν να ερθουν τα παπουτσια? ευτυχως που υπαρχει ο τροπος πληρωμης που ανεφερες γιατι δεν εχω paypal κτλ. τελος,συνεργαζονται με καποια εταιρια κουριερ η ταχυδρομειο?
traganeus Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 6 μέρες κάνουν. Με UPS τα στέλνουν και δεν υπάρχει τελωνείο γιατί είναι απο Ιταλία!
jeanthira7 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Για GEOX παπούτσια και για BOSTONIANS πουκάμισα υπάρχει κάποιο site value-for-money όπως αντίστοιχα το eastbay??? Το yoox.com δεν έχει επίσημα GEOX (εννοώ GEOX για κοστούμι)
guido Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Επειδή είχα παρόμοιο θέμα, σου προτείνω να αφήσεις να φύγει το πακέτο και μετά να τους στείλεις e-mail. Εμένα μου είχαν πεί ή να μου τα βάλουν πάλι στην κάρτα μου ή να πάρω κάτι άλλο με δωρεάν μεταφορικά. μου στείλανε mail χθες που ανέφερε : I have also credited your PayPal account back for the total of $20.58. Μέχρι σήμερα δεν έχω δει να έχει επιστραφεί κάτι. Απλά όπως το έχει γράψει είναι σαν να το έχει κάνει ήδη. Να περιμένω κανα 2-3 μέρες ακόμα πριν επικοινωνήσω πάλι; Επίσης σχετικά με yoox επειδή μάλλον θα χρειαστεί να παραγγείλω κάτι από εκεί. Στην UPS πληρώνεις κάτι επιπλέον στην παραλαβή ή όλα τα έξοδα είναι συνυπολογισμένα στα έξοδα μεταφοράς που υποθέτω θα σου βγάλει στο site;
Eki_13 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 μου στείλανε mail χθες που ανέφερε : I have also credited your PayPal account back for the total of $20.58. Μέχρι σήμερα δεν έχω δει να έχει επιστραφεί κάτι. Απλά όπως το έχει γράψει είναι σαν να το έχει κάνει ήδη. Να περιμένω κανα 2-3 μέρες ακόμα πριν επικοινωνήσω πάλι; Επίσης σχετικά με yoox επειδή μάλλον θα χρειαστεί να παραγγείλω κάτι από εκεί. Στην UPS πληρώνεις κάτι επιπλέον στην παραλαβή ή όλα τα έξοδα είναι συνυπολογισμένα στα έξοδα μεταφοράς που υποθέτω θα σου βγάλει στο site; μετα απο αυτο το σταδιο παει τελωνειο?? Fri Nov 19 2010 13:18:28 GMT+0200 (EET) ` ` ` ` ` ΚΔ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ Αποστολή Συσκευασίας η ελτα?
traganeus Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Επίσης σχετικά με yoox επειδή μάλλον θα χρειαστεί να παραγγείλω κάτι από εκεί. Στην UPS πληρώνεις κάτι επιπλέον στην παραλαβή ή όλα τα έξοδα είναι συνυπολογισμένα στα έξοδα μεταφοράς που υποθέτω θα σου βγάλει στο site; Στο τέλος της παραγγελία που θα επιλέξεις τρόπο αποστολής και τρόπο πληρωμής θα σου βγάλει αναλυτικά το συνολικό ποσό. Νομίζω είναι 9€ τα μεταφορικά και 5,50€ αν ζητήσεις αντικαταβολή. Στην 2η περίπτωση πληρώνεις την κούριερ που θα σου φέρει το πακέτο σπίτι, αλλιώς δεν πληρώνεις κάτι στην μεταφορική. μετα απο αυτο το σταδιο παει τελωνειο??Fri Nov 19 2010 13:18:28 GMT+0200 (EET) ` ` ` ` ` ΚΔ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ Αποστολή Συσκευασίας η ελτα? Πάει στα Ελτά τώρα. Σε 3-5 μέρες πιστεύω θα είναι στα χέρια σου!
ksessalonikios Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 για να ενημερώσω οσους τυχόν θέλουν να επιστρεψουν καποια αγορά τους πισω στο eastbay, να ενημερώσω οτι σε μενα η αποστολή συστημένου κοστισε 14€, χρησιμοποίησα τη σχετική φόρμα που υπαρχει πισω απο την αποδειξη τους για να τους δηλώσω ποιο ρουχο αλλαζω και τι θέλω να μου στείλουν, και πηρε 25 μερες απο τη μερα που εστειλα το δεμα μεχρι να παραλαβω τα νεα ρουχα. Εξοδα αποστολής για τα νεα ρουχα δεν πληρωσα.
traganeus Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 http://www.bergdorfgoodman.com/ Γνωρίζει κανείς τίποτα για το συγκεκριμένο? Απ'ότι είδα είναι απο Αμερική, με τα μεταφορικά τί να παίζει? Τελωνείο κτλ...
isspro Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 (επεξεργασμένο) Γνωρίζει κανείς τίποτα για το συγκεκριμένο? Απ'ότι είδα είναι απο Αμερική, με τα μεταφορικά τί να παίζει? Τελωνείο κτλ... δε στελνει ελλαδα: Shipping information «International Deliveries At this time, we are only able to allow online orders for Canadian addresses. It is not possible to specify any other international destination or U.S. territory when placing an order online. However, you may have your BergdorfGoodman.com purchase shipped to an international address by calling 1.972.556.6080. Duties and taxes will be the responsibility of the recipient.» Επεξ/σία 25 Νοεμβρίου 2010 από isspro
Προτεινόμενες αναρτήσεις