Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Αν είναι UPS κι όχι USPS κάτι μου λέει ότι είναι στο τελωνείο και η UPS δε μπόρεσε να σε βρεί για να σε ενημερώσει σχετικά με το κόστος εκτελωνισμού.Γιατί δε κάνεις ένα τηλέφωνο;

Μακάρι να κάνω λάθος.

Δημοσ.

Τετάρτη, 3 Νοέμβριος 2010 2:49:39 πμ ` ` ` `

`

ΚΔ ΔΕΜΑΤΩΝ ΡΟΥΦ

Αποστολή Συσκευασίας

---------- Προσθήκη στις 18:52 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:51 ----------

με USPS ήρθε

Δημοσ.

Βρίσκεται στο συγκεκριμένο κέντρο το πακέτο σου. Ίσως να σου έφερε ο ταχυδρόμος το χαρτί και να χάθηκε or something. Δίπλα στο site που σου έδωσα έχει ένα τηλέφωνο. Πάρε αύριο νωρίς και πες τους οτι το πακέτο σου είναι στο συγκεκριμένο κέντρο και πως θα γίνει να το πάρεις. Λογικά αν προλάβεις και αύριο θα έχεις το δέμα σου με τα κλασσικά 3€

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα,

Συγγνώμη καταρχάς αν έχει απαντηθεί η ερωτησή μου.

Θέλω 2 μπλούζες απο το eastbay.

Τρόπο αποστολής μου δίνει μόνο ένα(standard) χωρίς να διευκρινίζει:usps ή κάποιο courier?Αν είναι courier ξεχνάω την παραγγελία.

Επεξ/σία από GnG
Δημοσ.
Καλημέρα,

Συγγνώμη καταρχάς αν έχει απαντηθεί η ερωτησή μου.

Θέλω 2 μπλούζες απο το eastbay.

Τρόπο αποστολής μου δίνει μόνο ένα(standard) χωρίς να διευκρινίζει:usps ή κάποιο courier?Αν είναι courier ξεχνάω την παραγγελία.

Είναι απλό ταχυδρομείο. Αν το ποσό είναι μεγάλο(που δεν νομίζω) σπάσε τις παραγελλείες). Θα πληρώσεις το κλασσικό 3ευρω στο ταχυδρομείο

Δημοσ.
Είναι απλό ταχυδρομείο. Αν το ποσό είναι μεγάλο(που δεν νομίζω) σπάσε τις παραγελλείες). Θα πληρώσεις το κλασσικό 3ευρω στο ταχυδρομείο

Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου.

Η παραγγελία είναι σύνολο με τα μεταφορικά(-κουπόνι) 125$=94 ευρώ.

Με usps λογικά δεν θα υπάρχει πρόβλημα ελπίζω.

Δημοσ.
Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου.

Η παραγγελία είναι σύνολο με τα μεταφορικά(-κουπόνι) 125$=94 ευρώ.

Με usps λογικά δεν θα υπάρχει πρόβλημα ελπίζω.

Κομπλεντάν είσαι φίλος!

Δημοσ.
Η συναλλαγή ολοκληρώθηκε, κουτί δεν έχεις, τα χρησιμοποίησες κιόλας. Δεν έχεις καμία ελπίδα στο dispute

Updates για τη τελευταια αγορα

Ο πωλητης αμεσως μετα το dispute αρχισε να επικοινωνει μαζι μου,λεγοντας διαφορα,πολυ ευγενικα αυτη τη φορα.

Τελικα μου επεστρεψε ολο το ποσο πισω + μεταφορικα και η υποθεση εκλεισε!

Δημοσ.

Μια ερώτηση να κάνω μιας και αναφερθήκαμε στο eastbay...

Ειναι κατι σαν <μαγαζι?> χωρις να εχει sellers aka ebay-amazon ετσι..;

Οσα και να αγορασω, αν ειναι κατω απο x=?? ποσο θα μου ερθουν με τα 3ε μεταφορικα..;

:rolleyes:

Δημοσ.

ρε παιδια διαβαζω που λετε για tracking number απο το eastbay.. πως πηρατε tracking? εμένα μόνο μια επιλογή ειχε στο shipping!

Δημοσ.

Το tracking number είναι για να δεις που βρίσκεται η παραγγελία σου.

Τους στέλνεις e-mail για να σου τον δώσουν.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...