casabel Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Στα 120-130$ ηταν και το tracking της UPS γράφει οτι έφτασε Ελλάδα στις 03/11 τπτ άλλο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
traganeus Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Λοιπόν μπαίνεις http://212.205.82.71/trackandtrace/ βάζεις το tracking number kai μας λες ξανά που βρίσκεται το πακέτο σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Finn Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Αν είναι UPS κι όχι USPS κάτι μου λέει ότι είναι στο τελωνείο και η UPS δε μπόρεσε να σε βρεί για να σε ενημερώσει σχετικά με το κόστος εκτελωνισμού.Γιατί δε κάνεις ένα τηλέφωνο; Μακάρι να κάνω λάθος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
traganeus Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Πριν είπε για usps όμως, μπορεί να έκανε λάθος στο γράψιμο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
casabel Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Τετάρτη, 3 Νοέμβριος 2010 2:49:39 πμ ` ` ` ` ` ΚΔ ΔΕΜΑΤΩΝ ΡΟΥΦ Αποστολή Συσκευασίας ---------- Προσθήκη στις 18:52 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:51 ---------- με USPS ήρθε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
traganeus Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Βρίσκεται στο συγκεκριμένο κέντρο το πακέτο σου. Ίσως να σου έφερε ο ταχυδρόμος το χαρτί και να χάθηκε or something. Δίπλα στο site που σου έδωσα έχει ένα τηλέφωνο. Πάρε αύριο νωρίς και πες τους οτι το πακέτο σου είναι στο συγκεκριμένο κέντρο και πως θα γίνει να το πάρεις. Λογικά αν προλάβεις και αύριο θα έχεις το δέμα σου με τα κλασσικά 3€ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
casabel Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 ΟΚ αυτό θα κάνω..Ευχαριστώ για τις απαντήσεις! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GnG Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 (επεξεργασμένο) Καλημέρα, Συγγνώμη καταρχάς αν έχει απαντηθεί η ερωτησή μου. Θέλω 2 μπλούζες απο το eastbay. Τρόπο αποστολής μου δίνει μόνο ένα(standard) χωρίς να διευκρινίζει:usps ή κάποιο courier?Αν είναι courier ξεχνάω την παραγγελία. Επεξ/σία 16 Νοεμβρίου 2010 από GnG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anubis13 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Καλημέρα,Συγγνώμη καταρχάς αν έχει απαντηθεί η ερωτησή μου. Θέλω 2 μπλούζες απο το eastbay. Τρόπο αποστολής μου δίνει μόνο ένα(standard) χωρίς να διευκρινίζει:usps ή κάποιο courier?Αν είναι courier ξεχνάω την παραγγελία. Είναι απλό ταχυδρομείο. Αν το ποσό είναι μεγάλο(που δεν νομίζω) σπάσε τις παραγελλείες). Θα πληρώσεις το κλασσικό 3ευρω στο ταχυδρομείο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GnG Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Είναι απλό ταχυδρομείο. Αν το ποσό είναι μεγάλο(που δεν νομίζω) σπάσε τις παραγελλείες). Θα πληρώσεις το κλασσικό 3ευρω στο ταχυδρομείο Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου. Η παραγγελία είναι σύνολο με τα μεταφορικά(-κουπόνι) 125$=94 ευρώ. Με usps λογικά δεν θα υπάρχει πρόβλημα ελπίζω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
traganeus Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου.Η παραγγελία είναι σύνολο με τα μεταφορικά(-κουπόνι) 125$=94 ευρώ. Με usps λογικά δεν θα υπάρχει πρόβλημα ελπίζω. Κομπλεντάν είσαι φίλος! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgesa Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Η συναλλαγή ολοκληρώθηκε, κουτί δεν έχεις, τα χρησιμοποίησες κιόλας. Δεν έχεις καμία ελπίδα στο dispute Updates για τη τελευταια αγορα Ο πωλητης αμεσως μετα το dispute αρχισε να επικοινωνει μαζι μου,λεγοντας διαφορα,πολυ ευγενικα αυτη τη φορα. Τελικα μου επεστρεψε ολο το ποσο πισω + μεταφορικα και η υποθεση εκλεισε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VictoriusGS Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Μια ερώτηση να κάνω μιας και αναφερθήκαμε στο eastbay... Ειναι κατι σαν <μαγαζι?> χωρις να εχει sellers aka ebay-amazon ετσι..; Οσα και να αγορασω, αν ειναι κατω απο x=?? ποσο θα μου ερθουν με τα 3ε μεταφορικα..; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Eki_13 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 ρε παιδια διαβαζω που λετε για tracking number απο το eastbay.. πως πηρατε tracking? εμένα μόνο μια επιλογή ειχε στο shipping! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dermitzos Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Το tracking number είναι για να δεις που βρίσκεται η παραγγελία σου. Τους στέλνεις e-mail για να σου τον δώσουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις