Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Δεν εχει κανενα παπουτσι στο νουμερο 9... B)

ειρωνικό είναι για τον nick1974 και το site που ΤΟΟΟΟΟΣΟ πολύ του αρέσει...

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

• Moderators
Δημοσ.
Δεν εχει κανενα παπουτσι στο νουμερο 9... B)

Ειρωνικα το ειπε το "γαματο";)

Busted για λιγα secs

Δημοσ.
Ειρωνικα το ειπε το "γαματο";)

Busted για λιγα secs

:lol:

10 χαρακτήρες...

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:20 ----------

Να ρωτήσω κάτι,

το πακέτο ήρθε σπίτι σας με ειδοποιηση απο ταχυδρομείο/courier ή πηγατε στο τελωνείο να τα πάρετε;;

• Moderators
Δημοσ.

Να ρωτήσω κάτι,

το πακέτο ήρθε σπίτι σας με ειδοποιηση απο ταχυδρομείο/courier ή πηγατε στο τελωνείο να τα πάρετε;;

Σπιτι κανονικα,με ειδοποιηση απο το ταχυδρομειο.Εχω και ενα κουπονι με 20% εκπτωση αν θυμαμαι καλα(δεν ειμαι σπιτι)που μου ρθε μαζι με τα παπουτσια,για το επομενο 20ημερο νομιζω.Αν δεν πιανει ο κωδικος για τα δωρεαν μεταφορικα,σου δινω το promotion code που μου ρθε,αν κανεις παραγγελια συντομα.

Δημοσ.

Παιδιά, έκανα μια δοκιμή με τον κωδικό που έδωσα στην αρχή και δουλεύει κανονικότατα. Απλώς παρατήρησα πως πολλά μοντέλα (ανάμεσα σε αυτά και κάποια που έχω βάλει στο μάτι και ένα που αγόρασα) έχουν γίνει excluded από εκπτώσεις. Οπότε ένας λόγος για τον οποίο δε δουλεύει ο κωδικός ίσως είναι αυτός.

Γενικά, υπάρχει φθηνό sait που να στέλνει παπουτσια με αντικαταβολή??

Δε νομίζω, τα περισσότερα διαδικτυακά καταστήματα προτιμούν τις κάρτες, ίσως και το paypal. Αν δε θες να μπλέξεις με πιστωτικές υπάρχει πάντα η λύση της προπληρωμένης ή της χρεωστικής.

Gi0, καλοφόρετα εύχομαι. Αν επιτρέπεται και θες, πες μας και το τελικό ποσό της παραγγελίας καθώς και τι πλήρωσες εξτρά (αν πλήρωσες). Απλά για να επιβεβαιώσουμε τον κανόνα των τριών (ευρώ).

• Moderators
Δημοσ.

Gi0, καλοφόρετα εύχομαι. Αν επιτρέπεται και θες, πες μας και το τελικό ποσό της παραγγελίας καθώς και τι πλήρωσες εξτρά (αν πλήρωσες). Απλά για να επιβεβαιώσουμε τον κανόνα των τριών (ευρώ).

Tα nike που πηρα ειναι αυτα.Oπως ακριβως τα ειπες(αν και δεν εχω το τιμολογιο στα χερια μου),3 € εξτρα μου κοστισε η ολη ιστορια.

Παρεπιμπτοντως για οσους ενδιαφερονται,ο κωδικος που δινει ο slipknot στην αρχη του topic ισχυει ακομα,κανονικα.

Δημοσ.

Αν τα πατούμενα τα θέλετε για τη καφετέρια ψωνίστε και από http://www.cleverpurchases.com

πάντως για τρέξιμο δε μου κάνουν για αξιόπιστα.

Ψωνίζω άνετα από http://www.startfitness.co.uk/ καλες τιμές και το σημαντικότερο τα παπούτσια δεν τρώνε μπανάνες.

Υπάρχει και το http://www.sportsshoes.com/

με τη λίρα κοντα στο 1 ευρώ συμφερει η Αγγλία.

Επίσης περισσότερα στο γούγλη αναζήτηση " Τα πάντα για το τρέξιμο"

Δημοσ.

Παίζει ρόλο παιδιά στο τελωνίο που θα έχω 3 πράγματα? Πχ εγώ θα παραγγείλω παπούτσια-ζακέτα-φόρμα γύρω στα 110$ κόστος. Παίζει να με χρεώσουν περισσότερα απο 3euro?

Βασικά και 20€ να μου πάει παραπάνω δεν με χαλάει καθόλου...

Δημοσ.

Παιδες γεια σας κι απο μενα!

Εκανα χτες παραγγελια τα kobe zoom iv!

Μεχρι σημερα στο Eastbay Order Status βλεπω αυτο :

Order Number: XXXXXXXXX

Order Date: 10/12/2009

Status: OPEN

Method: Not available until shipped.

ειναι φυσιολογικο ?

Επισης η συνολικη τιμη πηγε στα 150 δολλαρια...παιζει να πληρωσω τελωνειο?

• Moderators
Δημοσ.
Παιδες γεια σας κι απο μενα!

Εκανα χτες παραγγελια τα kobe zoom iv!

Μεχρι σημερα στο Eastbay Order Status βλεπω αυτο :

Order Number: XXXXXXXXX

Order Date: 10/12/2009

Status: OPEN

Method: Not available until shipped.

ειναι φυσιολογικο ?

Επισης η συνολικη τιμη πηγε στα 150 δολλαρια...παιζει να πληρωσω τελωνειο?

Φυσιολογικο ειναι.Ακομα δεν εχουν αποσταλει.3 μερες απο την παραγγελια μου ηρθε email απο το eastbay το οποιο ζητουσε Order Verification (PPD).

To process your order efficiently, we request written confirmation of the order. To confirm your order, simply reply to this email and provide your name, credit card billing address and phone number. Please also include the bank name and phone number printed on your credit card. Please do not include your credit card number, expiration date or card verification number in your reply. Please respond within 5 business days to prevent the order from being cancelled. Thank you, Eastbay Payment Processing Department

3 μερες μετα το confirm εγινε και η αποστολη.

Για τελωνειο,λογικα θα πληρωσεις το 3ευρο που πληρωσαμε ολοι.

Δημοσ.

Ευχαριστω για τη συντομη απαντηση!

Οποτε περιμενω κι εγω μηνυμα απο eastbay!

Να μετρησω καμια δεκαρια μερες για παραδοση απ τη μερα που θα απαντησω στο mail τους λοιπον ?

• Moderators
Δημοσ.

Shipment confirmation email μου ηρθε στις 23/9,τα παπουτσια ηταν Θεσσαλονικη στις 6/10 και ο ταχυδρομος μου φερε το χαρτακι της ειδοποιησης στις 9/10.Οποτε υπολογισε:-)

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...