aspradis Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Στις 8/12/2017 στις 12:29 ΠΜ, big belly15 είπε Καλησπερα παιδια ενδιαφερομαι να παρω nmd απο ελλαδα ξερουμε αν αυτα τα δυο μαγαζια ειναι αξιοπιστα https://www.stepsport.gr https://dangerousminds.gr Καλησπέρα, το stepsport είναι αλυσίδα στην Βόρεια Ελλάδα με αρκετά φυσικά κατάστημα όπως στην Αλεξανδρούπολη. Στο site αν δείτε δείχνει ότι του ανήκει επίσης το φυσικό κατάστημα της Adidas στην Αλεξανδρούπολη. Tο dangerousminds έχει επίσης φυσικό κατάστημα στην Αλεξανδρούπολη από το οποίο έχω ψωνίσει.
efkola Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Καλησπέρα!Ενδιαφέρομαι να αγοράσω ένα ζευγάρι Puma Ignite Limitless και ψάχνοντας στο google, μου έβγαλε στην πρώτη σελίδα αυτό το internet store,το pumafentygreece.com. Έχει ψωνίσει κανείς από εδώ για να ξέρουμε αν έχει γνήσια προϊόντα και αν είναι αξιόπιστο;
Argi1979 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 Καλησπέρα έκανα Μια βόλτα στις σελίδες άλλα θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρετε για το e-papoutsia εχει αυθεντικά? Είναι το φθηνότερο από όλα σε New balance που ψάχνω άλλα είδα οτι η έδρα είναι Πολωνία και οι επιστροφές στο Σαντανσκι
isay Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 Απο οσο ειδα το e-papoutsia ΔΕΝ πουλά το ιδιο παπουτσια αλλα σε ανακατευθύνει σε αλλα μαγαζια (οπως το skroutz). Αρα πρεπει να ψάξεις τι παιζει με το μαγαζί που θα τα αγοράσεις, οχι με το e-papoutsia
Argi1979 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 Ευχαριστώ για την απάντηση άλλα ρωτάω για το epapoutsia.gr χωρίς παύλα. Έχει κανείς άποψη?
isay Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 6 ώρες πριν, Argi1979 είπε Ευχαριστώ για την απάντηση άλλα ρωτάω για το epapoutsia.gr χωρίς παύλα. Έχει κανείς άποψη? Στις 30/6/2018 στις 2:45 ΜΜ, Argi1979 είπε Καλησπέρα έκανα Μια βόλτα στις σελίδες άλλα θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρετε για το e-papoutsia εχει αυθεντικά? Είναι το φθηνότερο από όλα σε New balance που ψάχνω άλλα είδα οτι η έδρα είναι Πολωνία και οι επιστροφές στο Σαντανσκι Το epapoutsia με το e-papoutsia που αρχικά ρώτησες ειναι δυ διαφορετικά domains, οποτε και μαγαζια
Nix_ Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 8 ώρες πριν, Argi1979 είπε Ευχαριστώ για την απάντηση άλλα ρωτάω για το epapoutsia.gr χωρίς παύλα. Έχει κανείς άποψη? Όχι δυστυχώς δεν έχω ακούσει κάτι για το συγκεκριμένο και δεν έχω αγοράσει από εκεί.
livaspy Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Γνωρίζει κανείς αν τα rockport έχουν νορμάλ νούμερα δλδ uk8 = πραγματικό eu 42...?
Προτεινόμενες αναρτήσεις