nzeppos Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 EB εννοώ Eastbay. Τα περισσότερα από τα μοντέλα Jordan που έχω πάρει δεν τα βρήκα στην Ευρώπη, τουλάχιστον όχι σε αυτά τα χρώματα/σχέδια και σίγουρα όχι σε τέτοιες τιμές. Εκτός κι αν έχει αλλάξει κάτι, τα μεταφορικά είναι 40 δολάρια (~35 ευρώ) και σε παλιότερες εποχές που αγόραζα αβέρτα, η ισοτιμία αντιστοιχούσε σε αρκετά λιγότερα από 30 ευρώ (για να μην πάμε ακόμα πιο πίσω που τα μεταφορικά ήταν $30). Συνυπολογίζονται και τις παραδοσιακές εκπτώσεις 15-20% που είναι πάντα διαθέσιμες μέσω κουπονιού, το παπούτσι σπανίως έβγαινε πάνω από 120 ευρώ τελική τιμή. Και φυσικά τα άξιζε όταν δεν μπορούσα καν να το βρω στην Ευρώπη. Σε σύνολο 30+ ζευγαριών, μόνο σε δύο πλήρωσα +30 ευρώ έξοδα διασάφησης. Αντιθέτως Asics, Adidas κλπ αγοράζω κυρίως από ευρωπαϊκά μαγαζιά.
Incepted Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Μονο για κατι τετοιο θα ελεγα αξιζει ή για κανενα τρελο discount γιατι πλεον η ισοτιμια δολαριου με ευρω εχει παει κατα διαολου οποτε για casual αγορες δεν συμφερει . Εγω για ενα airmax κοιτουσα το οποιο δεν μπορουσα να βρω σε αποθεμα πουθενα τελικα ομως δεν συνεχισα σε παραγγελια λογω φοβου για τελωνειο. Αν στελνουν με courier τα εξοδα εκτελωνισμου ειναι υπερβολικά πολλα ,προσφατα ειχα πληρωσει 70 ευρω συνολικα εξοδα εκτελωνισμου για ενα δεμα αξιας 70 ευρω με ups οποτε μετα δεν ξαναδοκιμασα. Για jordan εχω δει αρκετη ποικιλια στο http://www.europesports.eu/index.php ριξε μια ματια
nzeppos Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 (επεξεργασμένο) Ναι, θα συμφωνήσω. Αυτός είναι άλλωστε και ο λόγος που έχω κόψει το Eastbay εδώ και καναδυο χρόνια. Από τη μία η ισοτιμία, από την άλλη τα μεταφορικά, ήρθαν και τα capital controls και έδεσε το γλυκό. Δεν είναι άσχημο το μαγαζί που προτείνεις, από Jordan πουλάει κυρίως retro (που δεν τα προτιμώ λόγω τσιμπημένων τιμών), τουλάχιστον όμως σε αρκετά μοντέλα φαίνεται να διαθέτει πολλά νούμερα, πράγμα σπάνιο για ελληνικό μαγαζί. Κάποια είναι καλές περιπτώσεις σε τιμές συγκρίσιμες με του EB ακόμα και χωρίς τα μεταφορικά. Από την άλλη παπούτσια σαν τα Asics Kayano 22 τα έχει 30-40 ευρώ πάνω από το γερμανικό Amazon. Στα υπ' όψιν. Επεξ/σία 22 Μαρτίου 2016 από nzeppos
st2 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 http://www.europesports.eu/index.php αξιόπιστο μαγαζί με φυσικό κατάστημα στην λάρισα!
Incepted Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Ναι απο τιμες δεν τα παει πολυ καλα αλλα εχει πολυ μεγαλη ποικιλια απο Jordan/nike γι αυτο και το ανεφερα
hackertom Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 adidas ultra boost σε καλή τιμή με μεταφορικά απο εξωτερικό κανένα καλό site;
eva28 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Μπορείς να το βρεις στην adidas στο Spartoo. Η αποστολή είναι δωρεάν.
speedman_26 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Αξίζει η αγορά παπούτσια για τρέξιμο αλλά να τα χρησιμοποιείς για περπάτημα καθημερινό και όχι τρέξιμο; δεν είναι πιο ξεκούραστα;
Alex_1994 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Καλησπέρα σας παιδιά. Σκέφτομαι να παραγγείλω κάτι παπούτσια Nike Air Max 2016 από το Eastbay με τιμή 190 δολάρια που σε ευρώ βγαίνουν περίπου στα 170 ευρώ. Θα ήθελα αν κάποιος από σας ξέρει τι ισχύει σε θέμα εξόδων μεταφοράς και τελωνείου.
fox79 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Καλησπέρα σας παιδιά. Σκέφτομαι να παραγγείλω κάτι παπούτσια Nike Air Max 2016 από το Eastbay με τιμή 190 δολάρια που σε ευρώ βγαίνουν περίπου στα 170 ευρώ. Θα ήθελα αν κάποιος από σας ξέρει τι ισχύει σε θέμα εξόδων μεταφοράς και τελωνείου. Και γιατι δεν τα παιρνεις απο το Nike.gr που σου εχει δωρεαν μεταφορικα και δεν θα πληρωσεις και τελωνειο.Στο λεω με σιγουρια γιατι κοιταζα να παρω και εγω ενα ζευγαρι και τους εστειλα ενα mail για το αν θα πληρωσω τελωνειο και μου απαντησαν οτι δεν θα πληρωσω τιποτα αλλο εκτος απο ζευγαρι που θα παραγγειλω!!αυτο ειναι το μαιλ που μου εστειλαν.. Νήμα συζήτησης Απόκριση Μέσω email (Dimitri) 03/31/2016 11:33 AM Καλημέρα, Ευχαρίστως να σε εξυπηρετήσω σχετικά με τα έξοδα για τα μεταφορικά! Θα ήθελα να σε ενημερώσω ότι μεταφορικά έξοδα ισχύουν μόνο σε περίπτωση που το συνολικό ποσό της παραγγελίας σου είναι κάτω των 50 ευρώ, και αυτό ισχύει και για τα προϊόντα εξατομίκευσης NIKEiD. Ειδάλλως το συνολικό ποσό της παραγγελίας σου είναι και το τελικό ποσό που θα πληρώσεις. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ μην διστάσεις να επικοινωνήσεις μαζί μου στο 2111813851. Καλή σου μέρα! Φιλικά, Δημήτρης Nike.com Εξυπηρέτηση Πελατών
Alex_1994 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 fox79's Καλησπέρα φίλε μου. Το γνωρίζω ότι από το κατάστημα της Nike δεν πληρώνεις τελωνείο και έξοδα μεταφοράς με παραγγελίες άνω των 50€. Επίσης υπάρχει διαφορά νομίσματος και στην Ελλάδα αυτά κοστίζουν 200€ ενώ στην Αμερική 200$. Σε κάτι προηγούμενα posts είχα διαβάσει ότι άμα σου στείλουν το προϊόν με την USPS η κάπως έτσι έρχονται περίπου σε καμιά 10-15 μέρες και το μόνο που πλήρωνες ήταν 3€ στα ΕΛΤΑ. Το site έδινε και κάτι κουπόνια για αγορές άνω των 75$. Ισχύει πλέον κάτι τέτοιο;
Voodooman Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Αξίζει η αγορά παπούτσια για τρέξιμο αλλά να τα χρησιμοποιείς για περπάτημα καθημερινό και όχι τρέξιμο; δεν είναι πιο ξεκούραστα; Αν δεν δώσεις €140-200 για κορυφαία παπούτσια που θα "χαραμίζονται", γιατί να μην δώσεις €50-60, αν μπορείς; Θεωρώ ότι τα παπούτσι για τρέξιμο είναι ό,τι πιο άνετο μπορεί να φορέσει κανείς, οπότε καν'το. 1
fox79 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 fox79's Καλησπέρα φίλε μου. Το γνωρίζω ότι από το κατάστημα της Nike δεν πληρώνεις τελωνείο και έξοδα μεταφοράς με παραγγελίες άνω των 50€. Επίσης υπάρχει διαφορά νομίσματος και στην Ελλάδα αυτά κοστίζουν 200€ ενώ στην Αμερική 200$. Σε κάτι προηγούμενα posts είχα διαβάσει ότι άμα σου στείλουν το προϊόν με την USPS η κάπως έτσι έρχονται περίπου σε καμιά 10-15 μέρες και το μόνο που πλήρωνες ήταν 3€ στα ΕΛΤΑ. Το site έδινε και κάτι κουπόνια για αγορές άνω των 75$. Ισχύει πλέον κάτι τέτοιο; Αυτα πρεπει να ερχονται απο ευρωπαικα μαγαζια και δεν πληρωνεις σε $ για τα κουπονια δεν το γνωριζω να σου πω!
Incepted Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Απο Eastbay αν σου βγαινει 170 ευρω θα πληρωσεις και κανα 40αρι για μεταφορικα , για εμενα καλυτερα παρτο απο Nike.gr ερχεται απο ευρωπη μεσα σε 5-7 μερες ή τσεκαρε και σε κανενα ελληνικο καταστημα petersport.gr ειναι αρκετα καλο και εχει σε ολα 10% κατω τουλαχιστον
ανώνυμος15 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Καλησπέρα μπορεί κάποιος να μου πει αν είναι το blackout shoes αξιόπιστο στην επιστροφή χρημάτων?
Προτεινόμενες αναρτήσεις