CyberVibe Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Να ρωτήσω κι εγώ κάτι μιας και το κατέχετε το αντικείμενο.Μόλις έκανα μια παραγγελία απο eastbay καμια 10ριά t-shirts τα οποία μαζί με τα μεταφορικά κοστίζουν 87euro.Για να είμαι σίγουρος ότι δεν θα περάσουν απο τελωνείοτους έστειλα email να σιγουρευτούν ότι η αποστολή θα γίνει μόνο με USPS.Η απάντηση που πήρα είναι η εξής : Dear -------, Thank you for your e-mail. I have checked the status of your order, number ------, and it appears that shipping will be handled using USPS international delivery. It is unknown as to who or how the package is handled in your country, but it should be handled by your customs office when handling duties and other importation fees. Customs fees are enforced by your local Customs Office. While we have no control over how much that fee is and cannot reimburse any customs charges, we assure you that you will be receiving quality products from the leading provider of athletic footwear, apparel and equipment and hope you will continue to be a valued customer. Please contact your local Customs Office for any issues relating to Customs. Thank you for allowing me to assist you today. Please contact us with any further questions or concerns. Please let us know if we can assist you further. Thank you for visiting http://www.eastbay.com. Sincerely, RondaCustomer Service Τελικά τι θέλει να πεί ο ποιητής?Στο email μου έστειλαν και ένα tracking number το οποίο όμως όταν το δίνω στα USPS μου λέει ότι δεν υπάρχει τέτοια καταχώρηση.Επίσης γιατί το order status φαίνεται ακόμα open?Υπάρχει περίπτωση να πληρώσω κερατιάτικα?Εσείς που έχετε ήδη παραλάβει,λαμβάνεται και invoice?Κάπου διάβασα ότι υπάρχει επιλογή όπου το πακέτο δηλώνεται ως gift και δεν υπάρχει invoice αλλά εγώ δεν βρήκα πουθενά τέτοια επιλογή.Περιμένω τις απαντήσεις σας γιατί άρχισαν να με ζώνουν τα φίδια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
minarokeftes Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Λοιπόν, μην αγχώνεσαι, απο την στιγμή που το στέλνουν με usps 99% είσαι κομπλέ. Το αναλαμβάνει το ΕΛΤΑ το πακέτο. 3 ευράκι θα δώσεις λογικά. Το order status είναι ακόμα open γιατί λογικά δεν θα έχει γίνει η αποστολή του πακέτου.... Άν το Tracking number είναι της μορφής WT20100326_0000001010 δεν είναι για το δέμα σου, αλλα για το e-mail που σου έστειλαν, για να μπορούν αυτοί όταν τους απαντήσεις να ελέγξουν και τα υπόλοιπα που τυχόν έχεις στείλει. Μόλις σου βγεί στο order status "fully shipped" στείλε τους μετά απο 2-3 μέρες e-mail να σου πούν το tracking number της παραγγελίας σου. Ότι άλλη απορία έχεις ρίχτει να ούμε!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CyberVibe Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Σου είμαι υπόχρεος για τις πληροφορίες.Χίλια ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isspro Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 (επεξεργασμένο) ποσο ειναι τα μεταφορικα απο eastbay ρε παιδια??? ας πουμε για 3 ζευγαρια με συνολικο κοστος $300. ειναι πχ + €30/ζευγαρι ή + €30 για ολα και ποσο? Επεξ/σία 10 Μαΐου 2010 από isspro Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
minarokeftes Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 ποσο ειναι τα μεταφορικα απο eastbay ρε παιδια??? ας πουμε για 3 ζευγαρια με συνολικο κοστος $300. ειναι πχ + €30/ζευγαρι ή + €30 για ολα και ποσο? Άν έχεις παραγγελία απο 90$ και πάνω βάζεις ένα εκπτωτικό κουπόνι, που ουσιαστικά σου κάνει δώρο τα μεταφορικά. Τώρα για σένα που πήρες 3 ζευγάρια δεν ξέρω αν είναι τα ίδια μεταφορικά 25$, μπορεί να στέλνουν 2 κούτες και να χρεώνουν κάτι παραπάνω. Θα σου πρότεινα να σπάσεις τις παραγγελίες σου σε 2. Στην μια τα πιο φτηνά απο τα 3 ζευγάρια και στην άλλη το πιο ακριβό, έτσι ώστε να μπορείς να πάρεις την έκπτωση και να μην κινδυνεύεις να πληρώσεις στο τελωνείο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isspro Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 (επεξεργασμένο) Άν έχεις παραγγελία απο 90$ και πάνω βάζεις ένα εκπτωτικό κουπόνι, που ουσιαστικά σου κάνει δώρο τα μεταφορικά. Τώρα για σένα που πήρες 3 ζευγάρια δεν ξέρω αν είναι τα ίδια μεταφορικά 25$, μπορεί να στέλνουν 2 κούτες και να χρεώνουν κάτι παραπάνω. Θα σου πρότεινα να σπάσεις τις παραγγελίες σου σε 2. Στην μια τα πιο φτηνά απο τα 3 ζευγάρια και στην άλλη το πιο ακριβό, έτσι ώστε να μπορείς να πάρεις την έκπτωση και να μην κινδυνεύεις να πληρώσεις στο τελωνείο! καταλαβα, να σαι καλα! τωρα για τελωνειο ποσο παει το μαλλι? περαν των €3 στα ελ.τα. επισης αν ειναι η αγορα κατω απο $90, παλι δεν πρεπει να βαλω κουπονακι για καλυτερη τιμη? τωρα για μια αλλη που θελω να κανω: να τη σπασω και αυτη? ειναι σε αλλο ονομα/διευθυνση/καρτα. η λες να μην εχω προβλημα? edit: επισης ενα καλο site ειναι και το sportsdirect.com με γνησια προϊοντα και καλες τιμες σε σχεση με εδω παντα. επαιρνα και πριν παω αγγλια και το δω απο κοντα και βεβαιωθω οτι οντως αξιζει (ειναι απο τις μεγαλυτερες αλυσιδες αθλητικων προϊοντων εκει) και εχει και οτι τελευταιο κυκλοφορει. φυσικα οσο εμεινα εκει μονο απο αυτο αγοραζα. αυτο που με χαλασε ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ειναι τα μεταφορικα. μολις τωρα ειδα οτι για ελλαδα ειναι £44.99 απο £24.99 αν θυμαμαι καλα... και επειδη ηταν must για εμενα αυτο το καταστημα, απογοητευτηκα full Επεξ/σία 10 Μαΐου 2010 από isspro Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
minarokeftes Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Αν πάρεις μόνο αυτά τα 2 ζευγάρια δεν υπάρχει πρόβλημα ΛΟΓΙΚΑ για να σπάσεις την παραγγελία. Τα βάζουνε σε μία κούτα μέτριου μεγέθους. Το θέμα είναι οτι οι περισσότεροι έχουμε κάνει αγορά γύρω στα 100-130$ και δεν ξέρω με σιγουριά να σου πώ για τα 219 αν παίζει να σου κόψουν κουστούμι στο τελωνείο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g_alkis Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 (επεξεργασμένο) Η ανώτερη παραγγελία που ξέρω από φίλο ήταν 120 ευρώ (όχι δολλάρια) και έδωσε κλασικά 3 ευρώ. Ίσως το όριο είναι 150 ευρώ αλλά δεν είναι βέβαιο. Επεξ/σία 11 Μαΐου 2010 από g_alkis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
minarokeftes Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Το όριο είμαι σχεδόν σίγουρος οτι είναι αρκετά πιο χαμηλό.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CyberVibe Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Παιδιά στο confirmation shipment email όταν λένε Shipping Method: International εννοούν USPS? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ksessalonikios Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 λοιπον εκανα κι εγώ μια παραγγελια απο το eastbay αξίας 160$ πριν 12 μέρες και κλασσικά και μενα μου ζήτησε 3€ το ταχυδρομείο. Το θέμα ειναι οτι ειχα παραγγείλει κι ένα μπλουζάκι που η περιγραφή του δεν ταιριζε μ' αυτο που μου στείλανε και λεω να το στείλω πισω, εχει τυχει σε κανεναν να επιστρεψει παραγγελία και τι ακριβώς έκανε-ποσο του κοστισε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
minarokeftes Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Παιδιά στο confirmation shipment email όταν λένε Shipping Method: International εννοούν USPS? NAI! λοιπον εκανα κι εγώ μια παραγγελια απο το eastbay αξίας 160$ πριν 12 μέρες και κλασσικά και μενα μου ζήτησε 3€ το ταχυδρομείο. Το θέμα ειναι οτι ειχα παραγγείλει κι ένα μπλουζάκι που η περιγραφή του δεν ταιριζε μ' αυτο που μου στείλανε και λεω να το στείλω πισω, εχει τυχει σε κανεναν να επιστρεψει παραγγελία και τι ακριβώς έκανε-ποσο του κοστισε; Πιστεύω οτι για ένα μπλουζάκι δεν σε συμφέρει, καθώς θα χρεωθείς τα έξοδα αποστολής.... Αλλα ανάλογα και πόσο το πλήρωσες.... για 60$ πχ αξίζει να το στείλεις πίσω, αλλα για 20 όχι. Στείλε και e-mail να ρωτήσεις, δεν χάνεις και τίποτα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ksessalonikios Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 τους εστειλα mail απλα ειπα να ρωτήσω κι εδώ μπας και υπήρχε κανεις εμπειρος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
minarokeftes Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 τους εστειλα mail απλα ειπα να ρωτήσω κι εδώ μπας και υπήρχε κανεις εμπειρος Μου έτυχε και εμένα με μπλουζάκι που έκανε 20$ αλλα προτίμησα να μην το ξαναστείλω και το χάρησα σε έναν γνωστό που του έκανε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ksessalonikios Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 τελικά μετα απο 2 email που τους εστειλα μου ειπαν οτι μπορω να το στείλω πισω και μετα να τους στείλω με φαξ την αποδειξη των ελτα που να φαινονται τα εξοδα αποστολής ωστε να μου τα πιστώσουν. Αλλο επιπεδο εξυπηρέτησης, αν γινοταν κατι αντιστοιχο με ελληνικό καταστημα δεν μπορώ να διανοηθώ τι δικαιολογία της π...ας θα μου ξεφουρνιζαν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις