Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τα κουπόνια προσφοράς για Eastbay ισχύουν μόνο για Αμερική;

Edit: Τελικά μόνο τα κουπόνια για τα δωρεάν μεταφορικά δεν ισχύουν.

Δημοσ.

καλησπέρα θέλω να αγοράσω κάτι παπούτσι απο το sportsdirect . περνάν τελωνείο απο εκεί ? τα μεταφορικα πόσο βγαίνουν μου έβγαλε στην αρχή 1 και κάτι ευρώ αλλα μου φαίνεται πολυ λιγο για 3 ζευγάρια θα πληρώσω κάτι όταν ερθουν εδώ ?

Δημοσ.

Sportsdirect>United Kingdom>Ευρώπη=Δεν έχει τελωνείο για αγορές εντός ζώνης.....με βάση τα τελευταία νέα από μέλη του forum τα μεταφορικά πλέον είναι τόσο....όχι δεν πληρώνεις τίποτα κατά την παραλαβή.

• Like 2
Δημοσ.

Καλησπέρα <br><br>

Πάρε από τα αθλητικά παπούτσια υπάρχουν παπούτσια για παιδάκια 2_4 ετών ανατομικά από το συγκεκριμένο σάιτ ή γενικότερα σε οικονομικές τιμές?

Δημοσ.

Καλησπέρα αλάνια, ψάχνω για την κόρη μου σταράκια Converse Chuck Taylor Hi Navy ή Black νούμερο 37... δεν θα πείραζε αν ήταν και κλώνοι αρκεί να μην φαίνεται :)

Μπορεί κανένας να βοηθήσει να πέσουμε κάτω από τα 50 ευρώ; Όσο πιο κάτω, τόσο καλύτερα.. :S :D

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδια αυτο το μαγαζακι μουφα?πως το βλεπεται εσεις που γνωριζεται?

https://www.facebook.com/pages/extreme-outleteu/366433633525062?fref=ts

http://extreme-outlet.eu/

Δεν εχω ξαναπαρει απο ιντερνετ παππουτσια για να γνωριζω αλλα τα συγκεκριμενα jordan εδω και 2 χρονια δεν τα βρισκω πουθενα σε ασπρο σε μαγαζι και γιαυτο μου κινησε την περιεργια.

*εστειλα και email αν ειναι διαθεσημα και με ειπανε ναι ολα τα προιοντα και σε 2 μερες σπιτι με 5Ε μεταφορικα δλδ 105Ε(αντικαταβολη).

Για τα συγκεκριμενα μιλαω : http://extreme-outlet.eu/home/151-nike-men-s-air-jordan-iii-retro.html

Γνωριζει καποιος που αλλου μπορω να τα βρω?Γιατι βλεπω να κλαιω το 100αρικο για την μαιμου.

Δημοσ.

το 100αρι θα το κλαις 1000000%. Για να βρεις τα συγκεκριμένα θα πρεπει ειτε να περιμενεις πότε θα τα ξανακυκλοφορήσει η nike πραγμα που δε θα γίνει συντομα, τουλαχιστον γι αυτο το χρωμα, είτε να μπεις στο ebay και να τα προμηθευτείς απο κανα μαυραγορίτη σε τιμές 250+ €

Δημοσ.

Kαλησπερα.Για το shoesonsale.gr τι αποψη εχετε?Απο οτι βλεπω κανει συνεχεια διαγωνισμους για παπουτσια.Εχει κανεις παραλαβει εινε αυθεντικα?

Δημοσ.

καλησπέρα θέλω να αγοράσω κάτι παπούτσι απο το sportsdirect . περνάν τελωνείο απο εκεί ? τα μεταφορικα πόσο βγαίνουν μου έβγαλε στην αρχή 1 και κάτι ευρώ αλλα μου φαίνεται πολυ λιγο για 3 ζευγάρια θα πληρώσω κάτι όταν ερθουν εδώ ?

Καλησπέρα,τα μεταφορικά έχουν ανέβει στα 9 ευρω.Ξέρει κανείς τίποτα?

Δημοσ.

Καλησπέρα,τα μεταφορικά έχουν ανέβει στα 9 ευρω.Ξέρει κανείς τίποτα?

Λοιπόν για για παραγγελίες άνω των 100 ευρώ είναι 1 ευρώ. Οι παραγγελίες κάτω των 100 ευρώ είναι κάπου στα 9 ευρώ. Τα φέρνει η DHL στο σπίτι σας μετά από 8 ημέρες περίπου. Τελωνείο δεν περνάνε αφού είναι από Ευρώπη και ότι είναι από Ε.Ε δεν περνάει.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...