g_alkis Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Στην λίβερπουλ σέντερ μπακ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Darth Revan Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Στην λίβερπουλ σέντερ μπακ Θα 'θελες!Σε κανα pro evolution soccer μπορεί όμως!:lol::lol::devil::devil::devil::devil: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isay Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 παιδιά ειστε πολύ offtopic Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Darth Revan Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Λοιπον παιδιά το παρέλαβα τελικά το πακέτο μου!Ειχε γίνει βλακεία αρχικά απο εμένα όταν εκανα την παραγγελία στο eastbay οπου εβαλα αναποδα shipping address και billing address(εβαλα της γκομενας μου για shipping κ το δικο μου για billing!H κάρτα ητανε της γκόμενας...)αν δείτε προηγούμενο post μου!Εστειλα email κ τους είπα να το διορθώσουνε!Ετσι είπανε πως κάνανε κ μου έστειλαν email να μου το επιβεβαιώσουνε!Μεχρι εχθές επιμένανε πως είχανε βάλει shipping address την δικιά μου διευθυνση! Οπότε σήμερα πηρα τηλέφωνο σήμερα κ ανακάλυψα πως ειχανε βάλει στο όνομα της γκομενάς μου το πακέτο κ το είχανε στείλει στον νέο κόσμο!Οπότε πήγε κ το παρέλαβε αυτη κ πλήρωσε το 3 euro!Περιμένω να τα δω το βράδυ! (Τους έστειλα κ ενα email σήμερα κ τους έκραζα μπας κ μου κάνουνε κανα δωράκι για την ταλαιπωρία!) Όλα κομπλέ με τα παπούτσια!Ειναι πολύ πιο ωραία απο κοντά!Αυτα εδώ πήρα!http://www.eastbay.com/product/model:138997/sku:01092001/Nike%20Air%20Max%20Ultimate%20-%20Men%27s?supercat=home&cm=GLOBAL%20SEARCH%3A%20KEYWORD%20SEARCH K εδώ μια φωτό οπως είναι πραγματικά!http://cgi.ebay.com/Mens-Nike-Air-Max-360-Ultimate-24-7-2009-Size-13-/110526478093?cmd=ViewItem&pt=US_Men_s_Shoes&hash=item19bbe4370d Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
minarokeftes Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 καλορίζικα, καλοταξιδα!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g_alkis Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Μου ήρθε το δεματάκι με 3 t-shirt 3 ευρώ πάντα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Darth Revan Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 καλορίζικα, καλοταξιδα!!!!! Thanks να είσαι καλά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ALXIOA Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 εμενα ρε παιδια γιατι μου φαινονται ακριβα..??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
minarokeftes Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Στο eastbay??? την μετατροπή $ σε € την έκανες??? Το ζευγάρι που πήρα τα βρήκα 110 και πλήρωσα 52, και ο θείος μου πλήρωσε για ένα adiddas 50 και είχε 120 στο μαγαζι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g_alkis Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 To ποσό που θα διαθέσεις στο eastbay αν το διαθέσεις για αγορά από εγχώριο κατάστημα, φτάνει μόνο για adibas, nicke και reebock Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demik2000 Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 (επεξεργασμένο) Παιδια εγω παντως για παπουτσια αξιας 140 ευρω πληρωσα 36 ευρω! δηλαδη 20 τελωνειο συν 16 ταχυδρομειο ! Εδω στη Ροδο μου εξηγησαν οτι απλα οι Αθηναιοι δεν κανουν καλα την δουλεια τους, οταν παραπονεθηκα οτι εσεις πληρωσατε 3 ευρω!!! Πρεπει να πω οτι τα μεταφορικα ηταν πληρωμενα [40ευρω] με USPS Επεξ/σία 8 Μαΐου 2010 από Demik2000 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
minarokeftes Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Παιδια εγω παντως για παπουτσια αξιας 140 ευρω πληρωσα 36 ευρω!δηλαδη 20 τελωνειο συν 16 ταχυδρομειο ! Εδω στη Ροδο μου εξηγησαν οτι απλα οι Αθηναιοι δεν κανουν καλα την δουλεια τους, οταν παραπονεθηκα οτι εσεις πληρωσατε 3 ευρω!!! Πρεπει να πω οτι τα μεταφορικα ηταν πληρωμενα [40ευρω] με USPS Φίλε μου πάνω στην απόδειξη που πήρες απο το τελωνείο λέει για πιο λόγο στα χρέωσαν τα χρήματα? Μεταφορικά επιπλέον ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ να πληρώσεις με ΤΙΠΟΤΑ!!!!!!!!!!!! απο eastbay πήρες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demik2000 Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Φίλε μου πάνω στην απόδειξη που πήρες απο το τελωνείο λέει για πιο λόγο στα χρέωσαν τα χρήματα? Μεταφορικά επιπλέον ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ να πληρώσεις με ΤΙΠΟΤΑ!!!!!!!!!!!! απο eastbay πήρες? Αναλυτικα η αποδειξη γραφει: Τελη εκτελωνισμου 16,00 Δασμοι 16,07 Διαχειρηση δασμων 3,93 Τα τελη εκτελωνισμου επιβληθηκαν απο το ταχυδρομειο επειδη ηταν express !! Σας τα λεω οπως ακριβως μου τα ειπαν ! Τα πηρα μεσω ebay Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
minarokeftes Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Αναλυτικα η αποδειξη γραφει:Τελη εκτελωνισμου 16,00 Δασμοι 16,07 Διαχειρηση δασμων 3,93 Τα τελη εκτελωνισμου επιβληθηκαν απο το ταχυδρομειο επειδη ηταν express !! Σας τα λεω οπως ακριβως μου τα ειπαν ! Τα πηρα μεσω ebay αυτό πρέπει να έφταιξε!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Darth Revan Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Αναλυτικα η αποδειξη γραφει:Τελη εκτελωνισμου 16,00 Δασμοι 16,07 Διαχειρηση δασμων 3,93 Τα τελη εκτελωνισμου επιβληθηκαν απο το ταχυδρομειο επειδη ηταν express !! Σας τα λεω οπως ακριβως μου τα ειπαν ! Τα πηρα μεσω ebay Aλλο ebay αλλο eastbay;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις