Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απο eastbay ποσο Κάιρο κανουν να έρθουν τα πραγματα;είμαι Κρητη και επειδή είμαι φοιτητής θα είμαι για ενα μήνα ακριβως ακόμα εδώ..αν κάνω σήμερα την παραγγελία θα τα έχω σε λιγοτερο απο 1 μηνά;

Καταρχάς εάν είναι από αμερική που νομίζω ότι είναι θα κινδυνεύεις με τελωνείο. Υπολόγισε περίπου 10 με 20 ημέρες ημερολογιακές μέχρι να  έρθει στην κρήτη σε εσένα.

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Το πιθανότερο μηδέν. Πήρα αυτά πριν λίγες βδομάδες και δεν πλήρωσα τελωνείο. Ακόμα όμως κι αν γίνει η στραβή, υπολόγισε περίπου 25-30 ευρώ επιπλέον. Μην ξεχάσεις να βάλεις και τον ισχύοντα κωδικό για 15% έκπτωση (LKS14643).

• Like 1
Δημοσ.

Παίδες μια ερώτηση: Σε ποιό αξιόπιστο κατάστημα μπορώ να βρώ τα adidas stan smith γυναικεία, για δώρο? Δεν έχω ξαναψωνίσει μέσω ιντερνετ παπούτσια.

Δημοσ.

Καταρχάς εάν είναι από αμερική που νομίζω ότι είναι θα κινδυνεύεις με τελωνείο. Υπολόγισε περίπου 10 με 20 ημέρες ημερολογιακές μέχρι να  έρθει στην κρήτη σε εσένα.

πριν απο λιγο μου ηρθε email απο eastbay οτι εσειλαν τα πραγματα και λενε οτι  Shipping takes up to 30 days

μακαρι να τα προλαβω...και ελπιζω να μην με χρεωσουν με τελη για το τελωνειο

Δημοσ.

"up to 30 days" αλλά στην πράξη πολύ σπάνια κάνει πάνω από 12-15. Εκτός αν σταματήσουν στο τελωνείο, οπότε άνετα φτάνει και μήνα, αφού το δέμα μπορεί να μείνει εκεί 1-2 βδομάδες. Αν δεν σου έστειλαν αριθμό φορτωτικής, στείλτους ένα email και ζήτησέ το.

Δημοσ.

"up to 30 days" αλλά στην πράξη πολύ σπάνια κάνει πάνω από 12-15. Εκτός αν σταματήσουν στο τελωνείο, οπότε άνετα φτάνει και μήνα, αφού το δέμα μπορεί να μείνει εκεί 1-2 βδομάδες. Αν δεν σου έστειλαν αριθμό φορτωτικής, στείλτους ένα email και ζήτησέ το.

μου εστειλαν κανονικα απλα θα εχω θεμα αν παει στον ενα μηνα γιατι δεν θα ειμαι να παραλαβω το δεμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Απο ebay uk, μαυρο δερματινο αθλητικο παπουτσι, αλλα φτηνο, για εντελως βασικη χρηση (ουτε μοστρα, ουτε τρεξιμο, ουτε τιποτε σπουδαιο), αλλα φυσικα να βγαλει καποιο καιρο και να μην τα φτυσει αμεσως, τι θα προτεινατε;

Επεξ/σία από mentoras99
Δημοσ.

και το κορυφαιο με royal mail ειναι οτι δεν ερχονται συστημενα, και απο αλλο μαγαζι της αγγλιας οταν πηγα να παραλλαβω ηταν ελευθερο το δεμα και απλα με το χαρτακι πηγαινες και το επαιρνες

Δημοσ.

Επειδή έχω καιρό να παρακολουθήσω τι παίζει με το eastbay, μήπως έβγαλαν καμιά προσφορά για δωρεάν μεταφορικά και προς τα μέρη μας;

Δημοσ.

Μπα. Και προσωπικά δεν νομίζω να γίνει ποτέ τέτοιο πράγμα. Εδώ κάποια στιγμή τα αύξησαν κιόλας οι κερατάδες (πριν χρόνια, από $30 τα πήγαν στα $40 χωρίς πρακτικά να αλλάξει ο τρόπος αποστολής).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

πριν απο λιγο μου ηρθε email απο eastbay οτι εσειλαν τα πραγματα και λενε οτι Shipping takes up to 30 days

μακαρι να τα προλαβω...και ελπιζω να μην με χρεωσουν με τελη για το τελωνειο

Απο το tracking number είδα οτι η παραγγελία μου πέρασε απο το τελωνείο χθες στο οποίο έμεινε μονο για 3 ώρες και οτι σήμερα είναι στο αεροδρόμιο της Αθήνας..αφού έμεινε τόσο λίγο στο τελωνείο δεν κινδυνεύω απο κάποια χρέωση εε;

post-249033-0-34024000-1402354995_thumb.png

Επεξ/σία από johnnyf95
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...