thefwizard Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Sportsshoes !!! Απλά καταπληκτικό και χωρίς έξοδα άνω 40€ Και μe αρκετά κουπόνια 15% Sent from my iPhone using Insomnia Εκανες παραγγελεία ...? αρκετα ενδιαφερον αν δεν ειναι monkey ... Sent from my iPhone using Insomnia Καλημέρα φίλε μου όχι δεν έχω κάνει παραγγελία γιατί το φοβάμαι ακόμα...Όσο για το sportsshoes όντως πολύ καλό αν και τα κουπόνια που βρήκα δεν κάνουν. Αν έχεις κάποιο για free shipping πάνω από κάποιο ποσό στείλτο μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Voodooman Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 10-15 λίρες πιο ακριβά σε όλα τα παπούτσια από αυτά που έγραψα πιο πάνω Η λίρα έχει γίνει λιγότερο συμφέρουσα από ό,τι παλιά, αλλά το startfitness εξακολουθεί να έχει τις καλύτερες τιμές πανευρωπαϊκά νομίζω. Με λίγη τύχη, αν πέσεις πάνω στην περίοδο που δίνουν κουπόνι -10% και έχουν έρθει τα νέα χρώματα ενός μοντέλου, η τιμή στα παλιά χρώματα γίνεται πολύ συμφέρουσα. To sportsshoes έχει χαμηλότερες τιμές εκ πρώτης όψεως, αλλά δεν έχω πετύχει ποτέ να δίνουν κουπόνι. Σε 5 εργάσιμες έρχονται σπίτι σου. Edit: Βλέπω ότι αυτοί έχουν πάντα free delivery πάνω από τις 40 λίρες, οπότε τελικά αυτά τα δύο έχουν την ίδια τιμή. Αν και έχω την αίσθηση ότι δεν είναι πραγματικά μαγαζιά αλλά "πολυκαταστήματα" τύπου amazon, απλά εκπληρώνουν τις παραγγελίες για λογαριασμό μικρότερων μαγαζιών. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Καλησπέρα σε όλους!Είμαι νέος στο forum. Έκανα τον λογαριασμό γιατί ήθελα να ρωτήσω σχετικά με το τελωνείο. Όμως μέσα από την ανάγνωση των διάφορων περιστατικών κατάλαβα ότι είναι καθαρά θέμα τύχης αν η παραγγελία σταματήσει στο τελωνείο ή όχι. (Το παλικάρι με 80$ παραγγελία πλήρωσε 35 Ευρώ και το άλλο το παιδί με παραγγελία άνω των 180$ ΤΙΠΟΤΑ). Κάνω κάπου λάθος;Θέλω να ρωτήσω τους έμπειρους (για να είμαι κατάλληλα προετοιμασμένος για τη λυπητερή) το ποσό που αναλογεί για εκτελωνισμό και άλλες !@#$%^&*() αν είμαι άτυχος και μου κάτσει η στραβή!Τo προϊόν που θέλω να αποκτήσω είναι αθλητικά παπούτσια ADIDAS σε ένα χρώμα που υπάρχει ΜΟΝΟ στο www.adidas.com/us και στο www.eastbay.com! Ακόμα και το adidas.de δεν το έχει, άλλα ούτε και κάποιο Ευρωπαϊκό ή άλλο eshop. Κοστίζουν 160$, τα μεταφορικά είναι 40$, αλλά με κουπόνι (-20%) το τελικό ποσό διαμορφώνεται στα 168$. Η αγορά θα γίνει μέσω του eastbay.comΤο ίδιο μοντέλο αλλά σε άλλο χρώμα, στη χώρα μας κάνει 150 Ευρώ. Οπότε με τα 168$ (και από Αμερική) πάλι κερδισμένος είμαι!!! Αλλά το θέμα είναι τα έξοδα τελωνείου............ Αν μπορεί κάποιος ας βοηθήσει!!!!! Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!_______________________________________________________________________________________Πρίν από 3 μήνες έκανα παραγγελία από το http://www.nike.com/gr/en_gb/. Το αντικείμενο (ένα κασκόλ) ξεκίνησε από το Βέλγιο και ήταν στα χέρια μου σε λιγότερο από 7 εργάσιμες!! Η παραγγελία έγινε με αντικαταβολή (μόνο Geniki Bank)! Σε επικοινωνία που είχαμε η υπάλληλος ήταν πολύ ευγενική!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mankon7 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Καλημέρα παιδια Εχει κανείς ιδέα για αυτό το site http://www.shoesbuyeasy.com/? Θέλω να αγοράσω ένα ζευγάρι παπουτσια απο εκει Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arc Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Καλημέρα παιδια Εχει κανείς ιδέα για αυτό το site http://www.shoesbuyeasy.com/? Θέλω να αγοράσω ένα ζευγάρι παπουτσια απο εκει Ευχαριστώ Αν θες να αγοράσεις ένα ζευγάρι αυθεντικά παπουτσια, μην αγοράσεις απο εκεί. Αν απλώς θες να αγοράσεις ένα ζευγάρι παπούτσια δοκίμασε το έχοντας κατά νου οτι στη χειρότερη δεν θα παραλάβεις τίποτα. ΥΓ: Κοίτα αλλου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mankon7 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 καλησπερα ξανα! ηθελα την γνωμη σας για ενα ακομα site ελληνικο ,αν ειναι αξιοπιστο,αν εχει γνησια παπουτσια, αν εχει ψωνισει κανεις απο εκει κλπ κλπ...http://glory-shoes.com/ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arc Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 καλησπερα ξανα! ηθελα την γνωμη σας για ενα ακομα site ελληνικο ,αν ειναι αξιοπιστο,αν εχει γνησια παπουτσια, αν εχει ψωνισει κανεις απο εκει κλπ κλπ... http://glory-shoes.com/ ευχαριστω Αυτό είναι ακόμα χειρότερο. Στην περιπτωση αυτή κάποιος ελληναΡΑς έφτιαξε ένα site και πουλά κινέζικες μαϊμουδες. Εν ολίγοις θα παραλάβεις παρόμοιας ποιότητας (και αυθεντικότητας) παπουτσια με το προηγούμενο site που ρώτησες με ένα γερό καπέλο τιμής. Δεν θα μου κάνει εντύπωση αν η αποστολη γίνεται απευθείας απο Κίνα. Για να μην ταλαιπωρείσαι άδικα, στο παρόν νήμα συζήτησης εχουν αναφερθεί αρκετά sites που πουλάνε αυθεντικά παπούτσια. Επικεντρώσου εκεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mankon7 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 σ'ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση σου ! αν δεν σου κανει κοπο , μπορεις να μου πεις ενδεικτικα 2-3 site που θεωρεις οτι εχουν αυθεντικα?? ευχαριστω και παλι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arc Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 πολύ προχειρα eastbay.com sportsdirect.com 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
simaras Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Αυτό το σάιτ αγαπητοί τι λέει? www.brands-unique.co/collections/nike-air-max-2011-stock Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manos89 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 παιδια θελω να αγορασω αυτα τα παπουτσια http://www.eastbay.com/product/model:192042/sku:53558002/jordan-aj1-low-mens/black/red/?cm=GLOBAL%20SEARCH%3A%20KEYWORD%20SEARCH Υπάρχουν 2 προβληματα. 1) δεν τα βρισκω καπου στην Ελλαδα για να τα δοκιμασω να ξερω το νουμερο. 2) Θα προτιμουσα να τα παραγγειλω απο Ευρωπαικο site για να μην πληρωσω τελωνειο. Το sportsdirect δεν τα εχει οποτε αν ξερετε παρομοια site θα βοηθουσε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arc Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Αυτό το σάιτ αγαπητοί τι λέει? www.brands-unique.co/collections/nike-air-max-2011-stock Λεει οτι αν θες αυθεντικά παπουτσια, να ψωνίσεις από αλλου ενω αν θες να αγοράσεις «μαϊμου» παπούτσια, λεει να κοιτάξεις αλλου γιατί θα τα βρεις πολύ φθηνότερα. Στην αναγκη κάνε μια βόλτα από την santa barbara να βρεις και νουμεράκι που σου κάνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
simaras Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Λεει οτι αν θες αυθεντικά παπουτσια, να ψωνίσεις από αλλου ενω αν θες να αγοράσεις «μαϊμου» παπούτσια, λεει να κοιτάξεις αλλου γιατί θα τα βρεις πολύ φθηνότερα. Στην αναγκη κάνε μια βόλτα από την santa barbara να βρεις και νουμεράκι που σου κάνει. Ναι αυτό ρωτουσα αν θα ειναι μαιμουδες η οχι.Πως το καταλαβαινεις ομως?Απο τις χαμηλες τιμες? Απο το ολο στησιμο του σαιτ?Απο τις φωτογραφιες ?Αυθεντικα θελω ναι αλλα δε βιαζομαι ιδιαιτερα-αυτα που εχω αντεχουν ακομα.Παντως ειναι απιστευτοι κλεφτες αν εχουν παπουτσια που οι μαυροι τα δινουν με 30 ευρω αυτοι τα δινουν σε διπλασια και τιμη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gus00 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Τα τελονία πως πανε ήρθε καμμιά παραγγελία ; Σ´ενα φίλο 140 δολάρια χωρίς μεταφορικά από eastbay δεν Πλήρωσε τίποτα παρέλαβα πρόσφατα από eastbay,παραγγελία 130$ χωρίς να πληρώσω κάτι επιπλέον.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mankon7 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Ρε παιδια να ρωτησω κατι Το eastbay δεν στελνει Ελλάδα Asics? Θέλω να παραγγειλω τα kayano, αλλα τζιφος... Μάλλον θα καταλήξω στο lunar glide 5 της Nike Ποια ειναι η γνώμη σας για αυτά τα δυο μοντέλα; http://m.eastbay.com/?uri=product&sku=24730007&model=213606 http://m.eastbay.com/?uri=product&sku=99160004&model=197992&cm=GLOBAL+SEARCH%3A+KEYWORD+SEARCH&ref=os Ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις