Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απ' όσα ακούγονται τους τελευταίους μήνες, το πιθανότερο είναι πως ναι. Με το τελωνείο ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος. Τα επιπλέον έξοδα ίσως ανέλθουν σε κανα 60άρι-70άρι ευρώ. Εγώ σε τέτοιες περιπτώσεις περιμένω να πέσει λίγο η τιμή του παπουτσιού (κάτι που γίνεται πάντα όταν αρχίζουν να ελαττώνονται τα διαθέσιμα νούμερα, αλλά φυσικά ρισκάρεις να τελειώσει και το δικό σου).

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

ψαχνω παπουτσια με αυτη την υφη. απο τις φωτογραφιες στα διαφορα site (eastbay, sportsdirect), δε μπορω να διακρινω. γνωριζει κανεις αν βγαζει η nike ακομα τετοια?

http://www.prodirectsoccer.com/Products/Nike-Running-Shoes-Nike-Zoom-Structure-15-Shoes-Cool-GreyBlackReflective-SilverDark-Grey-36911.aspx?cur=eur

Δημοσ.

τα εχω δει αυτα αλλα δε μπορω να διακρινω. για αδιαβροχα τα θελω. απλα στις φωτο φαινεται σαν φιλές. και δεν το θελω. μαλλον πρεπει να παω σε κανα καταστημα να δω με τα ματια μου.

πρεπει να ειναι αξιοπιστο. στελνει ελλαδα αλλα νομιζω ειναι πιο ακριβο απο sportsdirect (στα μεταφορικα)

Δημοσ.

Παιδια πειτε μου κανα σαιτ που να μην πληρωσω τελωνειο και να ειναι δοκιμασμενο απο εσας κατα προτιμηση..ξενο οχι ελληνιο

Δημοσ.

παιδια γνωριζει κανεις το zappos.com αν ειναι αξιοπιστο ? επειδη θελω να παρω κατι παπουτσια

αλλα μολις ειδα πως δεν στελνουν ελλαδα..

Δημοσ.

Στο eastbay εχω βρει κατι παπουτσια με τιμη στα 65 ευρω μαζι με εξοδαπποστολης γυρω στα 90 λοιπον..το τελωνειο ποσο θα ειναι Maximum?

Δημοσ.

Τι ξερουμε γιαυτο το σαιτ?ειναι αξιοπιστο?τελωνειο εως 100 ευρω?

Αν μιλας για eastbay ειναι 100% αξιοπιστο! Τελωνειο εως 100 δολλαρια πιθανοτατα οπως εχει προαναφερθει εκτος καποιων εξαιρεσεων.

Επισης αξιοπιστο εντος Ε.Ε μπορεις να δεις το jdsports που βγαζει καλες προσφορες κατα διαστηματα!

Δημοσ.

παιδια γνωριζει κανεις το zappos.com αν ειναι αξιοπιστο ? επειδη θελω να παρω κατι παπουτσια

αλλα μολις ειδα πως δεν στελνουν ελλαδα..

Το zappos αξιοπιστο ειναι αλλα δεν στελνει ελλαδα απο οσο γνωριζω. Η αλλαξε πολιτικη?

Δημοσ.

Τι ξερουμε γιαυτο το σαιτ?ειναι αξιοπιστο?τελωνειο εως 100 ευρω?

Στις τελευταίες 50 (τουλάχιστον) σελίδες, σχεδόν ένα στα δύο-τρία μηνύματα αναφέρεται στο Eastbay. Διάβασε τι έχουμε γράψει πάνω στο θέμα και πιστεύω θα λυθούν οι απορίες σου.

Δημοσ.

Εκανα μια παραγγελια στο jdsports..Αν διαλεξω κατευθειαν paypal μου εβγαζε 3.99 ενω η διευθυνση ηταν ελληνικη...Ειπα να μην εκμεταλευτω το bug και πηγα με τον κανονικο τροπο χωρις account..αλλα με επιλογη του international order.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...