Προς το περιεχόμενο

Αγορά παπουτσιών μέσω internet και απορίες

slipknot

Προτεινόμενες αναρτήσεις

διάβασα όλο το θέμα από την αρχή και πραγματικά αξίζει το eastbay.

τα μαγαζιά στην αγορά είναι πανάκριβα και δεν έχουν και πολλά.

απλά είδα ότι παίζει να στα στείλουν με UPS αντί με USPS.αυτό παίζει να γίνει ή απλά έτυχε σε 1-2 περιπτώσεις?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

διάβασα όλο το θέμα από την αρχή και πραγματικά αξίζει το eastbay.

τα μαγαζιά στην αγορά είναι πανάκριβα και δεν έχουν και πολλά.

απλά είδα ότι παίζει να στα στείλουν με UPS αντί με USPS.αυτό παίζει να γίνει ή απλά έτυχε σε 1-2 περιπτώσεις?

Εμένα φίλε μου με usps τα στείλανε σήμερα,μου στείλανε email!Τώρα μάλλον έτυχε σε κάποιους!:devil:

Απο λάθος τα έστειλαν, ρώτησα και με e-mail υπάλληλο και μου είπαν Ελλάδα ΜΟΝΟ με usps στέλνουν.

Επιβεβαιώνω και εγώ...Το κατάστημα είναι εξαιρετικό.

3€ τελωνειακά έξοδα και το τρομερό...8 ημερολογιακές μέρες να έρθουν Γιάννινα!

Nike Air Max 2009 Leather

Παρέλαβα και εγώ σήμερα από eastbay τα Nike... Κλασσικά 3 ευρώ μόνο για τελωνείο. Μπορώ να πω οτι καθυστέρησαν λίγο ( 14/4 η παραγγελία ) αλλά φταίει το ηφαίστειο με της εκρήξεις του...

Επιβεβαιώνω και εγώ...Το κατάστημα είναι εξαιρετικό.

3€ τελωνειακά έξοδα και το τρομερό...8 ημερολογιακές μέρες να έρθουν Γιάννινα!

Nike Air Max 2009 Leather

8 εργασιμες μερες εννοεις???

μαλλον οχι αν καταλαβα καλα...κ εγω τα ιδια παραγγειλα!να δουμε ποτε θα ερθουν...:rolleyes::rolleyes:

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ο κωδικος που εχει στο site IPEBT4M7 για free shipping απο 75$ και πανω, δεν λειτουργει? Αν ισχυει οτι ληγει οπως λεει στις 5/4 τοτε γιατι τον εχει ακομα?

Εχει κανενας κανενα κουπονακι που δεν το χρειαζεται? :P

Edit: βρηκα τελικα απο google :-D

Επεξ/σία από Billys636

Ο κωδικος που εχει στο site IPEBT4M7 για free shipping απο 75$ και πανω, δεν λειτουργει? Αν ισχυει οτι ληγει οπως λεει στις 5/4 τοτε γιατι τον εχει ακομα?

Εχει κανενας κανενα κουπονακι που δεν το χρειαζεται? :P

Edit: βρηκα τελικα απο google :-D

Όταν λένε οι αμερικάνοι 5/4 εννουνε 4/5 δηλαδή 4 μαίου!Τα γράφουνε ανάποδα αυτοί!:P

Όταν λένε οι αμερικάνοι 5/4 εννουνε 4/5 δηλαδή 4 μαίου!Τα γράφουνε ανάποδα αυτοί!:P

lol δεν το ειχα προσεξει :-D

Οσες φορες το εβαζα παντως,μου εβγαζε λαθος. Τι με copy paste, τι κανονικα.. και δεν ειναι και η πρωτη φορα που παραγγελνω. Τουλαχιστον βρηκα ενα με 20% μειον,οποτε με συμφερε και πιο πολυ γιατι ηταν η παραγγελια 145 $.

Οσες φορες το εβαζα παντως,μου εβγαζε λαθος. Τι με copy paste, τι κανονικα.. και δεν ειναι και η πρωτη φορα που παραγγελνω. Τουλαχιστον βρηκα ενα με 20% μειον,οποτε με συμφερε και πιο πολυ γιατι ηταν η παραγγελια 145 $.

ναι κ εμένα μου εκανε κολπάκια με τους κωδικους!Αφου βρήκες ομως όλα κομπλέ!Με το καλό να σου έρθουν!(Ακόμα να μου έρθουνε εμένα κ δεν μου στέλνουνε κ το tracking number :mad::devil:)

Έχω την εντύπωση οτι το κουπόνι με τα δωρεάν μεταφορικά κάπου αναφέρει οτι ισχύει μόνο για παραγγελίες που πάνε στο United States Of A.

Για κουπονάκια εδώ.

Tracking number, αμα τους ζητήσεις το δίνουν! αλλα όταν έρθει ελλάδα το δέμα δεν σου βγάζει που βρίσκεται απο USPS ούτε απο ΕΛΤΑ!

Για κουπονάκια εδώ.

Tracking number, αμα τους ζητήσεις το δίνουν! αλλα όταν έρθει ελλάδα το δέμα δεν σου βγάζει που βρίσκεται απο USPS ούτε απο ΕΛΤΑ!

Ελα ομως που βγάζει!Το έψαξα στο site των ελτα κ το βρηκε οτι ητανε στο κεντρικο του ρουφ κ πως εχει αποσταλει απο εκεί προς το τοπικό μου ταχυδρομείο!!Λογικά σήμερα θα μου έρθει!;)

Για κουπονάκια εδώ.

ωπα, τι παιζει εδω?!?!

απλα μπαινουμε στο site, διαλλεγουμε οποιο κουπονι θελουμε δωρεαν και κανουμε απο το εκαστοτε site τις αγορες που θελουμε, προσθετουμε και το κουπονι και εχουμε εκπτωση ή παιζει τπτ αλλο?

(να υποθεσω πως πως ισχυει το ιδιο για ολα τα καταστηματα που περιεχει το retailmenot?)

8 εργασιμες μερες εννοεις???

μαλλον οχι αν καταλαβα καλα...κ εγω τα ιδια παραγγειλα!να δουμε ποτε θα ερθουν...:rolleyes::rolleyes:

Όχι εργάσιμες...Ουσιαστικά μια εβδομάδα έκαναν.Μου έκανε τρομερή εντύπωση επειδή συνήθως από ebay κάνουν 12 εργάσιμες.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...