Giorgosxalkida Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 οκ καταλαβα μεσες ακρες βαζω εκει μετα κουπονια 15% off east bay καιμου βγαζει ενα σωρο καταστηματα εκτος απο east bay γιατι μπορει να συμβαινει αυτο?(Αναζητηση)
nikosargos95 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Αγοράσα από το ebay τα crazy light 2 στο νούμερο που φοράω (45, 11 us) και όταν τα δοκίμασα δεν είχα πρόβλημα στα δάχτυλα, αλλά με έκοβε στο στην περιοχή λίγο πιο πάνω από τα δάκτυλα προς το μέσον του ποδιού. Πέρυσι είχα αγοράσει από εδώ τα nike airmax και μάλιστα μου τα έδωσε ο πωλητής μισό νούμερο μικρότερο από αυτό που φοράω και δεν με ενοχλούσαν καθόλου! Τι μπορεί να φταίει; Ή μήπως είναι έτσι το καλούπι και θα ανοίξουν αργότερα;
st2 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 εχει διαφορετικη φορμα adidas και nike ισως αν επαιρνες μισο νουμερο μεγαλυτερο να ήσουν κομπλε αλλα λογικα θα στρωσει στο ποδι σου
nzeppos Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Κι εγώ πιστεύω ότι αφού δεν έχεις πρόβλημα στο μήκος, σιγά-σιγά κάπως θα στρώσει το παπούτσι και δεν θα σε ενοχλεί. Προσωπικά έχω απαλλαγεί πλέον από τέτοια προβλήματα, αφού για αμφίβολες αγορές πάντα κοιτάω να πάρω νούμερα μεγαλύτερα από αυτά που συνήθως φοράω. Το πολύ-πολύ να βάλω έξτρα πάτους ή χοντρότερες κάλτσες και αν χρειαστεί να σφίξω περισσότερο τα κορδόνια. Αν όμως το παπούτσι είναι στενό, δεν γίνεται τίποτα... ps: πολύ ωραίο παπουτσάκι, ψήνομαι τρελά για το λαχανί μοντέλο εδώ και πολύ καιρό θέλω να πάρω κάτι σε αυτό το χρώμα και δεν έβρισκα κάτι καλό.
tiniakos Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Τα adidas είναι πιο στενά στο ίδιο νούμερο από την nike.
nikos21aek Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Όποιος θέλει 20% κωδικό σε αγορές άνω των 99$ για τις 1 και 2 Ιανουαρίου, να μου στείλει πμ
tiniakos Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 EMEB2R38 κουπόνι για 20% off your $99 purchase. Λήγει 1/2/2013 (11:59 pm CT).
ialysos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Παιδιά καλημέρα κι από μένα και χρόνια πολλά. Έχω αφιερώσει λίγο χρόνο να διαβάσω τα προηγούμενα posts γιατί ενδιαφέρομαι να αγοράσω τα nike lebron (9 ή 10) ή/και τα Jordan Flight 45. Από eastbay απότι φαίνεται θα έχω θέμα γιατί η τιμή ξεπερνάει κατά πολύ τα 100 dollars (179.99) οπότε το τελωνείο θα με κατασπαράξει. Βρήκα 2 εναλλακτικά από Αγγλία http://www.jdsports.co.uk/home και http://kicks-store.co.uk (λίγο ακριβό), απλά αναρωτιέμαι αν τυχόν κάποιος φίλος έχει παραγγείλει τα lebron στο παρελθόν κι από πού. Και κάτι τελευταίο: από eastbay με αρχική τιμή προϊόντος 89.99$ ή 99.99$ θα με ξεσκίσει το τελωνείο? Απλά μια άποψη παιδιά.. 1
efkola Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Το jd είναι αξιόπιστο μαγαζί. Τα 90 ή 100 δολάρια θεωρητικά δε στα δεσμεύει το τελωνείο,σύμφωνα με όσα διαβάζουμε στα σχετικά topics του διαδικτύου αλλά ποτέ δεν είσαι απόλυτα σίγουρος. Για τα LeBron ρίξε μια ματιά και στο footlocker της Ερμού στον τελευταίο όροφο(house of hoops) αν και είμαι σχεδόν σίγουρος ότι θα τα βρεις ακριβότερα από την τιμή που πωλούνται έξω.Πάντως τόσο ακριβά παπούτσια,σπάνια τα φέρνουν πλέον Ελλάδα οι δικοί μας έμποροι.
cris41 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Το jd είναι αξιόπιστο μαγαζί. Τα 90 ή 100 δολάρια θεωρητικά δε στα δεσμεύει το τελωνείο,σύμφωνα με όσα διαβάζουμε στα σχετικά topics του διαδικτύου αλλά ποτέ δεν είσαι απόλυτα σίγουρος. Για τα LeBron ρίξε μια ματιά και στο footlocker της Ερμού στον τελευταίο όροφο(house of hoops) αν και είμαι σχεδόν σίγουρος ότι θα τα βρεις ακριβότερα από την τιμή που πωλούνται έξω.Πάντως τόσο ακριβά παπούτσια,σπάνια τα φέρνουν πλέον Ελλάδα οι δικοί μας έμποροι. Στο Footlocker που πηγα εγω πριν λιγες μερες ηταν πανακριβα.
ialysos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Παιδια ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας. Δυστυχως μενω επαρχια και δεν εχω προσβαση σε footlocker. Το τοπικο μαγαζι της Nike δινει τα Lebron X στα 150euros που δεν ειναι και τραγικη τιμη για αυθεντικα. Εξω σιγουρα τα βρισκω πιο φτηνα αλλα οχι και τραγικα πιο φτηνα (τουλαχιστον απο αξιοπιστα μαγαζια). Το jdsports δεν εχει τοσο μεγαλη ποικιλια, ενω το kick-store τα εχει ολα. Αν εχει κανεις φιλος εμπειρια απο online μαγαζια με αθλητικα εντος ΕΕ ας τη μοιραστει μαζι μας. Καθε πληροφορια χρησιμη ειναι..
nzeppos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Στα 150 ευρώ δεν θα έπρεπε να το σκέφτεσαι καν. Στο eastbay τα Lebron X έχουν $180, οπότε αν συνυπολογίσεις 20% έκπτωση και $40 μεταφορικά, σου έρχονται 140 ευρώ χωρίς τα -σχεδόν σίγουρα- τελωνειακά έξοδα. Το JD έχει κάποια Lebron X φθηνότερα αλλά σε πολύ περιορισμένα χρώματα και -κυρίως- νούμερα.
efkola Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Ναι,έχεις δίκιο ialysos,δεν είχα προσέξει το ψευδώνυμο...εικάζω πως είσαι Ροδίτης! Κατά τα άλλα +1 στο μήνυμα του nzeppos.Αν όντως σου αφήνει 150 ευρώ τα Lebron X(όχι τα IX),τσίμπα τα χθες
nzeppos Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Ήρθε σήμερα η τελευταία μου παραγγελία (Jordan Aero Flight + κάλτσες, το σύνολο $98 προ εκπτώσεων-μεταφορικών), χωρίς άλλα ντράβαλα με το τελωνείο. Καλά παπουτσάκια, αλλά δυστυχώς ακριβώς πριν τα δοκιμάσω είχα την "ατυχία" να φοράω τα απίστευτα Jordan Super Fly. Οπότε τα Aero Flight μου φάνηκαν πολύ λίγα...
ialysos Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Παιδιά καλημέρα, επειδη αποτι βλεπω μονο σε jdsports και kicks-store μπορω να βρω lebron εντος ΕΕ, εχει κανεις φιλος εμπειρια με αγορα απο τα συγκεκριμενα e-shops? Η αν εχει καμια αλλη προταση παλι εντος ΕΕ ευπροσδεκτη..
Προτεινόμενες αναρτήσεις