Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Επειδη εγώ από την πρώτη παραγγελία που έκανα έφαγα τελωνείο και στο tracking των ελτα έλεγε ems δηλαδη express mail service, μπορει κάποιος που έκανε και παλιότερα παραγγελίες να μας πει αν το eastbay έστελνε με τον ιδιο τρόπο τα δέματα στη Ελλάδα?

Δημοσ.

Επειδη εγώ από την πρώτη παραγγελία που έκανα έφαγα τελωνείο και στο tracking των ελτα έλεγε ems δηλαδη express mail service, μπορει κάποιος που έκανε και παλιότερα παραγγελίες να μας πει αν το eastbay έστελνε με τον ιδιο τρόπο τα δέματα στη Ελλάδα?

οχι απο το αμερικανικο ταχυδρομιο ερχονταν σε εμενα,οχι με κουριερ

Έτσι. Όλες οι παλιές παραγγελίες του eastbay ήταν μέσω απλού αμερικάνικων ταχυδρομείων (USPS) απευθείας στα ΕΛΤΑ (όχι σε Πόρτα-πόρτα κλπ). Προφανώς κάτι άλλαξαν και στράβωσε η κατάσταση. Αν το θέμα είναι του eastbay ελπίζω κάποια στιγμή να ξαναγυρίσουν στον παλιό τρόπο αποστολής (όπως έκαναν πριν ένα χρόνο με τις αποστολές μέσω Σουηδίας). Αν είναι θέμα των ελληνικών υπηρεσιών, τότε ασ' τα να πάνε...

Δημοσ.

παιδια εχω ενα θεμα...παραγειλα την παρασκευη καποια πραγματα στ eastbay κ σμρα πεμπτη μετα απο 7 ημερες δεν εχουν σταλει..χθες μ ελεγε στο order history fully shiped ενω σημερα π παω μ λεει αυτο... : Order Status Service Unavailable...ξερετε μηπως τ σημαινει? αν μπορειτε βοηθηστε με... ευχαριστω πολυ εκ των προτερων..!

Δημοσ.

Από το eastbay πάντως δεν έχει χαθεί ποτέ παραγγελία, οπότε σίγουρα δεν θα έχεις πρόβλημα, ούτε και θα χάσεις τα λεφτά σου. Το πολύ πολύ στειλ' τους ένα email και ρώτα τι γίνεται.

Δημοσ.

να στειλω e-mail στο eastbay? δεν ξερω ρε γαμωτο τι γινεται τωρα κ ειναι η πρωτη φορα π παραγγελνω κ εχω αγχωθει καπως,,,πηγα στο usps κ μ λεει πως ειναι chicago αυτο δεν σημαινει κατι ε?

Δημοσ.

Α, καλό είναι αυτό. Δεν χρειάζεται να στείλεις email, αφού το πακέτο είναι στο δρόμο. Λογικά σε περίπου 4-5 μέρες το πολύ θα έχει έρθει Ελλάδα και τότε θα αρχίσεις να ψάχνεις για τη διαδρομή του πακέτου μέσω του tracking των ΕΛΤΑ (και όχι της USPS).

Δημοσ.

στο usps μου λεει ISC CHICAGO IL κ διπλα στο features proof of delivery... αλλα κ χθες που ειχα μπει το ιδιο μου ελεγε...δηλαδη οσων αφορά με το order history π μ γραφει οτι ειναι unavailable δεν πρεπει να ανησυχω?

Δημοσ.

Μπα, δεν νομίζω ότι χρειάζεται να ανησυχείς. Περίμενε λίγες μέρες να δεις αν θα ξεκολλήσει από το Σικάγο.

Δημοσ.

οκ σε ευχαριστω πολυ!ξεκολλησε κ μου λεει ξανα fully shipped :) ανακουφιστηκα...να σ ρωτησω κατι τελευταιο φιλε μου?

Δημοσ.

Ναι, αλλά το πιθανότερο είναι πως θα σου πουν να περιμένεις κανα μήνα από τότε που έγινε η αποστολή. Το λένε και στους όρους χρήστης του site, πως το πακέτο μπορεί να κάνει μέχρι 30 μέρες να έρθει (άσχετα αν σπανίως κάνει πάνω από 10-12).

Έτσι το έπαθα κι εγώ, που μία από τις δεκάδες παραγγελίες που έχω κάνει κόλλησε στο Σικάγο για κανα 20ήμερο. Τους ρώτησα τι γίνεται, όντας σίγουρος πως το δέμα είχε χαθεί στη διαδρομή. Απάντησαν μετά από λίγες ώρες να περιμένω να κλείσει ο μήνας και μετά θα δούμε τι θα γίνει. Τελικά με τα πολλά το δέμα ήρθε ως εκ θαύματος λίγες μέρες αργότερα.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...