Giorgosxalkida Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Ωραιο θεματακι ..ειναι ευκολο να συγκεντρωσει κανεις τους εκπτωτικους κωδικους για να ''απαλασωμαστε'' με την εκπτωση απο την φορολογια του τελωνειου; ποιοι δηλαδη ισχυουν; ..και γιατι το eastbay επιλεγει να κανει αυτες τις εκπτωσεις; ..επιπλεον μεχρι ποσα ζευγαρια μπορουμε να παραγκειλουμε χωρις εξτρα δασμους; σε ποιο ποσο δηλαδη και πανω εχω φορολογια ...επισης κατι τελευταιο διπλα απο το νουμερο του ζευγαριου υπαρχει ενας αριθμος σε εκατοστα αν μετρισεις το πλεμα σου και παραγγειλεις αναλογο ζευγαρι σε εκατοστα χρειαζετε να κανεις μετροπες απο αμερικανικο σε ευρωπαικο νουμερο ..ευχαριστω
arxangelos Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Ρε παιδιά στελνω στο eastbay εδω κ 5 μέρες μηνύματα για το tracking code κ μου λένε οτι δεν το χουν...η παραγγελία εχει σταλεί στις 21 σύμφωνα με αυτούς, αλλα λένε οτι το tracking code δεν εχει περάσει στο σύστημα τους
nzeppos Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Ωραιο θεματακι ..ειναι ευκολο να συγκεντρωσει κανεις τους εκπτωτικους κωδικους για να ''απαλασωμαστε'' με την εκπτωση απο την φορολογια του τελωνειου; ποιοι δηλαδη ισχυουν; ..και γιατι το eastbay επιλεγει να κανει αυτες τις εκπτωσεις; ..επιπλεον μεχρι ποσα ζευγαρια μπορουμε να παραγκειλουμε χωρις εξτρα δασμους; σε ποιο ποσο δηλαδη και πανω εχω φορολογια ...επισης κατι τελευταιο διπλα απο το νουμερο του ζευγαριου υπαρχει ενας αριθμος σε εκατοστα αν μετρισεις το πλεμα σου και παραγγειλεις αναλογο ζευγαρι σε εκατοστα χρειαζετε να κανεις μετροπες απο αμερικανικο σε ευρωπαικο νουμερο ..ευχαριστω Δεν έχει νόημα να συγκεντρώσουμε τους εκάστοτε εκπτωτικούς κωδικούς, γιατί όλοι έχουν ημερομηνία λήξης οπότε η λίστα θα χρειάζεται διαρκή ανανέωση. Καλύτερα να μπαίνουμε στο retailmenot.com και να βλέπουμε απευθείας τους ισχύοντες κωδικούς. Δίπλα από κάθε κουπόνι υπάρχει το ποσοστό επιτυχίας του καθώς και η ημερομηνία λήξης, συνεπώς δεν είναι δύσκολο να δούμε με μια γρήγορα ματιά τι ισχύει ακόμα και τι όχι. Φαντάζομαι πως το eastbay επιλέγει να κάνει αυτές τις εκπτώσεις χάρη στην πολύ απλή εμπορική λογική: έχω ένα προϊόν που το πουλάω 90 δραχμές και αγοράζονται χ κομμάτια. Αν γράψω ότι το προϊόν κοστίζει 100 δραχμές και έχει 10% έκπτωση, τότε το πιθανότερο είναι πως θα πουλήσω περισσότερα κομμάτια γιατί ο κόσμος δεν λέει ποτέ όχι στις "ευκαιρίες". Τα έχουμε δει και στα μέρη μας... Προφανώς το eastbay έχει υπερτιμολογήσει σχεδόν όλα τα προϊόντα του και δεν τους πειράζει να κάνουν μια μικρή έκπτωση. Ούτως ή άλλως οι σημαντικές εκπτώσεις της τάξης του 15-20% δεν ισχύουν για οποιαδήποτε παραγγελία αλλά μόνο για αυτές που είναι μεγαλύτερες από $75-100. Ειδικά τα κουπόνια "-20% off $99 or more" είναι πλέον αρκετά δυσεύρετα. Και φυσικά η έκπτωση αφορά μόνο στην τιμή του προϊόντος και όχι στα μεταφορικά, που είναι κι αυτά ένα σημαντικό ποσό ($40). Επειδή λοιπόν η μέγιστη έκπτωση είναι της τάξης του 20%, δεν μπορεί ποτέ να μας απαλλάξει εντελώς από το -τυχόν- τελωνείο (όπου αν σταματήσουν το δέμα έχουμε αμέσως ένα +23% λόγω ΦΠΑ, χώρια τα υπόλοιπα έξοδα). Το επίσημο επιτρεπτό ποσό που επιτρέπεται να έχει μια εμπορική παραγγελία, χωρίς αυτή να χρειάζεται να εκτελωνιστεί, είναι κάπου 20-25 ευρώ αν θυμάμαι καλά (και γύρω στα 45 για τα δέματα από φίλους που θεωρούνται δώρα). Με λίγα λόγια θεωρητικά οτιδήποτε στέλνεται από το eastbay μπορεί να φορολογηθεί με τελωνειακά έξοδα. Οι περισσότεροι εδώ μέσα θεωρούμε ως ασφαλές όριο τα 150 ευρώ (χωρίς μεταφορικά), με όγκο 2 ζευγάρια παπούτσια (άντε και κανα φουτεράκι). Προσωπικά τον τελευταίο ένα χρόνο έχω κάνει πάνω από 10 τέτοιες παραγγελίες χωρίς πρόβλημα. Δυστυχώς όμως έχουμε πρόσφατα παραδείγματα όπου υπήρξαν έξτρα δασμοί για πολύ μικρότερες παραγγελίες (τόσο σε όγκο, όσο και σε κόστος), άρα δεν νομίζω ότι μπορούμε να εγγυηθούμε για τίποτα. Υπομονή μέχρι να δούμε τι γίνεται... Επεξ/σία 25 Σεπτεμβρίου 2012 από nzeppos 1
Giorgosxalkida Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Σκεφτομουν να αγορασω δυο ζευγαρια παπουτσια αθλητικα.Το ενα ζευγαρι κανει 180 $ και το αλλο γυρω στα 150$ λετε να εχω θεμα με τελωνιακους δασμους; Επισης συνηθως φοραω assics θελω να παρω τα mizouno κοιταζα τους οδηγους παπουτσιων αλλα δεν ειμαι σιγουρος για τα μεγεθη αν μετρισω το πελμα μου μπορω να παρω το αντιστοιχο μεγεθος παπουτσιων ειναι ασφαλες κατι τετοιο;
Voodooman Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Επισης συνηθως φοραω assics θελω να παρω τα mizouno κοιταζα τους οδηγους παπουτσιων αλλα δεν ειμαι σιγουρος για τα μεγεθη αν μετρισω το πελμα μου μπορω να παρω το αντιστοιχο μεγεθος παπουτσιων ειναι ασφαλες κατι τετοιο; Επειδή φοράω και τις δύο μάρκες, θα δω το απόγευμα και θα σου πω πώς είναι αναλογικά οι δυό τους. Λοιπόν, αυτή τη στιγμή έχω ένα ζευγάρι mizuno στα 42 και ένα asics στα 42.5, και τα δύο έχουν ίδια εφαρμογή στο πόδι μου. Πιθανόν τα mizuno σαν "κόψιμο" να είναι γενικά πιο φαρδιά, αλλά δεν μπορώ να είμαι και απόλυτα σίγουρος, παπούτσια είναι αυτά... Επεξ/σία 26 Σεπτεμβρίου 2012 από Voodooman 1
Giorgosxalkida Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Επειδή φοράω και τις δύο μάρκες, θα δω το απόγευμα και θα σου πω πώς είναι αναλογικά οι δυό τους. Λοιπόν, αυτή τη στιγμή έχω ένα ζευγάρι mizuno στα 42 και ένα asics στα 42.5, και τα δύο έχουν ίδια εφαρμογή στο πόδι μου. Πιθανόν τα mizuno σαν "κόψιμο" να είναι γενικά πιο φαρδιά, αλλά δεν μπορώ να είμαι και απόλυτα σίγουρος, παπούτσια είναι αυτά... ok φιλε δες και πες μου ...αλλα εκτος απο τα μεγεθη εχει και μια μετριση καπου εκει διπλα λογικα αυτη δεν μας καλυπτει?
Voodooman Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Όπως είπα, mizuno και asics είναι παρόμοια σε μέγεθος, τα mizuno μοιάζουν να έχουν λίγο πιο φαρδιά γραμμή. Τον πίνακα δεν τον είχα δει, αλλά μοιάζει να ισχύει. Το πέλμα μου είναι 27εκ. και μου δείχνει σωστά ότι το νούμερό μου σε mizuno είναι το 42 και σε asics το 42,5. Αν πάντως τα παπούτσια θα τα χρησιμοποιήσεις για τρέξιμο, τότε μπορείς να τα πάρεις και μισό νούμερο μεγαλύτερο από όσο δείχνει ο πίνακας. 1
arxangelos Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Τελωνείο φάγαμε αδέρφια...πήγε στο EMS un Sep 30 2012 18:25:09 GMT+0300 (EEST) ` ` ` ` ` ΤΜΗΜΑ EMS - ΚΑΤ Αντικείμενα σεΣυσκευασία Sun Sep 30 2012 18:26:39 GMT+0300 (EEST) ` ` ` ` ` ΤΜΗΜΑ EMS - ΚΑΤ Αποστολή Συσκευασίας
arxangelos Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Υπάρχει πιθανότητα να την γλυτώσω?? Πάντως εγώ πιστεύω πως το eastbay την έχει κάνει την δουλειά! Πρέπει να έχουν αλλάξει τρόπο αποστολής
djcat Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Σκεφτομουν να αγορασω δυο ζευγαρια παπουτσια αθλητικα.Το ενα ζευγαρι κανει 180 $ και το αλλο γυρω στα 150$ λετε να εχω θεμα με τελωνιακους δασμους; Επισης συνηθως φοραω assics θελω να παρω τα mizouno κοιταζα τους οδηγους παπουτσιων αλλα δεν ειμαι σιγουρος για τα μεγεθη αν μετρισω το πελμα μου μπορω να παρω το αντιστοιχο μεγεθος παπουτσιων ειναι ασφαλες κατι τετοιο; Διαλέγεις αυτό που θες να αγοράσεις και το συκρίνεις με κάποιο που ήδη έχεις, πατώντας το show me how it fits. Έχει αρκετά μέσα στη λίστα του. http://www.runningwarehouse.com/
nzeppos Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Υπάρχει πιθανότητα να την γλυτώσω?? Πάντως εγώ πιστεύω πως το eastbay την έχει κάνει την δουλειά! Πρέπει να έχουν αλλάξει τρόπο αποστολής Δεν πειράζει, μόλις δουν ότι οι πωλήσεις προς Ελλάδα πέφτουν κατακόρυφα μπορεί να το ξανασκεφτούν. Όπως τότε που άλλαξαν τον τρόπο αποστολής και τα ταχυδρομούσαν μέσω Σουηδίας (προς Πειραιά). Όσο για την πιθανότητα να τη γλιτώσεις ή το πόσα θα πληρώσεις αν δεν τη γλιτώσεις, φαντάζομαι και τους ίδιους τους τελωνειακούς να ρωτήσεις κανένας δεν θα ξέρει να σου απαντήσει με βεβαιότητα...
jmallen3 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Ψάχνω να πάρω τα Nike Zoom Hyperdunk 2011 Low σε καλή τιμή και χωρίς τελωνεία κλπ γιατι τη φοβαμαι την ολη κατασταση με το eastbay τωρα. Εχετε να προτεινετε καποιο μαγαζι?
ultrobyr Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 πανω που χρειαζομουν και εγω 2 ζευγαρια αθλητικα επειγοντως και ψηνομουν για eastbay nike air max 2012 που θελω για εμενα και το αμορε στα intersport,nike store 190 euro το ζευγαρι και σε eastbay 100...
EKTELESTES Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Μας τελείωσε το eastbay λοιπόν. Τόσα άτομα τελωνείο. Για να δούμε!
Προτεινόμενες αναρτήσεις