Προς το περιεχόμενο

Αγορά παπουτσιών μέσω internet και απορίες

slipknot

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πόσα € κόστιζε η παραγγελία σου?[/QUOT

75E......τους έστειλα e-mail και έλαβα αυτή την απάντηση...αν θέλετε βοηθήστε λίγο γιατί τα αγγλικά μου δεν είναι τα τέλεια...μου έστειλαν αυτό εδώ:

Dear George,

Thank you for your email.

Some of our orders do ship internationally through UPS. It so happens

that your order is one of those.

The tracking number for your order is and you should

not be charged any additional shipping charges but you may need to pay

customs charges. Be sure to check with the person delivering the package

that the additionally charges are for customs. If they tell you it is a

brokerage fee you need to inform them that the shipper (us) takes care

of that and they need to contact us.

I apologize for the confusion you may be experiencing.

Please let us know if we can assist you further. Thank you for visiting

http://www.eastbay.com.

Sincerely,

Penny K.

Customer Service

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Η Penny δεν ξέρει πολύ καλά τα πράγματα. Σε προηγούμενη επαφή μου με το eastbay δυο διαφορετικοί υπάλληλοι του customer service μου έστειλαν ακριβώς το ίδιο:

Orders for a single item to Greece are shipped via USPS. Orders for more

items are shipped via UPS.

Αυτό είναι που ισχύει.

Μάλλον η Penny ή δεν ξέρει πολύ καλά τα πράγματα ή δεν της εξήγησες σωστά τι ρωτάς. Σε προηγούμενη επαφή μου με το eastbay δυο διαφορετικοί υπάλληλοι του customer service μου έστειλαν ακριβώς το ίδιο:

Orders for a single item to Greece are shipped via USPS. Orders for more

items are shipped via UPS.

Αυτό είναι που ισχύει.

Βασικά ούτε αυτό ισχύει, εγώ έκανα παραγγελία 2 φορές 2 ζευγαρια παπούτσια και ήρθε με usps. Το ίδιο και ένας φίλος με κάτι φόρμες.

Βασικά ούτε αυτό ισχύει, εγώ έκανα παραγγελία 2 φορές 2 ζευγαρια παπούτσια και ήρθε με usps. Το ίδιο και ένας φίλος με κάτι φόρμες.

+1 και εγω 2 ζευγαρια και ηρθαν με usps

Τη μια φορά δεν ήταν που σου ήρθε μόνο το ένα ζευγάρι? :X

Μήπως και την δεύτερη σου ήρθαν ξεχωριστά στην συσκευασία τα δύο ζεύγη? :o

Πάντως οτι δυο διαφορετικοί υπάλληλοι του customer service μου απάντησαν ακριβώς το ίδιο (κοινώς το διάβασαν από κάποια οδηγία) μου κάνει για σίγουρο.

Αλλιώς δεν ξέρουν τι τους γίνεται :X

Κοίτα το πρώτο στα χαρτιά και στο order status ήταν 2 ζευγαρια (άλλο που δεν το είχαν βάλει).

Και σε αυτή την παραγγελία που μου έρχεται, 2 ζευγάρια usps χρησιμοποιούν.

Εγώ απότι κατάλαβα πρέπει να στέλνουν κάποιες στην τύχη με ups...

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις αλλά θέλω να μου πείτε...αυτό που μου λέει η κοπέλα στο e-mail που μου έστειλαν είναι ουσιαστικά ότι θα χρεωθώ τελωνείο να τους ενημερώσω?και θα το κοιτάξουν εκείνοι?η κάτι άλλο. Πραγματικά έχω αγχωθεί με την συγκεκριμένη υπόθεση.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις αλλά θέλω να μου πείτε...αυτό που μου λέει η κοπέλα στο e-mail που μου έστειλαν είναι ουσιαστικά ότι θα χρεωθώ τελωνείο να τους ενημερώσω?και θα το κοιτάξουν εκείνοι?η κάτι άλλο. Πραγματικά έχω αγχωθεί με την συγκεκριμένη υπόθεση.

Τελωνείο θα χρεωθείς έτσι κι αλλιώς. Με USPS είναι 3 ευρώ. Αυτό που σου έγραψε η τύπισσα είναι οτι το κούριερ που θα στα φέρει θα σε χρεώσει τελωνείο + κερατιάτικα του κούριερ, και σου λέει να πεις στον κούριερ να κανονίσει τα κερατιάτικα με το eastbay για να μην τα πληρώσεις εσύ. Τώρα αυτό πως (και αν) γίνεται δεν ξέρω, αλλά το βλέπω δύσκολο.

Τελωνείο θα χρεωθείς έτσι κι αλλιώς. Με USPS είναι 3 ευρώ. Αυτό που σου έγραψε η τύπισσα είναι οτι το κούριερ που θα στα φέρει θα σε χρεώσει τελωνείο + κερατιάτικα του κούριερ, και σου λέει να πεις στον κούριερ να κανονίσει τα κερατιάτικα με το eastbay για να μην τα πληρώσεις εσύ. Τώρα αυτό πως (και αν) γίνεται δεν ξέρω, αλλά το βλέπω δύσκολο.

Ευχαριστώ για την απάντηση...τώρα μόλις πάλι έστειλα e-mail στο eastbay....αναφέροντας τους ότι δεν είμαι διατεθιμένος να πληρώσω κερατιάτικα παραπάνω αφού ούτε με ρώτησαν αν θέλω να μου το στείλουν με UPS....αλλά επίσης ότι ο τρόπος που στέλνουν ελλάδα είναι αυτός που μου λες. Εσύ τι με συμβουλεύεις να κάνω?

Μιας και βλεπω μιλατε οι περισσοτεροι για παπουτσια απο το eastbay, εχει παρει κανεις t-shirts να μου πει αν ερχονται με UPS η USPS αν παρω 3-4?

φίλος πήρε μπλουζάκια και 2 φόρμες και ήρθαν με usps.

@DeathBoy

Δεν ξέρω φίλε. Μια λύση είναι να αρνηθείς να τα παραλάβεις αλλά δεν ξέρω τι προβλέπεται σε τέτοια περίπτωση. Έμπλεξες δυστυχώς.

Τι να πώ κι εγώ φίλε μου....δεν αξίζει πάντως άλλη φορά γιατί εντάξει 1-2-3 τις στέλνουν οκ....αν σου κάτσει όμως μια με UPS την έκατσες....δυστυχως ούτε εγώ γνωρίζω αν αρνηθώ το προιόν τι προβλέπεται...τώρα όσον αφορά το τελωνείο...γνωρίζουμε τι χρέωση θα έχω για δέμα 99 δολαρίων?και που πρέπει να πάω να το πάρω?Ευχαριστώ και πάλι για τις απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...