Anubis13 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Αμερικη ειναι. Το δεν παει τελωνειο ειναι σχετικο. Tωρα τελευταια αν δεις τις τελευταιες 2 σελιδες δεν πανε καλα τα πραγματα. Εχει κανεις ιδεα που μπορω να βρω τα Adidas Superstar σε καλη τιμη?
nzeppos Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Απο eastbuy που ειδα κατι καλες τιμες ειναι αξιοπιστο; Σε ποια χωρα ειναι; Με απλο ταχυδρομειο δε παει τελωνειο ετσι; Είναι 1000% αξιόπιστο, είναι αμερικάνικο site αλλά τώρα τελευταία κάτι περίεργο γίνεται με τα τελωνεία, οπότε καλό είναι να περιμένουμε λίγο να δούμε τι παίζει. Δες και τα προηγούμενα posts, όπως είπε ο Anubis13.
cris41 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Είναι 1000% αξιόπιστο, είναι αμερικάνικο site αλλά τώρα τελευταία κάτι περίεργο γίνεται με τα τελωνεία, οπότε καλό είναι να περιμένουμε λίγο να δούμε τι παίζει. Δες και τα προηγούμενα posts, όπως είπε ο Anubis13. Αυτα διαβασα και ρωτησα λιγο.. Μιλησα μαζι τους στο Live Chat και μου ειπανε οτι δεν πληρωνω τελωνειο και θα ερθουν μεσα σε 30 μερες. (μερικα μπασκετικα -αν σου κατσει και το νουμερο- τα εχει ξεφτιλα)
jmallen3 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 μέχρι τι ποσό μπορω να αγορασω απο eastbay και να μην πληρώσω τελωνείο? Ισχύει και για ρουχα και για παπουτσια το ιδιο?
haris013 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 μέχρι τι ποσό μπορω να αγορασω απο eastbay και να μην πληρώσω τελωνείο? Ισχύει και για ρουχα και για παπουτσια το ιδιο? δεν υπαρχει κατι στανταρ...
Hammet Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Καλησπέρα Είμαι καινούργιος εδώ και έχω διαβάσει αρκετά μνμ σας για αγορά παπουτσιών από το eastbay και πόσο καλής ποιότητας είναι , πρόσφατα έχω πάρει prepaid card της τράπεζας Κύπρου, επειδή δεν γνωρίζω και πολλά από τις αγορές μέσω internet . Θα ήθελα να σας ρωτήσω όταν κάνω λογαριασμό στο eastbay στην κατηγορία: Billing Address τι βάζω?? και τι στην Shipping Address?? Δηλαδή και στα δυο την διεύθυνση που μένω ή κάτι άλλο??
nzeppos Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Το ίδιο και στα δύο. Το "billing address" (ή Διεύθυνση Χρέωσης) είναι γενικά κάτι που δεν πολυχρησιμοποιείται στην Ελλάδα. Χρησιμεύει σε περιπτώσεις που θέλεις να δηλώσεις σαν billing address τη διεύθυνση που γνωρίζει η τράπεζα (όταν εξέδωσε την κάρτα σου) αλλά για shipping address (διεύθυνση αποστολής) το πού θέλεις να ταχυδρομηθεί το πακέτο. Μπορεί πχ. να θέλεις να το στείλεις στο πατρικό σου ή στην εργασία σου ή ακόμα και δώρο σε κάποιο φίλο. Υπάρχουν πολλά site που για να αποφύγουν τις απάτες δεν επιτρέπουν διαφορετικές shipping και billing addresses.
Hammet Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Σε ευχαριστώ πολύ φιλέ για την πληροφορία, να είσαι καλά!!!
enflamed Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 http://www.ukamericansportsstore.co.uk/ Αυτό το site το βλέπετε ασφαλές? Να προχωρήσω σε παραγγελία ή είναι ρίσκο? Όποιος ενδιαφέρεται ας το τσεκάρει γιατί αναλαμβάνουν αυτοί τη μεταφορά από αμερική και γλιτώνεις στα σίγουρα τελωνεία !
nzeppos Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Καλό φαίνεται. Ακόμα και το μαγαζί τους στο ebay παίρνει πολύ καλό feedback. Τώρα τι ακριβώς γίνεται με τα τελωνεία (και τη αποφυγή τους), δεν έχω ιδέα. Ίσως να δοκιμάσεις πρώτα με μια μικρή παραγγελία, να δεις πώς θα πάει και αργότερα παίρνεις και κάτι πιο ακριβό.
arxangelos Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Τι γίνετε παιδιά κανένα κρούσμα τελωνείου? Ειμαι στην φάση να παραγγείλω κατι μπλούζες γύρο στο 100ρικο με τα μεταφορικά από eastbay αλλα διστάζω....
arxangelos Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Την έκανα τελικά...τωρα απλα περιμένουμε(130$) μαζί κ τα μεταφορικά
nzeppos Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Μπράβο ρε ήρωα Περιμένουμε να μάθουμε την εξέλιξη της παραγγελίας. 2
arxangelos Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Ήρωας...χαχ...θα δειξειιιιιι, πηρα 4 wesc φουτερακια ενα κατοστάρικο, ηταν πόλυ δελεαστική τιμή δεν μπορούσα να αντισταθώ
jmallen3 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Κανά μαγαζί αξιόπιστο και με καλές τιμές για αγορά παντελόνι φόρμα κυρίως αλλα και ζακέτες μάρκας nike,champion, adidas εχετε να προτεινετε?
Προτεινόμενες αναρτήσεις