Προς το περιεχόμενο

Αγορά παπουτσιών μέσω internet και απορίες

slipknot

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τι λες τωρα; Ουτε 130 ευρω δε βγαινει! Να σε ρωτησω, το site ειναι αξιοπιστο; Τι παιζει με τα μεταφορικα; Σε ποσες ημερες ερχονται;

Αν και θα τα προτιμουσα σε μπλε, εαν υπαρχουν.

Στο eastbay εχει ωραια χρωματακια, στα 150 ευρω περιπου. Εκει εχει μεταφορικα; Σταματανε τελωνειο;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Το site είναι μια χαρά, αγοράζω από εκεί τρία χρόνια εγώ και πολλοί άλλοι περισσότερα. Τα μεταφορικά πρέπει να είναι €10 σε κάθε περίπτωση και έρχονται σε 5-6 εργάσιμες, παραλαμβάνεις από τα ΕΛΤΑ. Το μειονέκτημά του είναι ότι είναι "στριμμένο" site σε θέματα χρωμάτων, δεν φέρνει μεγάλη ποικιλία και τα νούμερα εξαντλούνται γρήγορα. Αλλά ούτως ή άλλως τα 4 δεν πρέπει να βγαίνουν σε μπλε, σε μπλε έβγαιναν τα αξεπέραστα (για καθημερινό παπούτσι και μόνο, γιατί για σοβαρό τρέξιμο ηταν για κλάματα...) Kinsei 2 και μετά τα 3. Τσίμπα και τον κωδικό TRACKB2011 για 10% έκπτωση! Τον βάζεις στο τελικό στάδιο της παραγγελίας, θα βρεις εύκολα το πού.

Το eastbay έχω την αίσθηση πως δεν στέλνει asics στην Ευρώπη,πριν από λίγο καιρό προσπάθησα να πάρω από εκεί και μου είπε πως δεν στέλνει Ευρώπη.

Δεν υπάρχει λόγος να αλλάξεις, τα 3 από τα 4 δεν έχουν τρομερές διαφορές και για τρέξιμο σε διάδρομο και γυμναστήριο τα 3 είναι πολύ-πολύ καλά. Ας χαλάσουν με το καλό και μετά περνάς στα 4!

Τελικα παρέλαβα και εγω την πρωτη μου παραγγελια απο το eastbay.

46 ευρω πληρωσα τελωνειο για παραγγελια 150$ χωρις τα μεταφορικα.μια μετρια κουτα ηταν,οχι κανενα μεγαλο πακετο.

Απο την μια να πω την αληθεια χαρηκα γιατι ειχα καταλάβει οτι θα πληρωνα και τα 46 μου φάνηκαν λιγα με αυτα που ακουγα.

Παντως απο το tracking των ελτα πηγε EMS-KAT και μετα ΥΠ.ΕΚΤ. Θεσ. πριν φτασει.

Όντως, τα 46 ευρώ είναι καλά γιατί τότε που έστελναν στον Πειραιά (μέσω Σουηδίας) άκουγες κάτι 70άρια κερατιάτικα για παραγγελίες των 100-120 ευρώ. Απ' την άλλη όμως έχουμε 2 κρούσματα τελωνείου μέσα σε λίγες μέρες, πολύ ύποπτο αυτό.

Ρε παιδιά επειδή έχω αρκετό καιρό να κάνω παραγγελία και την τελευταία φορά που είχα πάρει, παίρναμε αβέρτα Είχα πάρει 3 ζευγάρια παπούτσια και 5 μπλούζες χωρίς θέμα.

Τώρα ένας φίλος θέλει να πάρει κάποια air max Που βγαίνουν στα 99$. Παίζει τελωνίο για ένα ζευγάρι? Μεταφορικά τι λένε? Εκπτωτικά κουπόνια βρίσκουμε ή μπάαααα?

Εκπτωτικά κουπόνια υπάρχουν πάντα εδώ: http://www.retailmenot.com/view/eastbay.com (αν και των -20% είναι αρκετά δύσκολο να τα βρεις πλέον). Όσο για τελωνείο, συνεχίζω να πιστεύω ότι είναι εξαιρετικά απίθανο αλλά ακόμα κι αν κάτσει η στραβή, άντε να δώσετε κανα 40άρι το πολύ.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα παιδια γραφω γιατι εχω εκνευριστει απειρα.Εκανα παραγγελια απο eastbay στις 23/7 το USPS λεει Addressee not available και φυσικα δεν εχω παραλαβει καποια ειδοποιηση απο ελτα.Επειδη διαβασα παρα πολλα εδω μεσα και δεν ξερω ποιον να κατηγορησω(ελτα ,τελωνειο,το ελληνικο δημοσιο,τη π##τ@ν@ τη τυχη μου) πειτε μου καποιος πιο ψυχραιμος τι πρεπει να κανω.Η αγορα ηταν ρουχα και παπουτσια μαζι και κοστισε 262 $

Επισης πρεπει να ψαξω για αλλο tracking number??Γιατι αυτο που εχω απο USPS δεν εμφανιζει τιποτα στα ελτα

Επεξ/σία από geokot14

Πηρα τηλεφωνο σημερα το πρωι τα ελτα και μου λενε οτι δεν εχουν σχεση με το πακετο και οτι πρεπει να παρω τις ταχυμεταφορες ελτα.Να παρω στο τελωνειο να μαθω αν περασε απο εκει;

Έφαγα τελωνείο.

Ορίστε οι λεπτομέρειες.

Miscellaneous Charges:

Tax:

Shipping & Handling:

Discounts:

Gift Cert/Cards Redeemed:

Total:

$159.98

$0.00

$0.00

$39.99

$32.00

$0.00

$167.97

Αύριο θα σας πω τιμή.

EE974201446US

Express Mail International®

Customs clearance processing complete

August 28, 2012, 1:00 pm

GREECE

Proof of Delivery

Customs Clearance

August 27, 2012, 11:53 am

GREECE

Processed Through Sort Facility

August 27, 2012, 11:02 am

GREECE

Shipment Accepted

August 23, 2012, 12:41 pm

CHICAGO, IL 60688

Electronic Shipping Info Received

August 22, 2012

Για την υπόλοιπη πορεία της παραγγελίας σου, δες και εδώ: http://www.elta-courier.gr/search.asp

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΚΔΤ ΑΘΗΝΑΣ 28-08-2012 20:35 ΚΔΤ ΑΘΗΝΑΣ

ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΚΔΤ ΑΘΗΝΑΣ 28-08-2012 19:10 ΚΔΤ ΑΘΗΝΑΣ

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΚΑΤ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (EMS) 28-08-2012 13:27 ΚΑΤ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (EMS)

(περίεργο πάντως που και αυτό το δέμα ήρθε μέσω των ΕΛΤΑ Ταχυμεταφορών...)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...