CharalamposOne Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Είναι τόσο άθλια η ελληνική μετάφρασή τους, που δεν υπάρχει καμία περίπτωση να είναι σοβαρό μαγαζί. Το ωραιότερο είναι αυτό: http://greece.nikeeuropa.com/shippinginfo.html#.T8yiecXI2Pw XAXAXAXAXAXAXAXA exeis dikio fiolos αλλα τα spizike τα jordan εχετε να μου προτεινετε κανα μαγαζι να τα παρω ??? γενικοτερα ξερετε που μπορω να βρω nike παπουτσια σε πολυ καλες τιμες και απο το νετ κ καταστημα στην αθηνα αν ξερετε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ALXIOA Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 εγω παιδια δεν μπορω να καταλαβω πιο ειναι το νουμερο μου..!!θελω να παραγκειλω για την γυναικα μου ενα ζευγαρι αλλα μπερδευομαι..φοραει 38 νουμερο.. επανω η φωτο λεει νουμερο 5.το 5 που αντιστοιχει στον καταλαγο..??στο womans size η στο u.k? διοτι αλλο νουμερο βγαινει sτο womens size και αλλο στο u.k για πειτε ρε παιδια μην κανω κανα λαθος..!! το παραδειγμα πανω ειναι εδνεικτικο ε..?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Super Moderators Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 πήγαινε σε ένα μαγαζί με τη γυναίκα σου, δοκιμάστε τα, checkαρε την αντιστοιχία που γράφει πάνω το παπούτσι που της κάνει και παρείγγειλε ακριβώς το ίδιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ALXIOA Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 ξαναρωταω διοτι σαφη απαντηση δεν πηρα..!!ας μου απαντηση καποιος που παραγγειλε απο το συγκεκριμενο site..!! επανω η φωτο λεει νουμερο 5. το 5 που αντιστοιχει στον καταλαγο..??στο womans size η στο u.k? διοτι αλλο νουμερο εχει sτο womens size και αλλο στο u.k..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Porg Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 το 5 που αντιστοιχει στον καταλαγο..??στο womans size η στο u.k? διοτι αλλο νουμερο εχει sτο womens size και αλλο στο u.k..... Τα νούμερα που δείχνουν στο site είναι αμερικάνικα, το πινακάκι είναι για να κάνεις μετατροπή στα νούμερα που έχει η χώρα σου Στο women's shoe είναι το 5άρι, απο εκεί και πέρα όμως καλό είναι να έχεις δοκιμάσει το παπούτσι για να είσαι 100% σίγουρος για το νούμερο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Τελευταία παραγγελία, υπερκαγκουρέικα Jordan Fly Wade II και ασορτί σορτς Jordan Durasheen. Έφτασαν στην Ελλάδα μέσα σε λιγότερο από βδομάδα (νομίζω είναι ρεκόρ) αλλά φυσικά με την αργοπορία των ταχυδρομείων έκανα άλλη μία για να τα πάρω. Εννοείται όλα καλά με τελωνεία κλπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kebinB Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 ρε παιδιά έχετε βρει κανένα κουπόνι να δουλέυει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Κουπόνι με πόση έκπτωση; Τα -15% του retailmenot δουλεύουν σχεδόν πάντα. Το θέμα είναι να βρεις κουπόνι με έκπτωση 20% και αυτά πλέον σπανίζουν. Ο τελευταίος έγκυρος κωδικός για -20% ήταν ο EMEB26RR αλλά νομίζω έληξε χθες. Εννοείται τα κουπόνια για free shipping κλπ ισχύουν μόνο για Αμερική. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kebinB Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 παπούτσια αξιάς 80 δολάρια, 40 δολάρια κόστη αποστολής. σύνολο 120δολάρια. στάλθηκε με USPS. αν κάτσει τελωνείο θα φάω χαράτσι και για τα 120; η μόνο για την αξία των παπουτσιών; συνήθως πόσο καιρό κανουνε να έρθουνε; σήμερα φύγανε. έρχετα ΕΛΤΑ ειδοποίηση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haris013 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 παπούτσια αξιάς 80 δολάρια, 40 δολάρια κόστη αποστολής. σύνολο 120δολάρια. στάλθηκε με USPS. αν κάτσει τελωνείο θα φάω χαράτσι και για τα 120; η μόνο για την αξία των παπουτσιών; συνήθως πόσο καιρό κανουνε να έρθουνε; σήμερα φύγανε. έρχετα ΕΛΤΑ ειδοποίηση; ειναι σχεδον αδυνατον να φας τελωνειο με 80 δολλαρια,εγω ειχα παραγγειλει 4 φουτερ, 3 ζακετες και τα airmax 2011 που εκαναν ολα μαζι 280 δολλαρια και δεν εφαγα τελωνειο. οσο για την ερωτηση θα φτασουν αναλογα με το που μενεις απο 2-4 βδομαδες,βασικα αυτοι που καθυστερουν ειναι τα ελτα,εμενα ειχε φτασει σε 1 βδομαδα το δεμα ελλαδα και εκανε αλλη μια απο τα ελτα.τελωνειο τρως μονο για τα παπουτσια(σχεδον απιθανο) και για την ειδοποιηση δεν ξερω,εμενα με πειραν τηλεφωνο απο τα ελτα δεν στειλαν τιποτα σπιτι μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MostDef Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 πότε λέτε να έρθουν θεσσαλονίκη; τη προλαβαίνω τη παρασκευή; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Εφ' όσον ήρθαν Ελλάδα, από εδώ και μπρος κοίτα τα ΕΛΤΑ για το tracking: http://212.205.82.71/trackandtrace/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ALXIOA Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 εγω ρε παιδια προσπαθω να παραγγειλω 3 ζευγαρια παπουτσια απο τα oytlet toy eastbay..και οταν παω να ολοκληρωσω την παραγγελια μου βγαινει μηνυμα πως.. Δυστυχώς, τα ακόλουθα προϊόντα στο καλάθι αγορών σας, δεν μπορεί να αποσταλεί στον προορισμό. Παρακαλώ κάντε κλικ παρακάτω για να αφαιρέσει αυτόματα τα στοιχεία ή να τροποποιήσετε τη διεύθυνση αποστολής σας... γνωριζει κανεις γιατι..??ελλαδα δεν στελνουν..?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VasKag Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 αν και δεν αφορουν παπουτσια, απο το site της puma εχει ψωνισει κανεις? γραφει οτι οτι για πανω απο 30ευρω η αποστολη ειναι δωρεαν ειτε με ups ειτε με ταχυδρομειο. επειδη γραφει οτι στελνει ελλαδα (4-6 εργασιμες), αν υποθεσουμε οτι ισχυουν ολα αυτα, το ups ερχεται κατευθειαν ή παιζει να κανει καμια σταση απο τελωνειο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haris013 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 αν και δεν αφορουν παπουτσια, απο το site της puma εχει ψωνισει κανεις? γραφει οτι οτι για πανω απο 30ευρω η αποστολη ειναι δωρεαν ειτε με ups ειτε με ταχυδρομειο. επειδη γραφει οτι στελνει ελλαδα (4-6 εργασιμες), αν υποθεσουμε οτι ισχυουν ολα αυτα, το ups ερχεται κατευθειαν ή παιζει να κανει καμια σταση απο τελωνειο? απο αμερικα? για δωσε λινκ αν ειναι απο αμερικη παντα υπαρχει το ενδεχομενο τελωνειο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις