minarokeftes Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Παιδιά είχα κάνει παραγγελία 2 ζευγάρια παπούτσια, ήρθε σήμερα ειδοποιητήριο το οποίο πάνω είχε την τιμή του ενός ζευγαριού και παρέλαβα μόνο το ένα ζευγάρι παπούτσια. Στο κουτί μέσα όμως ειχε την απόδειξη και για τα δύο παπούτσια. Τί παίζει ρε παιδιά, μλκ απο τα ΕΛΤΑ? Μλκ απο τελωνείο? Θα μου έρθουν ή τσάμπα τα λεφτά?
isay Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Να μη σου τα στείλανε το σκέφτηκες; Επικοινώνησε με τον πωλητή και πες του το θέμα.
minarokeftes Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Να ενημερώσω λοιπόν για το eastbay. Το λάθος με τα παπούτσια το έκαναν αυτοί, διότι ενώ είχαν εξαντληθεί δεν είχαν ανανεώσει το site ή κάτι τέτοιο. Με εξυπηρέτησαν πολύ καλά (υπήρχε μια μικρή καθυστέρηση με την απάντηση λόγο της διαφοράς ώρας). Ωστόσο μου πρότειναν 2 λύσεις. Ή μου επιστρέφουν το ποσό των χρημάτων ή κάνω κάποια άλλη παραγγελία και μου αφαιρούν το ποσό που έκαναν τα παπούτσια και τα μεταφορικά ΔΩΡΕΑΝ.
Skylined Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Όταν αγοράζω παπούτσια από το διαδίκτυο καλό είναι να γνωρίζω το νούμερο μου στο συγκεκριμένο μοντέλο και αν γίνεται το δοκιμάζω σε ένα κατάστημα για να είμαι 100% σίγουρος διαφορετικά τα ταχυδρομικά τέλη (χρεώνεσαι επιστροφή και αποστολή) για να το αλλάξω με το σωστό νούμερο είναι σημαντικά. Όμως μερικές φορές διαπίστωσα ότι παρόλο που το παπούτσι που δοκίμασα στο κατάστημα είναι εντάξει στο πόδι μου, όταν παραγγείλω το ίδιο νούμερο από το ηλεκτρονικό κατάστημα είναι είτε στενό είτε μεγαλούτσικο. Δεν ξέρω τί φταίει γι' αυτό, ίσως πρόκειται περί απομιμήσεων (παρόλο που δε φαινόταν για τέτοια) ή μπορεί να εισάγουν από ασιατικές χώρες/διαφορετικά εργοστάσια.
tiniakos Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 φίλος πήρε ζευγάρι από eastbay και έφαγε τελωνείο. τα παπούτσια έκαναν 70 ευρώ και του ζήτησαν 160 από το τελωνείο. του τα έστειλα αντί για usps με ups και στα e-mail του είπα ότι έτσι θα τα στέλνουν τώρα!!! ξέρει κανείς κάτι?
F33L Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Τσεκάρετε και αυτά τα air max 97 μέσω Ebay.http://cgi.ebay.com/2009-Nike-Air-Max-97-1-Black-Silver-Blue-Red-3M-sz-10_W0QQitemZ280467099176QQcmdZViewItemQQptZUS_Men_s_Shoes?hash=item414d244e28 Ο πωλητής παρέχει επιστροφή χρημάτων στην περίπτωση που αποδείξεις οτι ειναι μαιμού MADE in VieTNAm
g_alkis Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Παρέλαβα τα παπούτσια από eastbay μετά από 12 μέρες. 3 ευρώ τελωνείο.
vagelis17 Δημοσ. 4 Απριλίου 2010 Δημοσ. 4 Απριλίου 2010 Το eastbay δεν είχε τα onitsuka tiger μόνο από ebay τα βρήκα και σε καλή τίμη 44+3 τελωνείο=€47 (Made in Vietnam). Μπορώ να πω ότι έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος. MADE in VieTNAm Φίλε σε πληροφορώ ότι τα παπούτσια που φτιάχνονται στο Βιετνάμ είναι πολύ καλής ποιότητας! Επίσης τα αυθεντικά που θα αγοράσεις από ένα τοπικό κατάστημα τις περισσότερες φορές από το Βιετνάμ θα είναι φτιαγμένα. Γι' αυτό μη φοβάσαι. Αν φτιάχνονται από το Βιετνάμ το πιθανότερο είναι να είναι αυθεντικά. Αυτά που πρέπει να προσέχεις είναι τα Κινέζικα. Έχω πάρει από το ebay κάτι all star με €20 (Made in China). Δεν λέω, πολύ φθηνά αλλά η ποιότητα ήταν αισθητά χαμηλότερη από αυτά που αγόρασα από ένα τοπικό κατάστημα 70 Ευρώ τα οποία ήταν φτιαγμένα στο Βιετνάμ. Για να αποφύγετε το τελωνείο απλά πείτε τους να σας στείλουν το δέμα με usps (είναι κάτι σαν τα ΕΛΤΑ) και όχι με κούριερ (UPS, EMS, DHL, Fedex κλπ).
DeathBoy Δημοσ. 4 Απριλίου 2010 Δημοσ. 4 Απριλίου 2010 Καλησπέρα, διαβάζοντας τις πολύ καλές κριτικές για αυτό το κατάστημα(eastpay)αποφάσισα να κάνω μια παραγγελία παπουτσιών συγκεκριμένα τα ADIZERO MANA(Ελπίζω να έβαλα το σωστό νούμερο,φοράω το 45 και έβαλα το 11) H Ερώτηση που θέλω να κάνω είναι αν θα υπάρξει προβλημα στην συναλλαγη επιδεί στην αρχή έδωσα λάθος e-mail...βέβαια μετά από 3 λεπτά το διόρθωσα χωρίς κανένα πρόβλημα. (Όταν μου έρθει το δέμα,θα ενημερώσω τυπικά)
minarokeftes Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Δεν θα έχεις πρόβλημα, γενικά μπορείς μέσω του order history να δείς τί παραγγελίες έχεις κάνει. Αν θες μπορείς να στείλεις και e-mail για να σου στείλουν το tracking number για να βλέπεις που βρίσκεται το δέμα σου, που κάνει 12-15 μέρες περίπου να έρθει. Γενικά είναι πολύ εξυπηρετικοί στο costumer service τους. ---------- Προσθήκη στις 00:49 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:48 ---------- φίλος πήρε ζευγάρι από eastbay και έφαγε τελωνείο.τα παπούτσια έκαναν 70 ευρώ και του ζήτησαν 160 από το τελωνείο. του τα έστειλα αντί για usps με ups και στα e-mail του είπα ότι έτσι θα τα στέλνουν τώρα!!! ξέρει κανείς κάτι? Η τελευταία παραγγελία μου έφυγε στις 4/4 με usps.
DeathBoy Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 (επεξεργασμένο) Δεν θα έχεις πρόβλημα, γενικά μπορείς μέσω του order history να δείς τί παραγγελίες έχεις κάνει. Αν θες μπορείς να στείλεις και e-mail για να σου στείλουν το tracking number για να βλέπεις που βρίσκεται το δέμα σου, που κάνει 12-15 μέρες περίπου να έρθει. Γενικά είναι πολύ εξυπηρετικοί στο costumer service τους. ---------- Προσθήκη στις 00:49 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:48 ---------- Η τελευταία παραγγελία μου έφυγε στις 4/4 με usps. Ευχαριστώ για την απάντηση minarokeftes. Έτσι ακριβώς όπως τα είπες έγιναν τα πράγματα, τους έστειλα e-mail απάντησαν πολύ γρήγορα και έτσι η παραγγελία προχώρησε. Μου έστειλαν και e-mail με αριθμό φορτωτικής από UPS που λέει ότι το πακέτο έφυγε 5/4...αυτό όμως που μου προξενεί μεγάλη απορία είναι ότι γράφει delivery in 8/4 στην διεύθυνση που έχω δηλώσει..μήπως έχω κάνει κάποιο λάθος? Thanks for the Help. Επιδεί μάλλον έχει παιχτεί μαλακία και το πακέτο έρχεται με UPS=τελωνείο...τους έστειλα ένα e-mail.....απορώντας γιατί μου το στείλανε με αυτόν τον τρόπο ενώ εγώ όπως και πολλοί από εδώ είχαν βάλει κανονικά standard 20-30 days σαν τρόπο αποστολής....που σημαίνει ότι θα φύγει απο τα Αμερικάνικα ταχυδρομεία...παιδιά τι μπορώ να κάνω τώρα?τι μου προτείνετε? Επεξ/σία 6 Απριλίου 2010 από DeathBoy
Προτεινόμενες αναρτήσεις