smech Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Ωραίο παπούτσι φίλε, και αν είσαι και του αθλήματος χτύπατο! Νταβατζιλίκι το 30άρι ευρώ..αν γινόταν να είχαμε ένα δικό μας άνθρωπο κει και να έστελνε σε εμάς του φτωχούς ελληνες χωρίς τοσα πολλά μεταφορικά... Ή να μπορούσαμε με κάποιο τρόπο να οργανωθούμε από δω μέσα και να κάνουμε ομαδικές παραγγελίες και μετά να μοιραζόμαστε τα μεταφορικά, που σίγουρα θα είναι πολύ λίγα για τον καθένα!
nzeppos Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Για ομαδικές παραγγελίες το βλέπω δύσκολο ένεκα τελωνείου. Το καλύτερα θα ήταν να βρίσκαμε κάποιον "δικό" μας εκεί και να μας έστελνε αυτός (με το αζημίωτο εννοείται). Προσωπικά όμως δεν έχω κάποια άκρη. Επειδή τα μεταφορικά όντως είναι μεγάλο νταβατζιλίκι, αυτή τη φορά αποφάσισα να πάρω λίγο μεγαλύτερο ρίσκο και να παραγγείλω 2 ζευγάρια (το έχω ξανακάνει επιτυχώς 1-2 φορές αλλά σε πιο... ασφαλείς εποχές). Τα μεταφορικά για τα 2 ζευγάρια περιέργως ήταν όσο και για το ένα ($40 δηλαδή). Παλιότερα χρέωναν κάτι παραπάνω για κάθε έξτρα ζευγάρι. Οπότε αν δεν "πέσει" τελωνείο, θα είναι πολύ καλή ευκαιρία. Το ένα ήταν το Nike Zoom KD IV που ανέφερα (έχω το απλό Zoom IV και είναι καταπληκτικό παπούτσι) και το άλλο το γκρι Jordan Aftergame. Kαι τα 2 ήταν καλές προσφορές με συνολική τιμή χωρίς έκπτωση/μεταφορικά στα $150, άρα ελπίζω να γλυτώσω τα κερατιάτικα του τελωνείου (ή στη χειρότερη να δώσω κανα 50άρι ευρώ).
nzeppos Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Κάπως καλύτερα αυτή τη φορά. 3/4 η παραγγελία, 5/4 η αποστολή, 6/4 στο Σικάγο και χθες το πρωί έφτασαν στο Βενιζέλος. Αν περάσουν και από το τελωνείο (είναι 2 ζευγάρια, οπότε πάντα υπάρχει κάποιος κίνδυνος) θα είμαι ευτυχισμένος. Το κακό είναι πως λογικά θα τα πάρω από βδομάδα ένεκα διακοπών...
nzeppos Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Αν έρθει αεροπορικώς, ναι. Στο κάτω-κάτω 40 δολάρια πληρώνουμε για τα μεταφορικά, έχουμε κάποιες απαιτήσεις! Υπό φυσιολογικές (ή μάλλον ιδανικές) συνθήκες χρειάζονται περίπου 10 μέρες για να πάρουμε μια παραγγελία στα χέρια μας. Αναλυτικά: Το δέμα ταχυδρομείται συνήθως 2 μέρες μετά την ολοκλήρωση της online παραγγελίας, χρειάζεται άλλη μία μέρα για να μπει στο αεροπλάνο, συν 2 μέρες για να έρθει Ελλάδα, συν μία μέρα για να πάει από το Βενιζέλος στα κεντρικά των ΕΛΤΑ στο Ρουφ, μια μέρα για να πάει στο τοπικό υποκατάστημα των ΕΛΤΑ και να μας στείλουν το ειδοποιητήριο... ... και τελικά κάνουμε ηρωική έφοδο στο ταχυδρομείο, μέσα από ορδές γερουσίας που θέλουν να πληρώσουν φως/νερό/τηλέφωνο. Το όλον 8 μέρες αλλά επειδή σίγουρα θα μεσολαβήσει κάποιο Σαββατοκύριακο, πάμε στις 10. Επιπλέον τον τελευταίο καιρό τα περισσότερα ταχυδρομεία έχουν μεγάλα προβλήματα λόγω έλλειψης προσωπικού, συνεπώς δεν είναι καθόλου σπάνιο να πάρουμε ειδοποιητήριο με παλιότερη ημερομηνία από τη σημερινή (πχ. μού έχει έρθει χαρτί ημέρα Παρασκευή για παραλαβή δέματος που υποτίθεται ήρθε στο ταχυδρομείο την περασμένη... Τρίτη). Φυσικά όλα τα παραπάνω ισχύουν για Αθήνα και μόνο αν το δέμα δεν κρατηθεί στο τελωνείο. Για τις άλλες μεγάλες πόλεις -ή την περιφέρεια- ίσως χρειαστούν λίγες μέρες ακόμα.
VasKag Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 αν και το παρακολουθω το θεμα, επειδη δεν θυμαμαι αν το εχεις αναφερει, σου εχει τυχει ποτε για ενα ζευγαρι παπουτσια να πληρωσες παραπανω απο το κλασικο 3ευρω?
nzeppos Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Μέχρι στιγμής όχι. Έχω κάνει περίπου 15 παραγγελίες. Μάλιστα στις 2-3 τελευταίες δεν πλήρωσα ούτε το 3ευρω. Έχει τύχει όμως να πληρώσω παραπάνω σε παλιότερες παραγγελίες με USPS (πχ. οθόνες laptop κλπ). Όταν το δέμα δηλωνόταν για τιμή μεγαλύτερη των 100 ευρώ, συνήθως πλήρωνα 6 ευρώ στο ταχυδρομείο.
Porg Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Στο κάτω-κάτω 40 δολάρια πληρώνουμε για τα μεταφορικά, έχουμε κάποιες απαιτήσεις! Αυτό είναι σχετικό τελικά, έστειλα δέμα Γερμανία με 35Ε, νομίζω ήταν 2.8kg, όσο ανεβαίνει θέλεις και περισσότερη βαζελίνη
nzeppos Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 ΟΚ, καταπώς φαίνεται το γλύτωσα κι αυτό το τελωνείο. Το δέμα πήγε ήδη στο Ρουφ. Υπενθυμίζω ότι πρόκειται για 2 ζευγάρια παπούτσια, με συνολική τιμή (χωρίς έκπτωση/μεταφορικά) γύρω στα 115 ευρώ.
smech Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 μπορείς μήπως να postαρεις ποια παπούτσια πήρες, αν δεν υπάρχει πρόβλημα..θενξ
nzeppos Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Βεβαίως. Το ένα ζευγάρι είναι τα Nike Zoom KD IV και το άλλο τα Jordan Aftergame. Τα επόμενα που έχω βάλει στο μάτι είναι τα Jordan Melo M8 αν τα προλάβω πριν τελειώσει το νούμερό μου (και μετά ελπίζω να κάνω λίγη οικονομία )
jazzu4ia Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 ...φίλε μου έχεις καταφέρει να συγκεντρώσεις στη ντουλάπα σου τα πιό άσχημα παπούτσια της αγοράς...!!! ...όλα τους πραγματικά εκτρώματα... ...φανταστική ιδέα για συλλογή...!!! ...anyway... ...καλοφόρετα + καλολάσπωτα στα ... ξύλινα παρκέ ... :lol:
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 γούστα, πχ το Melo M8 μου αρέσει (όπως επίσης και τα PIT High Flyer μερικά posts πριν), ειδικά το χρώμα που έχει επιλέξει (εκτός αν είναι random αυτό που μου βγαίνει), τα 2 προηγούμενα δεν θα τα φόραγα
ribo7 Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Παίδες θέλει να αγοράσει ένα φιλαράκι τα Nike Air Max 24-7 Shoes -007. Πως σας φαίνεται το site? Αξιόπιστο? Ευχαριστώ!
guido Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 μουφα 100%, αλλά μην επαναλαμβανόμαστε, ειδικά σε κάτι τέτοιες περιπτώσεις που κάνει μπαμ Μόνο και μόνο που στα contact έχει μόνο ένα @hotmail.com, είναι αρκετό για να μην το ψάξεις παραπάνω. Αλλά αν κάνεις και ένα whois : Registrant: Cao Dong +86.5925391800 +86.5925391800 Cao Dong Chongqing Chongqing,Chongqing,CN 210003 Φιλικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις