haris013 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 λοιπον παιδια εχω νεα!! παρελαβα χθες την παραγγελια που ειχα κανει στο eastbay στις αρχες του γεναρη!λοιπον ειχα παραγγειλει 2 χοντρα φουτερ και 2 ζακετες αξιας 174$ χωρις μεταφορικα. με περνουν λοιπον τηλεφωνο απο τις ταχυμεταφορες ελτα και μου λενε να παραλαβω το δεμα.παω εκει προετοιμασμενος να τα σκασω για το κολο τελωνειο και τελικα δεν πληρωσα ευρω!!!!! τιποτα απολυτος!απλα το πηρα και εφυγα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antonisgiag Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Μπορείς να μας πεις την πορεία που ακολούθησε το δέκα μήπως παίζει ρόλο;;και αν το είχες δηλώσει ως δώρο;; (δεν ξερω αν μπορει να σε γλιτώσει αυτο απο τελωνειο, οποίος γνωρίζει μου λέει) άντε μήπως πάρει παράταση το eastbay γιατι προς το παρον έχει φάει Άκυρο..!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Porg Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Τελικά πιστεύω πως όσοι έφαγαν τελωνείο ήταν μεμονωμένα περιστατικά, κάτι που γινόταν πάντα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Μια βοηθεια αν γνωριζει κανεις για αγορα απο eastbay. Φοραω νουμερο παπουτσι 43,5. Φοραει κανεις αλλος ιδιο νουμερο για να μου πει τι εβαλε στην παραγγελια? Τι επιλεγω για 43,5? Φοβαμαι μην γινει κανενα λαθος και δεν μου κανουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Porg Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Φοραω νουμερο παπουτσι 43,5. Φοραει κανεις αλλος ιδιο νουμερο για να μου πει τι εβαλε στην παραγγελια?Τι επιλεγω για 43,5? Κάτω απτα νούμερα έχει σε μια καρτέλα το "sizing" εκεί έχει τις μετατροπές σε ευρωπαικά νμ 9.5-10 θέλεις ανάλογα το παπούτσι, αυτό μόνο αν το δοκιμάσεις σε μαγαζί θα το ξέρεις σίγουρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darisg Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Παραγγελεία απο Eastbay 8/1 99$ παραλαβή σήμερα με το κλασικό 3€ .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Αν υπαρχει κανεις που να φοραει 43,5 νουμερο παπουτσι και εχει κανει καμια αγορα απο αθλητικα παπουτσια nike ας με βοηθησει να μου πει σε τι νουμερο US τα παρηγγειλε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EKTELESTES Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Παραγγελεία απο Eastbay 8/1 99$ παραλαβή σήμερα με το κλασικό 3€ .... Διαδρομή;; Γράψτε να βγάλουμε άκρη παιδιά, μέχρι τώρα βλέπω ότι όσα δέματα πήγαν απο Πειραιά πλήρωσαν τελωνείο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Όλα από Πειραιά δεν πάνε πλέον; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darisg Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Διαδρομή;; Γράψτε να βγάλουμε άκρη παιδιά, μέχρι τώρα βλέπω ότι όσα δέματα πήγαν απο Πειραιά πλήρωσαν τελωνείο... Περασε κανονικά απο Πειραιά με αξια δηλωμένη 99$ (υπολογισμένη και η εκπτωση). Τέλος 3€ as always...... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
infini Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Αν ένα δέμα φτάσει στο αεροδρόμιο στην ταχυμεταφορική εταιρία και δεν πάω να το παραλάβω λόγω κόστους εκτελωνισμού ξέρει κάποιος τι γίνεται; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EKTELESTES Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δε βγάζει νόημα το όλο σκηνικό, ίσως η αξία των 99$ ;; Η τους την βάρεσε ένα πρωί και άρχισαν να χρεώνουν όποιους γούσταραν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Το τελευταίο δεν είναι διόλου απίθανο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haris013 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 να σας πω,δεν νομιζω εχει σχεση η αξια ουτε η ποσοτητα γιατι εγω παραγγειλα 2 φουτερ,2 ζακετες και 1 σκουφο αξιας 174$(μαζι με εκπτωση) και δεν πληρωσα τιποτα,ουτε 3€ που λενε μερικοι.παρελαβα τα πραγματα απο τις ταχυμεταφορες ελτα,τα πραγματα εκατσαν 3 μερες στο τελωνειο του πειραια συμφωνα με το tracking number και οταν εφτασαν στον προορισμο τους(κρητη) με πηραν τηλεφωνο και τα παρελαβα.απλα μαλλον τους την βαρεσε και εκτελωνιζαν τα παντα για καποιες μερες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikster Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 (επεξεργασμένο) Θελω να παραγγειλω δυο ζευγαρια παπουτσια 46 νουμερο απο το eastbay αξιας 159$ χωρις κουπονια και λοιπα και να ερθουν στο Αργος υπαρχει περιπτωση να πληρωσω τοσο πολυ 60-70 ευρω τελωνειο? Edit: τελικα αποφασισα να κανω την παραγγελια αλλα και με το paypal και με την καρτα μου βγαζει error ! τι να κανω ?? Επεξ/σία 4 Φεβρουαρίου 2012 από nikster Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις