markxcsd7 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Ποσες μερες εκαναν να σας ερθουν τα παπουτσια απτη στιγμη που μπηκαν ελλάδα?? (Δηλαδη απο οταν εδειξε "impound by customs")?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Porg Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Πότε με το καλό να περιμένουμε εκπτώσεις σε eastbay και amazon.co.uk; Στο asos ξεκίνησαν απο την Κυριακή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
casabel Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Καλημέρα έχει κανείς εμπειρία απο http://www.brand-shoes-online.com/ ??? Εχει δωρεάν μεταφορικά για Ελλάδα και ολα τα παπούτσια είναι στα 60Ε...δε βρίσκω πληροφορίες για το site και υποπτεύομαι μαιμούδες ή και απατεώνες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Απ' τα βάθη της Κίνας... http://www.whois.net/whois/brand-shoes-online.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
casabel Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 χμμ δεν είναι απαραίτητα κακό αυτό...ολα εκει φτιάχνονται εξάλλου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Άλλο όμως το πού φτιάχνονται και άλλο το ποιοί είναι οι πωλητές. Και σε τελική ανάλυση από μαγαζί που έχει αυτό το Contact Us, εγώ δεν θα αγόραζα ποτέ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
casabel Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Φίλε μου οι κινέζοι έχουν και το know how πια και το έχουν πάρει ζεστά το θέμα. Θα συμφωνήσω μαζί σου οτι το contact και η απουσία paypal στις πληρωμές είναι ύποπτη γιαυτό αν ξέρει κάποιος ας μας απαντήσει. Στέλνουν με EMS οπότε μόνο Κίνα μπορεί να είναι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jazzu4ia Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 ...γιά τά λεφτά τους καλά είναι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haris013 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 καλησπερα και παλι,ειχα κανει παραγγελεια απο eastbay στις 7/12 και στις 14/12 λεει οτι εφυγε απο την σουηδια.το θεμα ειναι οτι δεν ξερω που βρισκεται γο δεμα.. το τρακινγ που μου δωσανε λειτουργει στο σουηδικο ταχυδρομειο και λεει οτι το δεμα παει στον προορισμο του(απο τις 14/12 το λεει αυτο) τι να κανω? προφανος θα εχει φτασει ελλαδα ε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SlimData Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 200 σελίδες θέμα κι εγώ τώρα το πήρα χαμπάρι Τέλος πάντων... Έχουμε αξιόπιστο size chart? Εγώ φοράω 47,5 και απ'οτι βλέπω, ειδικά σε us, ο ένας λέει 12, ο άλλος 12,5 και έχω βρει και chart που το δίνει 14,5... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stavros1807 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Καλημέρα έχει κανείς εμπειρία απο http://www.brand-shoes-online.com/ ??? Εχει δωρεάν μεταφορικά για Ελλάδα και ολα τα παπούτσια είναι στα 60Ε...δε βρίσκω πληροφορίες για το site και υποπτεύομαι μαιμούδες ή και απατεώνες... καραμπανανα φαινεται! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slipknot Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Έχουμε αξιόπιστο size chart? Εγώ φοράω 47,5 και απ'οτι βλέπω, ειδικά σε us, ο ένας λέει 12, ο άλλος 12,5 και έχω βρει και chart που το δίνει 14,5... Δυστυχώς αυτό είναι το αρνητικό στην αγορά παπουτσιών μέσω internet, δεν υπάρχει απόλυτα αξιόπιστος τρόπος να βρεις την αντιστοιχία του ευρωπαϊκού. Κι αυτό γιατί το ακριβές νούμερο διαφέρει από εταιρία σε εταιρία, μα κι από παπούτσι σε παπούτσι. Τσέκαρε το size chart του eastbay πάντως. Όταν είχα κάνει την παραγγελία τότε, το είχα συμβουλευτεί. Φοράω 46, οπότε πήρα 12άρια. Τα 12άρια Nike είναι 46, τα Adidas είναι 46 2/3 (άλλες εταιρίες, άλλος τύπος παπουτσιού). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luxx Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Γενικα, στα αθλητικα παπουτσια, χρειαζομαστε 0,5-1 νουμερο μεγαλυτερο, απ'οτι φοραμε κανονικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Candlemass Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Λοιπόν, σήμερα παρέλαβα παραγγελία από eastbay 146$, την είχα κάνει 2/12 και το χαρτί μου ήρθε χθές να τα παραλάβω από ταχυδρομείο. Κλασσικό 3ευρω χωρίς τελωνείο, οπότε το αναφέρω για να ξέρετε πότε να περιμένετε τα δικά σας. Επίσης, μόλις ο universal tracker (http://www.packagetrackr.com/) άλλαξε από "Export from Sweden" σε "In transit to Greece", το tracking number εμφανιζόταν και στον tracker των ΕΛΤΑ (http://212.205.82.71/trackandtrace/) από τις 22/12. Απλά έκατσε μια εβδομάδα στο κέντρο διαλογής στο Ρουφ. Αυτά πάνω κάτω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
markxcsd7 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Φιλε @candlemass ποσες μέρες ηταν στο τελωνειο το πακέτο? Το tracking number σου ηταν μορφης CD**********SE? Εμενα είναι απο 16/12 στο τελωνειο (παραγγελια 25/11). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις