Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξέρει κανείς μαγαζι στο Ίντερνετ που να πουλάει παπούτσια / παντοφλες (ανατομικες) της dr. Scholl; Εδω Ελλάδα είναι απλησίαστες οι τιμές..

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Για την ιστορία και μόνο παράγειλα 1 ζευγάρι παπούτσια απο το skatewarehouse και παρόλο που ενω εχω παραγείλει τοσα πράγματα πληρώνοντας 2 με 3 euro στο ταχυδρομίο αυτην την φορά μου χρεώσανε 50 euro τελωνείο :shock:

Δημοσ.

Για την ιστορία και μόνο παράγειλα 1 ζευγάρι παπούτσια απο το skatewarehouse και παρόλο που ενω εχω παραγείλει τοσα πράγματα πληρώνοντας 2 με 3 euro στο ταχυδρομίο αυτην την φορά μου χρεώσανε 50 euro τελωνείο :shock:

Πόσο έκαναν τα παπούτσια;

Δημοσ.

Τα παπούτσια έκαναν 45 $ , το περίεργο ομως ειναι οτι οπως ειπα τους τελευταίους 2 μήνες αγοράζω τοσο για μένα οσο και για φίλους μου πράγματα απο το συγκεκριμένο κατάστημα και ποτέ δεν ειχα θέμα με τελωνεία το μόνο που πλήρωνα ηταν γύρω στα 3 4 euro στο ταχυδρομίο

Δημοσ.

Ναι, φαίνεται είναι η κλασική περίπτωση "να μην σου κάτσει". Πάντως είναι πραγματικά κρίμα για $45 (~33 ευρώ) να πληρώνεις άλλα 50 ευρώ στο τελωνείο :mad:

Δημοσ.

Είναι original. Συνήθως ταχυδρομούν τα προϊόντα 2-3 μέρες μετά την παραγγελία και συνολικά κάνουν γύρω στις 10 μέρες μέχρι να έρθουν στο ταχυδρομείο της περιοχής σου.

Δημοσ.

Αξίζει η αγορά εχω παραγείλει και εγω απο το συγκεκριμένο κατάστημα και μου στέλνουν και καθε μήνα δωρεαν περιοδικό με τα καινούργια προιόντα τους

Δημοσ.

Μια ερωτηση:

Εληξε η prepaid μου απο την Eurobank που ειχα

πηγα την ανανεωσα, μου εδωσα νεα δηλαδη με αλλο αριθμο!

Την δηλωσα στο paypal..πρεπει παλι να περιμενω να μου ερθει ο κωδικος στο λογαριασμο για να ενεργοποιηθει η καρτα;;

Δημοσ.

καλησπερα σε ολους σας!!! εχει παραγγειλει κανεις ugg απο το ugg.com και αν ναι ξερουμε τι επιπλεον χρεωση εχει στην Ελλαδα...ειναι δηλάδη τυπου 3 ευρω επιπλεον στο ταχυδρομειο ή κατι παραπάνω?ευχαριστω!!!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...