Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγω μιλαω και για το τελωνειο και για τα ετλα...Δουλευουν την κοινωνια, 1 μηνα να παει αθηνα-καβαλα ενα δεμα? Ειναι σοβαροι?

Χτες έλεγες 15 μέρες τώρα λες ένα μήνα;

Και δεν είναι ένα μήνα στη γύρα, στο τελωνείο είναι γιατί είχαν ΑΠΕΡΓΙΑ

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Είχα κάνει αρκετές παραγγελίες από eastbay χωρίς πρόβλημα μέσω της προπληρωμένης πιστωτικής webuy της Πειραιώς.Στις 18/10 έκανα μια παραγγελία ξανα απο eastbay και εγινε κανονικα,αλλα τα πραγματα δεν είχαν φυγει απο κει.μετα μου στελνουν μαιλ to eastbay και μου λεει να τους στειλω αναλυτικα την επιβεβαιωση του κατοχου της καρτας και το ονομα της τραπεζης,τα στειλα κανονικα.περασαν 10μερες και η παραγγελια ακυρωθηκε τελικως λογω προβληματος εξακρίβωσης της καρτας.Επισης τα χρηματα ειναι δεσμευμενα για τν αγορα κ δν εχουν επιστραφει στν καρτα.εχει συμβει ποτε σε κανεναν αυτο?αν ναι πως το διευθετησε το προβλημα?πριν απ αυτην τν παραγγελια ηταν ολα κανονικα χωρις κανενα προβλημα απολυτως.Ευχαριστω

Δημοσ.

σε μια παραγγελία που ειχε ακυρωθεί το ένα από τα 3 προϊόντα, τους έστειλα mail για να ζητήσω την επιστροφή της διαφοράς των χρημάτων και μου απάντησαν οτι διευθετήθηκε το θέμα μου και εγινε μέσα σε 3-4 μέρες.

τώρα για το θέμα με την καρτα σου δεν ξέρω. μήπως λήγει ή τπτ τέτοιο; μίλα και με την τράπεζα σου. ή συνέδεσε την με paypal να ξεμπερδεύεις.

Δημοσ.

Οχι δεν ληγει,τιποτα τετοιο.στις 18/10 αλλαξε η τιμολογηση στην webuy αλλα και παλι δεν ξερω.περιμενα και 10μερες για να ακυρωθει τελικως.Τωρα σκεφτομαι αν παραγγειλω μην παθω το ιδιο πακετο

Δημοσ.

Ισχύει κι εγώ που περίμενα ένα δέμα έκανε 20 μέρες να μου έρθει..Οκ δεν φταίει κάνεις αν υπάρχουν απεργίες αλλά αν πάρει πάνω από έναν μήνα μετά πάει πολύ!

Δημοσ.

Και ναι μετα απο 20 ακριβος ημερες ηρθε το δεμα απο eastbay!!!αυτες η απεργιες μασ φαγανε!!!αλλα τουλαχιστον με κλασσικο 3 ευρα και ολα καλα!!!!!

Δημοσ.

Ξερει καποιος αν το christmas-onsale.com ειναι αξιοπιστο με γνησια προιοντα?

Καποια αλλη προταση για ugg boots?

thanx!

Δεν μου φαίνεται και πολύ σόι.. Ουτε καν location δεν δίνει..

Δημοσ.

παιδια το παρακατω site πως σας φαινεται?ειναι αξιοπιστο? θελω να προβω σε αγορα παπουτσιων.

http://www.stylefile.com/

Με μια γρηγορη ματια που εριξα, αξιοπιστο φαινεται. Συν του οτι ειναι απο Γερμανια, οποτε δεν θα εχεις τελωνειακους δασμους. Ενταξει απο τιμες δεν ειναι και "δολαριο" αλλα κατα τ' αλλα, μια χαρα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...