Porg Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Εγω μιλαω και για το τελωνειο και για τα ετλα...Δουλευουν την κοινωνια, 1 μηνα να παει αθηνα-καβαλα ενα δεμα? Ειναι σοβαροι? Χτες έλεγες 15 μέρες τώρα λες ένα μήνα; Και δεν είναι ένα μήνα στη γύρα, στο τελωνείο είναι γιατί είχαν ΑΠΕΡΓΙΑ
dzeko7 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Είχα κάνει αρκετές παραγγελίες από eastbay χωρίς πρόβλημα μέσω της προπληρωμένης πιστωτικής webuy της Πειραιώς.Στις 18/10 έκανα μια παραγγελία ξανα απο eastbay και εγινε κανονικα,αλλα τα πραγματα δεν είχαν φυγει απο κει.μετα μου στελνουν μαιλ to eastbay και μου λεει να τους στειλω αναλυτικα την επιβεβαιωση του κατοχου της καρτας και το ονομα της τραπεζης,τα στειλα κανονικα.περασαν 10μερες και η παραγγελια ακυρωθηκε τελικως λογω προβληματος εξακρίβωσης της καρτας.Επισης τα χρηματα ειναι δεσμευμενα για τν αγορα κ δν εχουν επιστραφει στν καρτα.εχει συμβει ποτε σε κανεναν αυτο?αν ναι πως το διευθετησε το προβλημα?πριν απ αυτην τν παραγγελια ηταν ολα κανονικα χωρις κανενα προβλημα απολυτως.Ευχαριστω
guido Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 σε μια παραγγελία που ειχε ακυρωθεί το ένα από τα 3 προϊόντα, τους έστειλα mail για να ζητήσω την επιστροφή της διαφοράς των χρημάτων και μου απάντησαν οτι διευθετήθηκε το θέμα μου και εγινε μέσα σε 3-4 μέρες. τώρα για το θέμα με την καρτα σου δεν ξέρω. μήπως λήγει ή τπτ τέτοιο; μίλα και με την τράπεζα σου. ή συνέδεσε την με paypal να ξεμπερδεύεις.
dzeko7 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Οχι δεν ληγει,τιποτα τετοιο.στις 18/10 αλλαξε η τιμολογηση στην webuy αλλα και παλι δεν ξερω.περιμενα και 10μερες για να ακυρωθει τελικως.Τωρα σκεφτομαι αν παραγγειλω μην παθω το ιδιο πακετο
guido Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 mail για την επιστροφή και Paypal για τις συναλλαγές να ξεμπερδεύεις
AlexMAster Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Ισχύει κι εγώ που περίμενα ένα δέμα έκανε 20 μέρες να μου έρθει..Οκ δεν φταίει κάνεις αν υπάρχουν απεργίες αλλά αν πάρει πάνω από έναν μήνα μετά πάει πολύ!
koulouri Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Eπειδη το topic ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ... αυτο με τα κουπονια ( για εκπτωση.. ) βρηκα googlαροντας ( πρωτο αποτελεσμα ηταν ) http://www.retailmenot.com/view/eastbay.com δεν εινια κανα περιεργο site.. Μπορω να τα χρησιμοποιησω;
ducatirulez Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Ξερει καποιος αν το christmas-onsale.com ειναι αξιοπιστο με γνησια προιοντα? Καποια αλλη προταση για ugg boots? thanx!
jimdemet Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Και ναι μετα απο 20 ακριβος ημερες ηρθε το δεμα απο eastbay!!!αυτες η απεργιες μασ φαγανε!!!αλλα τουλαχιστον με κλασσικο 3 ευρα και ολα καλα!!!!!
TeoNOKIA Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Ξερει καποιος αν το christmas-onsale.com ειναι αξιοπιστο με γνησια προιοντα? Καποια αλλη προταση για ugg boots? thanx! Δεν μου φαίνεται και πολύ σόι.. Ουτε καν location δεν δίνει..
lookiearis Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 παιδια μου γραφει στο track and trace οτι το δεμα ειναι στο ΥΠ.ΕΚΤ.ΔΕΜ.ΘΕΣ. ξερει κανεις που βρισκετε?ευχαριστω!
akismei Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 παιδια το παρακατω site πως σας φαινεται?ειναι αξιοπιστο? θελω να προβω σε αγορα παπουτσιων. http://www.stylefile.com/
Nix_ Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 παιδια το παρακατω site πως σας φαινεται?ειναι αξιοπιστο? θελω να προβω σε αγορα παπουτσιων. http://www.stylefile.com/ Με μια γρηγορη ματια που εριξα, αξιοπιστο φαινεται. Συν του οτι ειναι απο Γερμανια, οποτε δεν θα εχεις τελωνειακους δασμους. Ενταξει απο τιμες δεν ειναι και "δολαριο" αλλα κατα τ' αλλα, μια χαρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις