nzeppos Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Α, πάλι καλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
traganeus Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Εγώ πάντως μόνο με visa έχω παραγγείλει απο eastbay και ας την έχω συνδεδεμένη με το paypal, ούτε καν ασχολήθηκα..... Ένα άλλο θέμα που την έχω ψωνίσει ρε παιδιά, δεν μπορώ να βρώ ΠΟΥΘΕΝΑ φτηνά Adiddas Stan Smith, όλο κάτι 60άρες, 70άρες βρίσκω. Δηλαδή όσο κάνουν και Ελλάδα, (μια φορά στα Intersport τα είχα πάρει 49) έχετε βρεί πουθενά καμιά καλή περίπτωση? Δεν είναι και καμια παπουτσάρα ρε γαμώτο να κρατάει τόσο πολύ την τιμή του, ένα άσπρο πράμα είναι...... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftys Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 μηπως εχει παρει κανενος το ματι πουθενα φθηνα camper? Αυτο το μοντελο http://www.amazon.co.uk/CAMPER-36464-003-Mens-Boot-Brown/dp/B003LJRRR6/ref=sr_1_53?s=shoes&ie=UTF8&qid=1318789812&sr=1-53 εχει 150 ευρω εδω και λιγο παραπανω στο αμαζον... δεν μπορει καπου θα το εχουν φθηνοτερα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VasKag Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 για αυτο το site τι γνωμη εχετε? http://www.nikeairmax-greece.com/index.php Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katsikoula Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 παιδιά επειδή βιάζομαι για να προλάβω την προσφορά 20% στο eastbay που λήγει σε λίγο, τι νούμερα είναι τα παπούτσια που πουλάει? UK, US ή Euro? δεν έχω ξαναγοράσει από το eastbay. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Porg Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 παιδιά επειδή βιάζομαι για να προλάβω την προσφορά 20% στο eastbay που λήγει σε λίγο, τι νούμερα είναι τα παπούτσια που πουλάει? UK, US ή Euro? δεν έχω ξαναγοράσει από το eastbay. US είναι τα νούμερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katsikoula Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 US είναι τα νούμερα ευχαριστώ πολύ!!!!!! edit: συνολικό κόστος παραγγελίας 102,8 ευρώ. ελπίζω να μην με πιάσει το τελωνείο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nix_ Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 ευχαριστώ πολύ!!!!!! edit: συνολικό κόστος παραγγελίας 102,8 ευρώ. ελπίζω να μην με πιάσει το τελωνείο. Δεν θα σε πιασει, μην ανησυχεις! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 παιδιά επειδή βιάζομαι για να προλάβω την προσφορά 20% στο eastbay που λήγει σε λίγο, τι νούμερα είναι τα παπούτσια που πουλάει? UK, US ή Euro? δεν έχω ξαναγοράσει από το eastbay. Είναι US αλλά στο κάτω μέρος της σελίδας του προϊόντος υπάρχει και πίνακας που κάνει τη σύγκριση US/UK/EU. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katsikoula Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Είναι US αλλά στο κάτω μέρος της σελίδας του προϊόντος υπάρχει και πίνακας που κάνει τη σύγκριση US/UK/EU. ναι το είδα. ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Porg Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Είναι US αλλά στο κάτω μέρος της σελίδας του προϊόντος υπάρχει και πίνακας που κάνει τη σύγκριση US/UK/EU. Αυτό καλό είναι αλλά στο περίπου, αν υπάρχει δυνατότητα να δοκιμάσετε το παπούτσι σε κάποιο τοπικό μαγαζί πριν την παραγγελία να το κάνετε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Αυτή προφανώς είναι η καλύτερη λύση αλλά δυστυχώς πολλά (αν όχι τα περισσότερα) παπούτσια του eastbay, πολύ αμφιβάλλω αν υπάρχουν στην Ελλάδα (ή αν είναι εύκολο να τα βρούμε). Ειδικά για κάποια πιο... περίεργα μοντέλα, όπως κάτι Jordan που παίρνω τώρα τελευταία. Και φυσικά υπάρχει το αιώνιο πρόβλημα, ότι ακόμα και παπούτσια της ίδιας μάρκας μπορεί να χρειάζονται διαφορετικό νούμερο αν έχουν άλλη γραμμή, αν το πέλμα μας είναι πιο πλατύ απ' τα συνηθισμένα κλπ. Τρέχα γύρευε δηλαδή. Ευτυχώς από τα 6-7 ζευγάρια που έχω πάρει μέχρι στιγμής, μόνο το πρώτο δεν μου έκανε, αλλά το πάσαρα στον αδερφό μου και τέλος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Everest Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 για ποδοσφαιρικά Nike πού προτείνετε να κοιτάξω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katsikoula Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 για ποδοσφαιρικά Nike πού προτείνετε να κοιτάξω; www.startfootball.co.uk Η δημοσίευση μηνυμάτων σε αυτό το forum χρησιμοποιώντας greeklish χαρακτήρες, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
laokratwr Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Αυτή προφανώς είναι η καλύτερη λύση αλλά δυστυχώς πολλά (αν όχι τα περισσότερα) παπούτσια του eastbay, πολύ αμφιβάλλω αν υπάρχουν στην Ελλάδα (ή αν είναι εύκολο να τα βρούμε). Ειδικά για κάποια πιο... περίεργα μοντέλα, όπως κάτι Jordan που παίρνω τώρα τελευταία. Και φυσικά υπάρχει το αιώνιο πρόβλημα, ότι ακόμα και παπούτσια της ίδιας μάρκας μπορεί να χρειάζονται διαφορετικό νούμερο αν έχουν άλλη γραμμή, αν το πέλμα μας είναι πιο πλατύ απ' τα συνηθισμένα κλπ. Τρέχα γύρευε δηλαδή. Ευτυχώς από τα 6-7 ζευγάρια που έχω πάρει μέχρι στιγμής, μόνο το πρώτο δεν μου έκανε, αλλά το πάσαρα στον αδερφό μου και τέλος. ανοιξα και ολοκληρο τοπικ στο φορουμ γιατι δεν εψαξα πρωτα ο βλακας...sneaker maniac λεει...για πες για τα jordan..σαιτ? εχω σκαλωσει εδω και δυο μηνες και εχω καει στο ψαξιμο...αμα δεν ενδιαφερει κανεναν αλλον msg me μην καψω το φορουμ...να σου στειλω και γω,κανα σαιτ αμα θες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις