Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

γιατί ρε παιδιά αυτό το καταραμένο eastbay στέλνει Asics μόνο σε US?

Λογικά είναι περιορισμός απο την asics και όχι απο την eastbay

Δημοσ.

Αγόρασα αυτά απο ebay και ήθελα να ρωτήσω αν η υπηρεσία μεταφοράς που έχει είναι ιδιωτική κούριερ,η Express International Flat Rate Postage ή EMS όπως μου είπε.

94 ευρώ στοίχησαν αν περάσει απο τελωνείο θα πληρώσω ακριβά; επίσης εγώ μένω επαρχία υπάρχει περιπτωση να το κρατήσουν στο ελευθ.βενιζέλος και να πρέπει να τα παραλάβω εγώ απο εκεί;

Του έστειλα μέηλ πάντως αν μπορεί να το στείλει ως gift και μου απάντησε θετικά

«Yes, we can mark the package as a gift and declare it at a lower value for you. However, we should let you know that if the package still gets taxed or hold by the customs, it is customer\'s responsibility to pay for it.»

Δημοσ.

Εννοείται EMS. Αν πάει σε κούριερ, θα περάσεις σίγουρα από τελωνείο. Επίσης το "gift" έχει κάποια όρια, δεν μπορείς να στείλεις πχ. 150 ευρώ εμπόρευμα και να φαίνεται σαν gift, δεν θα το αποδεχτεί το τελωνείο. Εκτός αν σου γράψει στο πακέτο "20 ευρώ gift", αλλά τότε αν το δέμα χαθεί ίσως αποζημιωθείς μόνο με αυτό το ποσό.

EMS για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.

Δημοσ.

Εννοείται EMS. Αν πάει σε κούριερ, θα περάσεις σίγουρα από τελωνείο. Επίσης το "gift" έχει κάποια όρια, δεν μπορείς να στείλεις πχ. 150 ευρώ εμπόρευμα και να φαίνεται σαν gift, δεν θα το αποδεχτεί το τελωνείο. Εκτός αν σου γράψει στο πακέτο "20 ευρώ gift", αλλά τότε αν το δέμα χαθεί ίσως αποζημιωθείς μόνο με αυτό το ποσό.

EMS να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.

Nαι με EMS μου είπε έφυγε.. άρα μπορεί να γλιτώσω το τελωνείο;

Δημοσ.

Το πιθανότερο είναι να πληρώσεις 3-6 ευρώ στο τοπικό ταχυδρομείο. Ποτέ δεν μπορείς να μιλήσεις με σιγουριά για το τελωνείο. :rolleyes:

Δημοσ.

Παιδια παιζει τιποτα με τα ελτα κτλ??? 7μερες περασαν και η παραγγελεια απο eastbay δεν εχει ερθει καν ελλαδα...

άρα δεν φταίνε τα ΕΛΤΑ...

Δημοσ.

Παιδια εχω αρχισει και ανησυχω...Η παραγγελεια εχει 8 μερες που εχει σταλει και ακομη δεν εχει φτασει Ελλαδα. Τι να κανω?

Εχει μεινει ετσι:

Priority Mail International Parcels

Processed Through Sort Facility

September 29, 2011, 1:42 pm

ISC CHICAGO IL (USPS)

International Parcels

Arrived at Sort Facility

September 29, 2011, 1:41 pm

ISC CHICAGO IL (USPS)

Processed through Sort Facility

September 29, 2011, 9:31 am

CHICAGO, IL 60688

Shipment Accepted

September 28, 2011, 11:58 am

WAUSAU, WI 54402

Electronic Shipping Info Received

September 28, 2011

Δημοσ.

Το βλέπω να σκάει σε καμία Βραζιλία και σένα :devil:

Να κάνεις υπομονή, δεν άργησε και τόσο.Επίσης να ψάχνεις πρώτα στα ΕΛΤΑ πλέον

Δημοσ.

Το βλέπω να σκάει σε καμία Βραζιλία και σένα :devil:

Να κάνεις υπομονή, δεν άργησε και τόσο.Επίσης να ψάχνεις πρώτα στα ΕΛΤΑ πλέον

Ε σοβαρα τα δικα σου θυμαμε και τρεμω...σε θυμηθηκα σημερα το πρωι και λεω την κατσαμε την βαρκα...

Δεν βάζεις έτσι για δοκιμή το tracking number και στα site των ΕΛΤΑ;

http://www.elta-courier.gr/trackit/

http://212.205.82.71/trackandtrace/

Το εβαλα...και χθες ειχα δοκιμασει γιατι λεω μηπως κολλησε του USPS αλλα δεεεννν..

Δημοσ.

εντάξει ρε παιδιά γιατί εσάς πόσο κάνει να το βγάλει arrived greece συνήθως; 5-8 μέρες μου κάνει και εμένα πάντα

άσε που 27 και 28 είχαν και απεργία οι τελωνειακοί και θα μαζεύτηκε πράγμα...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...