ducatirulez Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 eastbay παραγγελια 24/09 παραλαβη 3/10 με το κλασσικο 3ευρω...respect
katsikoula Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 γιατί ρε παιδιά αυτό το καταραμένο eastbay στέλνει Asics μόνο σε US?
Porg Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 γιατί ρε παιδιά αυτό το καταραμένο eastbay στέλνει Asics μόνο σε US? Λογικά είναι περιορισμός απο την asics και όχι απο την eastbay
JimxxZe Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Αγόρασα αυτά απο ebay και ήθελα να ρωτήσω αν η υπηρεσία μεταφοράς που έχει είναι ιδιωτική κούριερ,η Express International Flat Rate Postage ή EMS όπως μου είπε. 94 ευρώ στοίχησαν αν περάσει απο τελωνείο θα πληρώσω ακριβά; επίσης εγώ μένω επαρχία υπάρχει περιπτωση να το κρατήσουν στο ελευθ.βενιζέλος και να πρέπει να τα παραλάβω εγώ απο εκεί; Του έστειλα μέηλ πάντως αν μπορεί να το στείλει ως gift και μου απάντησε θετικά «Yes, we can mark the package as a gift and declare it at a lower value for you. However, we should let you know that if the package still gets taxed or hold by the customs, it is customer\'s responsibility to pay for it.»
nzeppos Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Εννοείται EMS. Αν πάει σε κούριερ, θα περάσεις σίγουρα από τελωνείο. Επίσης το "gift" έχει κάποια όρια, δεν μπορείς να στείλεις πχ. 150 ευρώ εμπόρευμα και να φαίνεται σαν gift, δεν θα το αποδεχτεί το τελωνείο. Εκτός αν σου γράψει στο πακέτο "20 ευρώ gift", αλλά τότε αν το δέμα χαθεί ίσως αποζημιωθείς μόνο με αυτό το ποσό. EMS για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.
JimxxZe Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Εννοείται EMS. Αν πάει σε κούριερ, θα περάσεις σίγουρα από τελωνείο. Επίσης το "gift" έχει κάποια όρια, δεν μπορείς να στείλεις πχ. 150 ευρώ εμπόρευμα και να φαίνεται σαν gift, δεν θα το αποδεχτεί το τελωνείο. Εκτός αν σου γράψει στο πακέτο "20 ευρώ gift", αλλά τότε αν το δέμα χαθεί ίσως αποζημιωθείς μόνο με αυτό το ποσό. EMS να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Nαι με EMS μου είπε έφυγε.. άρα μπορεί να γλιτώσω το τελωνείο;
nzeppos Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Το πιθανότερο είναι να πληρώσεις 3-6 ευρώ στο τοπικό ταχυδρομείο. Ποτέ δεν μπορείς να μιλήσεις με σιγουριά για το τελωνείο.
JimxxZe Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Οκ ευχαριστώ,για τέτοια μικροποσά δε συντρέχει λόγος.
arxangelos Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Παιδια παιζει τιποτα με τα ελτα κτλ??? 7μερες περασαν και η παραγγελεια απο eastbay δεν εχει ερθει καν ελλαδα...
katsikoula Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Παιδια παιζει τιποτα με τα ελτα κτλ??? 7μερες περασαν και η παραγγελεια απο eastbay δεν εχει ερθει καν ελλαδα... άρα δεν φταίνε τα ΕΛΤΑ...
arxangelos Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Παιδια εχω αρχισει και ανησυχω...Η παραγγελεια εχει 8 μερες που εχει σταλει και ακομη δεν εχει φτασει Ελλαδα. Τι να κανω? Εχει μεινει ετσι: Priority Mail International Parcels Processed Through Sort Facility September 29, 2011, 1:42 pm ISC CHICAGO IL (USPS) International Parcels Arrived at Sort Facility September 29, 2011, 1:41 pm ISC CHICAGO IL (USPS) Processed through Sort Facility September 29, 2011, 9:31 am CHICAGO, IL 60688 Shipment Accepted September 28, 2011, 11:58 am WAUSAU, WI 54402 Electronic Shipping Info Received September 28, 2011
Porg Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Το βλέπω να σκάει σε καμία Βραζιλία και σένα Να κάνεις υπομονή, δεν άργησε και τόσο.Επίσης να ψάχνεις πρώτα στα ΕΛΤΑ πλέον
nzeppos Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Δεν βάζεις έτσι για δοκιμή το tracking number και στα site των ΕΛΤΑ; http://www.elta-courier.gr/trackit/ http://212.205.82.71/trackandtrace/
arxangelos Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Το βλέπω να σκάει σε καμία Βραζιλία και σένα Να κάνεις υπομονή, δεν άργησε και τόσο.Επίσης να ψάχνεις πρώτα στα ΕΛΤΑ πλέον Ε σοβαρα τα δικα σου θυμαμε και τρεμω...σε θυμηθηκα σημερα το πρωι και λεω την κατσαμε την βαρκα... Δεν βάζεις έτσι για δοκιμή το tracking number και στα site των ΕΛΤΑ; http://www.elta-courier.gr/trackit/ http://212.205.82.71/trackandtrace/ Το εβαλα...και χθες ειχα δοκιμασει γιατι λεω μηπως κολλησε του USPS αλλα δεεεννν..
guido Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 εντάξει ρε παιδιά γιατί εσάς πόσο κάνει να το βγάλει arrived greece συνήθως; 5-8 μέρες μου κάνει και εμένα πάντα άσε που 27 και 28 είχαν και απεργία οι τελωνειακοί και θα μαζεύτηκε πράγμα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις